Рецепт Паста з сквошем, горохом і базиліком

Рецепт Паста з сквошем, горохом і базиліком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування італійської пасти Джемеллі у вигляді закручених спіральок з жовтим сквошем, горошком, сир пармезан і базилік.

опис приготування:

У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони на 2 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати сквош і горох, варити до готовності сквошу, близько 2 хвилин. відкласти 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду з макаронів і повернути їх в каструлю.

Додати масло в каструлю до пасти масло, лимонний сік, 1 / 4 чашки пармезан і 1 / 4 чашки зарезервованої рідини. Приправити сіллю і перцем, перемішати. Якщо необхідно, додати більшу кількість рідини. Посипати базиліком і залишилася 1 / 4 чашки Пармезан, подавати відразу ж.


  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • пасти Джемеллі або інших коротких макаронів— 240 грам
  • середніх жовтих сквошу, тонко нарізаних— 3 штуки
  • замороженого горошку— 300 грам
  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • тертого сыра пармезан— 1/2 склянки
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони на 2 хвилини менше, ніж зазначено в інструкції на упаковці. Додати сквош і горох, варити до готовності сквошу, близько 2 хвилин. відкласти 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду з макаронів і повернути їх в каструлю.

Додати масло в каструлю до пасти масло, лимонний сік, 1 / 4 чашки пармезан і 1 / 4 чашки зарезервованої рідини. Приправити сіллю і перцем, перемішати. Якщо необхідно, додати більшу кількість рідини. Посипати базиліком і залишилася 1 / 4 чашки Пармезан, подавати відразу ж.


Подібні рецепти

Паста з сквошем і беконом

Паста з креветками, базиліком і помідорами

Рецепт приготування італійської пасти зі смаженим беконом ,сквош, часником і сиром. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 чашку води, що залишилася після варіння....

Паста з горохом і шинкою

Паста з горохом і шинкою

Рецепт приготування пасти з горохом, шинкою, цибулею і сиром Пармезан. опис приготування: Відварити макарони у великій каструлі в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і повернути макарони в каструлю. Тим часом нагріти вершкове масло в каструлі на середньому во...

Паста з баклажаном, часником і базиліком

Паста з баклажаном, часником і базиліком

Рецепт приготування пасти з баклажаном, помідорами, рикоттой, часником, червоним перцем і базиліком. опис приготування: Відварити макарони у великій каструлі з киплячою підсоленою водою до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду і повернути макарони в каструлю. Нагріти олію у ...

Паста з базиліком

Паста з базиліком

Вирішила поділитися з вами моїм улюбленим класичним рецептом пасти з базиліком. Ця страва широко відомо за межами сонячної Італії і його давно полюбили господині з усіх куточків землі. опис приготування: Паста готується досить швидко. Дуже рекомендую спробувати пасту з базиліком в домашніх умо...

Паста зі смаженими овочами і базиліком

Паста зі смаженими овочами і базиліком

Рецепт приготування пасти з помідорами, сквош червоною цибулею, часником і сиром пармезан. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. розділити сквош, помідори, цибуля і часник між двома великими листами для випічки. Полити маслом і приправити сіллю і перцем, перемішати. Випікати до...