Рецепт Измирского котлетки (kjofte)
![Рецепт Измирского котлетки (kjofte)](https://kuhari.com.ua/img/izmirskie_kotletki_kyofte-30188.webp)
Популярне і швидко страву турецької кухні
опис приготування:
Дрібно нарізаємо одну цибулину.
Додаємо цибулю в фарш. Туди ж додаємо дрібно нарізану зелень, зиру і м'якоть булочки попередньо розмоченого у воді. Все добре переміняли руками.
Формує овальні котлетки -кёфте.
Розігріваємо духовку до 250 градусів і запікаємо кефти приблизно 15 хвилин.
Нарізаємо картоплю на великі брусочки. У розігрітому казані з олією обсмажуємо картопля на високій температурі до появи золотий скоринки. Готову картоплю викладаємо на серветку, щоб скло непотрібне масло.
Нарізаємо одну цибулину на дрібні кубики і обсмажуємо з двома столовими ложками олії до золотистого кольору. Попутно розводимо томатну пасту в 150мл води і додаємо суміш до цибулі.
Тепер додаємо картоплю до котлеток в духовці. Зверху заливаємо все томатним соусом. Викладаємо зверху довгий зелений перчик і нарізані колами помідори. запікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Перед подачею посипаємо свіжою петрушкою.
Смачного!
- баранячий фарш— 400 грам(можно использовать говяжий)
- картопля— 500 грам
- томатная или перечная паста— 1 Ст. ложка
- пучок петрушки— 1 штука
- пучок м'яти— 1 штука
- зіра— 1/2 чайних ложки
- длинный зеленый перец— 3 штуки
- помідор— 3 штуки
- булка белая— 1 штука(невелика)
- масло для фритюра— — За смаком
Додаємо цибулю в фарш. Туди ж додаємо дрібно нарізану зелень, зиру і м'якоть булочки попередньо розмоченого у воді. Все добре переміняли руками.
Формує овальні котлетки -кёфте.
Розігріваємо духовку до 250 градусів і запікаємо кефти приблизно 15 хвилин.
Нарізаємо картоплю на великі брусочки. У розігрітому казані з олією обсмажуємо картопля на високій температурі до появи золотий скоринки. Готову картоплю викладаємо на серветку, щоб скло непотрібне масло.
Нарізаємо одну цибулину на дрібні кубики і обсмажуємо з двома столовими ложками олії до золотистого кольору. Попутно розводимо томатну пасту в 150мл води і додаємо суміш до цибулі.
Тепер додаємо картоплю до котлеток в духовці. Зверху заливаємо все томатним соусом. Викладаємо зверху довгий зелений перчик і нарізані колами помідори. запікаємо 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Перед подачею посипаємо свіжою петрушкою.
Смачного!
Подібні рецепти
![Вівсяні котлетки](https://kuhari.com.ua/img/ovsyanie_kotletki-351895.webp)
Котлетки з баранини
Іноді мені зовсім не хочеться м'яса. Тоді я можу пару днів є тільки вегетаріанські страви. Але все ж вони повинні бути ситними, тому овочеві салати тут не допоможуть. А ось мій рецепт буде до речі! опис приготування: обов'язково запишіть, як приготувати вівсяні котлетки з овочами. Я до них под...
![Печеночные котлетки](https://kuhari.com.ua/img/pechenochnie_kotletki-367674.webp)
Печеночные котлетки
Сьогодні я вам розповім, как приготовить печеночные котлетки. Це дуже ситне блюдо, яке легко приготувати. Их можно подавать по будням. Котлетки получаются очень нежными и в меру влажными. опис приготування: В этом рецепте я с удовольствием расскажу вам, как приготовить печеночные котлетки. На ...
![Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х](https://kuhari.com.ua/img/pechene_s_iziumom_orehami_i_MMaposs-23639.webp)
Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...
![Хрусткі курячі крильця](https://kuhari.com.ua/img/hrustyashie_kurinie_krilishki-256643.webp)
Хрусткі курячі крильця
Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...
![Паста з лососем і цибулею](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_lososem_i_lukom-10966.webp)
Паста з лососем і цибулею
Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...