Рецепт Смажена хамса

Рецепт Смажена хамса
Кількість порцій: 4 Час приготування: 10 хв.
Смажена хамса по-турецьки готується швидко і просто, виходить смачно і гостро! рибка обробляється, панірує, обсмажується на сковороді. Подається з білої пшеничної булкою, салатом, помідором і цибулею.

опис приготування:

Пропоную вам просту, але дуже смачну закуску по-турецьки — смажену хамсу з білим хлібом, скибочкою помідора, салатом і свіжою цибулею. Не забудьте полити лимонним соком. Пригощайтеся!

  • Khamseh— 200 грам(свіжоморожена)
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • заголовок Бондюель— 1-2 Ст. ложок(або цільнозерновий)
  • Перець чилі— 1 частина
  • розмарин— 1 штука
  • Масло оливкове— 1 Ст. ложка
  • помідор Черрі— 3 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • салат— 2 штуки
  • лимон— 2 скибочки
  • багет— 1 штука(або булка пшеничне)
смажена хамса - фото крок 1 Рибку розморозити при кімнатній температурі. Підготуйте інші інгредієнти.

смажена хамса - фото крок 2 У хамси видаліть голову, разрежьтевздовж, попатраєте, видаліть хребет. Посоліть і поперчіть за смаком.

смажена хамса - фото крок 3 Обваляйте в борошні.

смажена хамса - фото крок 4 На сковороді розігрійте масло. Часник розріжте навпіл, обсмажте з одного боку, зніміть зі сковороди. На сковороду викладіть рибу, гострий перець і розмарин. Обсмажте рибку з двох сторін до рум'яної скоринки, зніміть зі сковороди.

смажена хамса - фото крок 5 На скибочку білого хліба покладіть лист салату, смажену хамсу, скибочку помідора, кільце лука. За смаком полийте лимонним соком.

смажена хамса - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Ікра смажена

Смажена кольорова капуста в клярі

Ікра смажена з баклажанів - це відмінна закуска як на святковий стіл, так і на кожен день. У мене в запасі є багато рецептів такої ікри, але з оливками і лимонним соком - мій найулюбленіший. опис приготування: Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати ікру смажену з баклажанів швидко і легк...

Смажена яловичина з картоплею

Смажена яловичина з картоплею

Смажена яловичина з картоплею — це дуже просте, повсякденне блюдо, яке при правильному приготуванні може стати маленьким кулінарним шедевром. опис приготування: Приготована смажена яловичина з картоплею по даним рецептом — це унікально смачна страва. Готувати цю страву мене навчив один дуже ці...

Смажена яловичина з помідорами чері по-іспанськи

Смажена яловичина з помідорами чері по-іспанськи

М'ясо відмінно поєднується з овочами. У цьому рецепті використовується яловичина, яку доповнюють помідори черрі і солодкий болгарський перець. Це відмінний варіант ситної вечері для великої родини! опис приготування: Щоб яловичина була соковитою і м'якою, її обов'язково слід попередньо замарин...

Ікра риби смажена

Ікра риби смажена

Хочу вам запропонувати дуже просте і смачне блюдо — Ікра риби смажена. Цей делікатес зустрічається не часто в рибі, але буває. У мене ікра з карася. опис приготування: Ця страва готується дуже швидко і просто! На все у вас удйет 5-7 хвилин. Готову ікру треба промити, поперчити, посолити і обва...

Смажена морква з пастернаком і цибулею

Смажена морква з пастернаком і цибулею

Рецепт приготування легкого овочевого гарніру зі смаженої моркви, пастернаку і цибулі-шалот опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. перемішати моркву, пастернак, цибулю-шалот з маслом, приправити сіллю і перцем. Викласти суміш на 2 листах для випічки. випікати, поки овочі не разм...