Рецепти wineglass.com.ua

Оладьи из печени индейки

Оладьи из печени индейки

Очень много людей любят печень индейки. вона смачна, питательная и очень полезная для организма. Кроме обычной обжаренной печени, предлагаем попробовать, как приготовить оладьи из печени индейки. опис приготування: Печень для оладий можно использовать любую (свинячу, яловичу, курячу або індиче...

М'ясо з арахісової пастою за мотивами тігадегени

М'ясо з арахісової пастою за мотивами тігадегени

Дуже просте в приготуванні і дуже смачне блюдо. Кілька несподіване застосування арахісової пасти додає м'ясу чудовий смак і аромат. опис приготування: Найчастіше ми застосовуємо арахісову пасту в випічці і десертах. А, між іншим, вона відмінно поєднується з м'ясом, пом'якшуючи його і скорочую...

Гострі помідори на зиму

Гострі помідори на зиму

Я завжди готую на зиму пару баночок таких гострих помідорів, зробити це досить просто, зате в зимовий час так приємно відкрити закачування і насолодитися чудовим смаком улюблених овочів. опис приготування: Якщо чесно, то найчастіше я закочував звичайні помідори, але в минулому році знайома при...

М'ясні рулетики з горіховою начинкою

М'ясні рулетики з горіховою начинкою

Рецепт приготування м'ясних рулетиків з горіховою начинкою. Блюдо в процесі приготування виходить ароматним і дуже смачним. опис приготування: Для приготування м'ясних рулетиків використовуються такі інгредієнти як: печериці, грецькі горіхи, вершкове масло, вершки і зелень. Блюдо ситне і смачн...

Паста з беконом і цибулею

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт приготування пасти з італійським беконом панчетта, цибулею-пореєм, білим вином, жирними вершками і сиром Пармезан. опис приготування: Приготування цієї страви займає всього 15 хвилин. рецепт хороший, коли часу зовсім немає і потрібно швидко щось приготувати. макаронних виробів— 360 гр...

М'ясо на кістці

М'ясо на кістці

Соковита і ароматна яловичина на кості з часником і розмарином сподобається всім, це універсальне святкове блюдо на всі випадки життя! Рекомендую записати в Куховарська книга рецепт приготування! опис приготування: Немає нічого простіше і смачніше, ніж запечене м'ясо. часник, трохи розмарину,...

Огірки по-корейськи на зиму (простий рецепт)

Огірки по-корейськи на зиму (простий рецепт)

Огірки по-корейськи - смачна і дуже ароматна закуска, яка прекрасно урізноманітнює ваше щоденне меню, прекрасно підійде до різних м'ясних страв, страв з картоплі, а також каш. опис приготування: Огірки по-корейськи я часто готую в липні-серпні, коли і на городах, і на ринку багато свіжих хруст...

Хрусткий салат з мівіною

Хрусткий салат з мівіною

Не знаю, як вам, а мені дуже до смаку салати, які хрумтять на зубах. Тому хочу розповісти, як приготувати хрусткий салат з мівіною: ситний, смачний, з кисло-солодким заправкою. рекомендую! опис приготування: Цей салат настільки простий у приготуванні, що з ним впорається навіть дилетант. Вам в...

Окрошка більше болгарський таратор

Окрошка більше болгарський таратор

Окрошка більше болгарський таратор — це традиційний болгарський холодний суп з дуже цікавим освіжаючим смаком! опис приготування: У літню спеку і спеку холодна окрошка завжди до місця! Окрошка по-болгарськи Таратор готується протягом 15 хвилин, а задоволення від приємного смаку і освіжаючого е...

М'ясо «Garmoška»

М'ясо «Garmoška»

соковите м'ясо, запечене з овочами, сиром, зеленню, ароматними спеціями. Звучить неймовірно смачно, навіть слинки течуть. Швидше зробіть таке самостійно, розповідаю, як приготувати м'ясо «Гармошка». опис приготування: Можна використовувати яловичину, свинину, курку, індиче м'ясо. Використовуйт...

Желе з аличі на зиму

Желе з аличі на зиму

Желе з аличі на зиму за цим рецептом виходить дуже смачним, а подавати його можна до будь-якої випічці, млинців або оладок. Готується желе традиційним способом — вариться з додаванням желатину. опис приготування: вуглеводи — дуже корисний плід, з якого можна приготувати дуже смачне варення. У...

Напій з акації на зиму

Напій з акації на зиму

Знайшов дуже несподіване для себе застосування квіток звичайної білої акації. виявляється, крім ароматного чаю, можна зробити настойку. Розповідаю про рецепт, як приготувати напій з акації на зиму. опис приготування: Квіти акації збирайте не у дороги, краще в парку або недалеко від дачних діля...

Желе з морошки

Желе з морошки

морошка — дуже корисна ягода, яка відрізняється багатим спектром вітамінів, мінералів і елементів. Ягода не тільки корисна, але і дуже смачна, а тому желе з морошки — справжня солодка знахідка! опис приготування: Желе з морошки — дуже красиве желейне варення апетитного бурштинового кольору. Во...

Кальмари з овочами

Кальмари з овочами

Якщо ви купили кальмарів, але сумніваєтеся, який вибрати рецепт, я підкажу вам безпрограшний варіант смачного і ароматного страви: кальмари з овочами. І, звичайно, розповім, як приготувати страву. опис приготування: Дуже зручно, що в супермаркети кальмарів завозять вже очищеними, замороженими ...

Вівсяні коржі з глазур'ю

Вівсяні коржі з глазур'ю

Рецепт приготування коржів з вівсяними пластівцями і глазур'ю з кленового сиропу і молока. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 8 lépések. коричневий цукор— 2 1/2 Ст. ложки розпушувач— 2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки молоко— 1/4 склянки жирні вершки— 1/4 склянки яйце— 1 штука...

Вівсяна каша, запечена в духовці

Вівсяна каша, запечена в духовці

Вівсяна каша, запечена в духовці — дуже простий у приготуванні, але поживний, ситний і корисний сніданок, приготувати який зможе собі будь-який, навіть не найдосвідченіший кулінар. опис приготування: Як відомо, сніданок — найважливіша для людини трапеза. Проте готувати вранці часу у більшості ...

Смажена оселедець з кропом і гірчицею

Смажена оселедець з кропом і гірчицею

Рецепт смаженої оселедця з кропом — для всіх любителів рибних страв. Ця страва є одним з класичних страв голландської традиційної кухні. опис приготування: змішати кріп, гірчицю і лимонний сік в маленькій мисці. Зробити ножем три надрізи з кожного боку оселедця, розрізаючи тільки шкіру. Змасти...

Паста з помідорами і моцарелою

Паста з помідорами і моцарелою

Рецепт приготування італійської пасти рігатоні з петрушкою, часником і сиром моцарелла. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду. Поки макарони варяться, у великій мисці змішати помідори, о...

Олів'є з тунцем

Олів'є з тунцем

Пропоную приготувати олів'є з тунцем. Трохи незвичайний варіант на перший погляд, але виходить досить смачно і пікантно. У переддень свят оформимо салат у вигляді різдвяного вінка. опис приготування: Якщо ви ще не пробували такий варіант з тунцем, то дуже раджу. смачно, НЕ побите і по святково...

Печиво «печериці» з крохмалем

Печиво «печериці» з крохмалем

розповім, як приготувати печиво "; Печериці" з крохмалем! Смачно і дуже апетитно! Таке печиво підкорить всіх ваших гостей і вас, звичайно ж. Воно так і тане в роті завдяки своїй ніжній текстурі! опис приготування: Перед вами рецепт приготування печива "; Печериці" з крохмалем! смачне, солодке ...