Рецепт Печиво у формі сердечок
Відмінна випічка до дня всіх закоханих або просто до святкового столу. Такий десерт прикрасить будь-яке свято. просте, але дуже смачне! Пропоную рецепт, як приготувати печиво у формі сердечок.
опис приготування:
Класичне пісочне печиво люблять усі без винятку. А якщо його ще й приготувати в домашніх умовах ... Печиво буде до місця з будь-якого приводу, будь то повсякденне чаювання, романтичний сюрприз або просто свято. Воно пісочне і розсипчасте. хай щастить!
- борошно— 60 грам
- Крохмаль кукурудзяний— 100 грам
- Цукрова пудра— 50 грам(в тісто)
- Цукрова пудра— 2 Ст. ложки(для посыпки)
- Вершкове масло— 125 грам
- вода— 1 Ст. ложка
2. Вершкове масло міксером з'єднайте в цукровою пудрою до кремоподібного стану. влийте воду.
3. Всипати невеликими партіями крохмаль, змішаний з борошном, і продовжуйте працювати міксером.
4. Коли маса для печива буде однорідною, обережно ложкою перекладіть тісто на присипаний борошном стіл.
5. Зберіть тісто в кого, воно повинно вийти пластичним, але не місите його, інакше стане липким. Загорніть щільно в пакет або харчову плівку і відправте в холодильник на 1 час, щоб масло добре охололи.
6. Розділіть тісто ножем на рівні частини. Щоб отримати невеликі сердечка, я розділила його на 18 частин. Скачайте кожну частину в кульку, пріплюсніте його. Намагайтеся працювати швидко, щоб масло не тануло в руках від їх тепла.
7. Візьміть зубочистку або шпажку, почніть формувати серце, для цього натисніть по серединці однією рукою на шпажку. Зробіть серцю витягнутий низ. Натисніть на нього, щоб сильніше розійшлися краю сердечка.
8. Після шпажкою зробіть такі поглиблення, як на фото. Надішліть печиво в гарячу духовку на 12 хвилин, температура випікання - 175 градусів. Печиво не змінює колір, воно так і залишається білосніжним. Готове печиво зніміть з дека і посипте цукровою пудрою.
9. печиво готове! Всередині воно розсипчасте і дуже смачне!
Подібні рецепти
Яблучний пиріг з маком
Ласощі полюбиться вам, ви будете готувати його частіше, ніж раз на рік на Великдень. Можна надавати рогалики будь-яку форму, навіть сердечок, але для символіки світлого свята відмінно підійдуть овечки і зайчика. опис приготування: 1. У великій мисці розпустити дріжджі водою з цукром. Додати мо...
Відбивні з курячих сердечок
Хочете приготувати смачне і не дуже дороге основне блюдо для всієї родини? Тоді візьміть на замітку цей простий рецепт відбивних з курячих сердечок. Це швидко, апетитно і досить ситно. опис приготування: Відбивні з курячих сердечок в домашніх умовах — це прекрасний варіант основного блюда, яке...
Паштет з курячих сердечок
Ніжний і неймовірно смачний — паштет з курячих сердечок в домашніх умовах готується дуже легко. Спробуйте зробити такий паштет для святкового столу або в якості закуски для сім'ї. опис приготування: Готувати паштет з курячих сердечок в домашніх умовах дуже легко. В даний рецепт входять овочі ...
Печеня з курячих сердечок
Поспішаю поділитися з вами шалено цікавим і дуже простим рецептом печені з курячих сердечок. Раніше я сердечка тільки для супів використовувала, а, як виявилося, відмінне спекотне виходить! раджу! опис приготування: Я свого часу була просто без розуму від радості, що відкрила для себе цей чудо...
Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х
Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...