Рецепт Печеня з квасолею, редискою і селерою
Рецепт приготування печені з квасолею, чилі, часником, морквиною, селерою і редисом.
опис приготування:
промити квасоля. Викласти у велику каструлю, залити холодною водою на 5 см і довести до сильного кипіння на сильному вогні. Накрити кришкою і зняти з вогню, дати постояти 1 час. Злити воду, відкласти квасоля в сторону.
Між іншим, обсмажити чилі на сильному вогні (на грилі). Також чилі можна обсмажити в духовці. Викласти чилі в миску, накрити поліетиленовою плівкою. дати постояти 15 хвилин. Викласти на робочу поверхню, зняти шкіру. Розрізати чилі навпіл, видалити насіння. Нарізати на шматочки і відкласти в сторону.
Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати часник, цибуля, морква і селера. Накрити кришкою і готувати, помішуючи, до м'якості і блідо-коричневого кольору, близько 15 хвилин. Додати кмин, koriandr, перець, каєнський перець, якщо використовується, і перемішати.
Потім додати бульйон, воду, квасоля і половину смаженого чилі. Накрити кришкою і варити, поки квасоля не стане м'якою, близько 1 1/2 годину. Прибрати кришку і продовжувати варити близько 30 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Прикрасити залишилися чилі, Redis, кінзою, сиром і подавати.
- чилі— 2 штуки
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
- часнику— 4 зубчики
- цибулина— 1 штука
- морква— 1 штука
- стебла селери— 2 штуки
- меленого кмину— 1 Чайна ложка
- меленого коріандру— 1 Чайна ложка
- перець— 1/2 чайних ложки
- кайенского перцю— 1/4 чайних ложки
- курячого бульйону— 900 мілілітрів
- води— 8 склянок
- солі— 5,5 чайних ложки
- чорного перцю— 1/4 чайних ложки
- rediski— 4 штуки(тертих)
Між іншим, обсмажити чилі на сильному вогні (на грилі). Також чилі можна обсмажити в духовці. Викласти чилі в миску, накрити поліетиленовою плівкою. дати постояти 15 хвилин. Викласти на робочу поверхню, зняти шкіру. Розрізати чилі навпіл, видалити насіння. Нарізати на шматочки і відкласти в сторону.
Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. Додати часник, цибуля, морква і селера. Накрити кришкою і готувати, помішуючи, до м'якості і блідо-коричневого кольору, близько 15 хвилин. Додати кмин, koriandr, перець, каєнський перець, якщо використовується, і перемішати.
Потім додати бульйон, воду, квасоля і половину смаженого чилі. Накрити кришкою і варити, поки квасоля не стане м'якою, близько 1 1/2 годину. Прибрати кришку і продовжувати варити близько 30 хвилин. Приправити сіллю і перцем. Прикрасити залишилися чилі, Redis, кінзою, сиром і подавати.
Подібні рецепти
Салат з квасолею та селерою
Молода редиска у мене асоціюється з холодником. Свіжий і легкий суп на обід позбавить вас від зайвих калорій і не вб'є працездатності. Запасіться солодкої редискою і крокуйте в кухню! опис приготування: Раджу заздалегідь запастися домашнім квасом. З ним окрошка виходить набагато смачніше, пові...
Печеня з яловичини з квасолею і помідорами
Нескладний рецепт приготування печені з яловичини, томатного соусу і помідорів. Це пікантне печеня по достоїнству оцінять любителі гостренького. кількість порцій: 8 фарш із яловичини— 900 грам часник— 3 зубчики(по бажанню) томатний соус, банку— 1 штука(360-420 г) нарізані помідори з перцем чилі...
Печеня з яловичиною, картоплею і квасолею
У вас в руках хороший шматок м'яса і овочі. Какао блюдо приходить вам в голову з цими продуктами? У мене спекотне. Чоловік його обожнює, тому згадаємо рецепт. Тільки спробуємо додати дещо нове. опис приготування: У цьому варіанті ви можете пробувати різні поєднання приправ і овочів, тільки збе...
Печеня з цукіні з квасолею
Рецепт приготування печені з цукіні, білої і чорної квасолі, помідорів з приправами. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник, готувати, часто помішуючи, поки цибуля не стане прозорим, а часник м'яким, близько 4 хвилин. Додати кмин і чилі...
Печеня з яловичини з помідорами і квасолею
Рецепт печеня з яловичини — приготування печені з яловичого фаршу, часнику, лука, помідорів, пива, квасолі і сиру. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник. Приправити сіллю і перцем, смажити, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Дод...