Рецепт Паста з вершково-цибульним соусом

Рецепт Паста з вершково-цибульним соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування італійської пасти Фарфалле («Метелик») з соусом з лука, борошна, білого вина, вершків, лимонного соку і сиру Пармезан.

опис приготування:

Вам набридли звичайні макарони? Спробуйте приготувати пасту з ароматним вершково-цибульним соусом. Пасту добре подавати з легким салатом, скибочкою хрусткого хліба і склянкою сухого білого вина, наприклад, Sauvignon Blanc.

  • пасти Фарфалле— 450 грам
  • Luk-salotų— 1-2 штук
  • оливкового масла— 1-2 штук
  • борошна— 2 чайних ложки
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • перцю— 1/2 чайних ложки(чорного меленого)
  • лимонної цедри— 1 Чайна ложка
Паста з вершково-цибульним соусом - фото крок 1 1. Дрібно нарізати цибулю-шалот. У середній каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності у відповідність з інструкцією на упаковці.

Паста з вершково-цибульним соусом - фото крок 2 2. Поки макарони готуються, обсмажити нарізану цибулю-шалот в оливковій олії на середньому вогні протягом 3-4 хвилин. Як тільки цибуля-шалот стане м'яким, насипати 2 столові ложки борошна і смажити протягом однієї хвилини.

Паста з вершково-цибульним соусом - фото крок 3 3. Влити біле вино, поки борошно не розчиниться, і довести до кипіння. Потім зменшити вогонь до середнього і додати вершки, нарізану зелену цибулю, сік лимона, сіль і перець.

Паста з вершково-цибульним соусом - фото крок 4 4. Додати соус в приготовані макарони, попередньо злив з них воду. перемішати.

Паста з вершково-цибульним соусом - фото крок 5 5. Додати 1 чайну ложку лимонної цедри, посипати сиром Пармезан і перемішати. Розділити макарони на 4 тарілки. При бажанні додатково посипати сиром Пармезан і подавати відразу ж.

Подібні рецепти

Паста з брокколі в вершково-сирному соусі

Щи зелені

У пошуках цікавої ідеї на обід або вечерю? можливо, вам припаде до смаку цей апетитний варіант, як приготувати пасту з брокколі в вершково-сирному соусі. Це приголомшливе блюдо для всієї родини! опис приготування: Поєднання брокколі з найніжнішим соусом на основі вершків з додаванням сиру - це...

Індичі тефтелі з кускус в пікантному вершково-гірчичному соусі

Індичі тефтелі з кускус в пікантному вершково-гірчичному соусі

Тефтелі - блюдо, яке ми готуємо так часто, що воно стає звичною буденністю. А що якщо замість рису додати кускус і розбавити фарш яблуком і селерою? Вийде дуже ароматно! опис приготування: Приготуйте пікантний соус, додавши в вершки гірчицю. І ось уже народився новий смак, і звичне блюдо загра...

М'ясо в вершково-грибному соусі

М'ясо в вершково-грибному соусі

Незважаючи на те, то існує безліч рецептів соусів для м'яса. розповім, як приготувати м'ясо в вершково-грибному соусі, одному з найпопулярніших. М'ясо виходить ніжним, ароматним і смачним. опис приготування: Вершково-грибний соус є, напевно, найпопулярнішим соусом для м'яса з-за простоти приго...

Паста Пенне з куркою і соусом Маринара

Паста Пенне з куркою і соусом Маринара

Рецепт приготування пасти з шматочками курячих стегенець, цибулею, часником, соусом Маринара, свіжим базиліком і сиром Пармезан. опис приготування: Ця страва добре подавати з теплим хрустким хлібом. курячих стегон— 8 штук сіль і перець— — За смаком оливкового масла— 2 Ст. ложки велика цибули...

Паста з куркою і соусом песто

Паста з куркою і соусом песто

Пропоную вам швидкий рецепт, як приготувати пасту з куркою і соусом песто. Ви легко з ним впораєтеся за півгодини, прийшовши додому з роботи. Відмінний варіант для ситного сімейної вечері і обіду. опис приготування: Спагеті з шматочками курки під ароматним і соковитим соусом песто, а зверху ро...