Рецепт Паста з індичкою і болгарським перцем

Рецепт Паста з індичкою і болгарським перцем
Кількість порцій: 6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування італійської пасти з ковбасками з індички, часником, болгарським перцем і руколлою.

опис приготування:

Відварити макарони в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 1/2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Тим часом готувати ковбаски в 2 столових ложках води у великій сковороді на середньому вогні близько 5 хвилин. Збільшити вогонь і смажити ковбаски, розминаючи їх ложкою, 7 хвилин.

Додати часник, перець і 1/4 чашки зарезервованої рідини. варити, поки перець не стане м'яким, 6 хвилин. Додати 3/4 склянки рідини і вершкове масло, перемішати.

Викласти все в каструлю до макаронів. Додати руколла, приправити сіллю і перцем. перемішати, додати рідину, якщо це необхідно, і подавати.


  • пасти Лінгвіні— 450 грам
  • колбасок из индейки— 450 грам
  • зубчиків часнику— 6 штук
  • жовтих (или красных) болгарські перці— 4 штуки
  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • руколли— 4 Ст. ложки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
Відварити макарони в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 1/2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Тим часом готувати ковбаски в 2 столових ложках води у великій сковороді на середньому вогні близько 5 хвилин. Збільшити вогонь і смажити ковбаски, розминаючи їх ложкою, 7 хвилин.

Додати часник, перець і 1/4 чашки зарезервованої рідини. варити, поки перець не стане м'яким, 6 хвилин. Додати 3/4 склянки рідини і вершкове масло, перемішати.

Викласти все в каструлю до макаронів. Додати руколла, приправити сіллю і перцем. перемішати, додати рідину, якщо це необхідно, і подавати.


Подібні рецепти

Паста з лососем, болгарським перцем і кроповим соусом

Спагеті з болгарським перцем

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, рикоттой, болгарським перцем, петрушкою і соусом з молока, маргарину і кропу. опис приготування: Нарізати перець кубиками. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці, злити воду. Охолодити на вощеного папері або алюмінієвій фользі, ...

Хумус з болгарським перцем

Хумус з болгарським перцем

Хумус - досить популярна страва єврейської кухні. У мене рецепт трохи відрізняється від класичного, я готую хумус з болгарським перцем. Цей прийом збагачує смак закуски і надає їй вишуканості. опис приготування: Хумус з болгарським перцем - це легка закуска, яка готується з нуту. В Ізраїлі це ...

Паніні з куркою і болгарським перцем

Паніні з куркою і болгарським перцем

Рецепт приготування Панін з курячим філе, помідорами, соусом песто з базиліка, сиром і болгарським перцем. опис приготування: Паніні - класичні італійські булочки з начинкою. курячих філе без шкіри— 2 штуки в'ялених помідорів в маслі— 8 штук соусу песто з базиліка— 3 Ст. ложки оливкового мас...

Печінка з болгарським перцем

Печінка з болгарським перцем

Пропоную приготувати дуже смачну вечерю на двох. красиве блюдо — печінку з болгарським перцем — це легке, НЕ калорійне блюдо, яке прикрасить вечір і принесе гастрономічне задоволення. опис приготування: Щоб печінка з болгарським перцем вийшла смачною, м'якою і ніжною необхідно її правильно при...

Печеня з курки з болгарським перцем і салатом

Печеня з курки з болгарським перцем і салатом

Рецепт приготування печені з курячих грудок з цибулею, болгарським перцем, імбиром і салатом. опис приготування: Приправити курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на сильному вогні. Додати половину курки, готувати, постійно помішуючи, від 2 до 4 хвилин. Викласт...