Рецепт Измирского котлетки (kjofte)

Рецепт Измирского котлетки (kjofte)
Кількість порцій: 3 Час приготування: 45 хв.
Популярне і швидко страву турецької кухні

опис приготування:

Дрібно нарізаємо одну цибулину.

Додаємо цибулю в фарш. Туди ж додаємо дрібно нарізану зелень, зиру і м'якоть булочки попередньо розмоченого у воді. Все добре переміняли руками.

Формує овальні котлетки -кёфте.

Розігріваємо духовку до 250 градусів і запікаємо кефти приблизно 15 хвилин.

Нарізаємо картоплю на великі брусочки. У розігрітому казані з олією обсмажуємо картопля на високій температурі до появи золотий скоринки. Готову картоплю викладаємо на серветку, щоб скло непотрібне масло.

Нарізаємо одну цибулину на дрібні кубики і обсмажуємо з двома столовими ложками олії до золотистого кольору. Попутно розводимо томатну пасту в 150мл води і додаємо суміш до цибулі.

Тепер додаємо картоплю до котлеток в духовці. Зверху заливаємо все томатним соусом. Викладаємо зверху довгий зелений перчик і нарізані колами помідори. запікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Перед подачею посипаємо свіжою петрушкою.

Смачного!


  • баранячий фарш— 400 грам(можно использовать говяжий)
  • картопля— 500 грам
  • томатная или перечная паста— 1 Ст. ложка
  • пучок петрушки— 1 штука
  • пучок м'яти— 1 штука
  • зіра— 1/2  чайних ложки
  • длинный зеленый перец— 3 штуки
  • помідор— 3 штуки
  • булка белая— 1 штука(невелика)
  • масло для фритюра— — За смаком
Дрібно нарізаємо одну цибулину.

Додаємо цибулю в фарш. Туди ж додаємо дрібно нарізану зелень, зиру і м'якоть булочки попередньо розмоченого у воді. Все добре переміняли руками.

Формує овальні котлетки -кёфте.

Розігріваємо духовку до 250 градусів і запікаємо кефти приблизно 15 хвилин.

Нарізаємо картоплю на великі брусочки. У розігрітому казані з олією обсмажуємо картопля на високій температурі до появи золотий скоринки. Готову картоплю викладаємо на серветку, щоб скло непотрібне масло.

Нарізаємо одну цибулину на дрібні кубики і обсмажуємо з двома столовими ложками олії до золотистого кольору. Попутно розводимо томатну пасту в 150мл води і додаємо суміш до цибулі.

Тепер додаємо картоплю до котлеток в духовці. Зверху заливаємо все томатним соусом. Викладаємо зверху довгий зелений перчик і нарізані колами помідори. запікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Перед подачею посипаємо свіжою петрушкою.

Смачного!


Подібні рецепти

Вівсяні котлетки

Котлетки з баранини

Іноді мені зовсім не хочеться м'яса. Тоді я можу пару днів є тільки вегетаріанські страви. Але все ж вони повинні бути ситними, тому овочеві салати тут не допоможуть. А ось мій рецепт буде до речі! опис приготування: обов'язково запишіть, як приготувати вівсяні котлетки з овочами. Я до них под...

Печеночные котлетки

Печеночные котлетки

Сьогодні я вам розповім, как приготовить печеночные котлетки. Це дуже ситне блюдо, яке легко приготувати. Их можно подавать по будням. Котлетки получаются очень нежными и в меру влажными. опис приготування: В этом рецепте я с удовольствием расскажу вам, как приготовить печеночные котлетки. На ...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...