Рецепт Oтбівная на кісточці

Рецепт Oтбівная на кісточці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Здивуй своїх рідних одним з найсмачніших страв з м'яса — відбивною на кісточці! Це ситне і дуже смачне м'ясне блюдо, секрет якого полягає у виключній маринаді. рекомендую спробувати!

опис приготування:

Рецепт відбивною на кісточці дуже простий, проте в ньому є деякі секрети, знання яких дозволить приготувати страву максимально смачно. сподіваюся, вам мій рецепт сподобається

  • Свиняча відбивна на кісточці— 4 штуки
  • вапно— 2 штуки(також підійде простий лимон)
  • Чилі перець— 1 штука
  • часник— 6 зубчиків
  • Корінь імбиру (тертий)  — 1,5 Ст. ложки
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
  • петрушка— — За смаком
  • сіль— — За смаком
  • Чорний мелений перець— — За смаком
Oтбівная на кісточці - фото крок 1 1.Спочатку приготуємо маринад. Для маринаду потрібно: з обох лаймов зняти цедру; нарізати дрібно петрушку; поперек тонкими пластинками нарізати часник; корінь імбиру потерти на тертці; перець чилі розрізати вздовж навпіл і очистити від насіння (якщо любите погостріше насіння залиште);

Oтбівная на кісточці - фото крок 2 2. Нарізані індігріенти ретельно перетіреть в ступці.

Oтбівная на кісточці - фото крок 3 3. Після додати туди сік лайм, оливкова олія, сіль, чорний перець і добре перемішати.

Oтбівная на кісточці - фото крок 4 4. Відбивні обмазати готовою сумішшю і залишити маринуватися на годину під кришкою.

Oтбівная на кісточці - фото крок 5 5. У глибоку сковороду налити трохи олії, зчистити з відбивних великі шматки маринаду і обсмажити по 2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.

Oтбівная на кісточці - фото крок 6 6. Посмажені відбивні скласти у жароміцних форму,полити залишками маринаду і запікати в духовці приблизно півгодини до готовності.
Відбивна на кісточці готова!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...