Рецепт Справжній «гумус»

Рецепт Справжній «гумус»
Кількість порцій: 2 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Хочете знати, як приготувати справжній «Хумус»? Є кілька секретів, щоб він вийшов ідеальним, з оксамитової і однорідною консистенцією. Подавати його можна з коржиками до вечері або на обід.

опис приготування:

Важливо правильно приготувати нут, а потім обов'язково скористайтеся блендером, щоб подрібнити його в однорідну пасту без грудочок. Хумус можна кілька днів зберігати в холодильнику, тільки обов'язково накрийте плівкою.

  • гайка (сушений)  — 200 грам
  • вода— 8 склянок
  • Цибуля— 1 штука
  • Taxini— 1/3 склянки
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • Лимонний сік— 2 Ст. ложки
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • петрушка— За смаком
  • сумок— 1 щіпка
Справжній 1. Нут викладіть в сито або в друшляк, промийте його під проточною водою.

Справжній 2. У скороварку викладіть нут, злейте його водою, додайте цілий цибулю і 1 зубчик часнику. Встановіть клапан в положенні «Закрито» і готуйте на режимі «Варка» 1 час.

Справжній 3. Через деякий час акуратно відкрийте кришку і відкиньте нут на сито, збережіть рідина. Залиште нут і рідина для охолодження.

Справжній 4. У блендер викладіть відвареної нут, 0,5 склянки рідини в якій він варився, taxini, оливкова олія, лимонний сік, 1 зубчик часнику. Збивайте на низькій швидкості, потім збільште, щоб маса вийшла однорідною.

Справжній 5. Подавайте закуску відразу, прикрасивши оливковою олією, рубаною петрушкою і додайте Сумак.

Подібні рецепти

Гумус (корисний сніданок)

Домашній мармелад з желатином з варення

Пропоную приготувати відмінне доповнення для ситного і корисного сніданку, який можна подавати як з м'ясом, так і просто з хлібом або овочами. Подарує заряд вітамінів і енергії на цілий день! опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанське харчування, то ви напевно знаєте, як приго...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...