Рецепт Паста з беконом і цибулею

Рецепт Паста з беконом і цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування пасти з італійським беконом панчетта, цибулею-пореєм, білим вином, жирними вершками і сиром Пармезан.

опис приготування:

Приготування цієї страви займає всього 15 хвилин. рецепт хороший, коли часу зовсім немає і потрібно швидко щось приготувати.

  • макаронних виробів— 360 грам
  • тунець— 90 грам
  • цибуля-пористий— 3 штуки
  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • жирних вершків— 1/2 склянки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • сир пармезан— — За смаком
Паста з беконом і цибулею - фото крок 1 1. У каструлю з киплячою підсоленою водою додати макарони і варити до готовності, відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду і відкласти макарони в сторону. зарезервувати 1/2 склянки рідини, що залишилася після варіння. Обсмажити нарізаний бекон у середній сковороді на середньому вогні до коричневого кольору.

Паста з беконом і цибулею - фото крок 2 2. Тонко нарізати цибулю-порей. Додати нарізану цибулю-порей до бекону і смажити 8 хвилин.

Паста з беконом і цибулею - фото крок 3 3. Коли ви додаєте цибулю-порей, ви можете також додати один або два шматочки вершкового масла за бажанням - це додасть страві смачний аромат. Можна додати його після того, як бекон остаточно готовий.

Паста з беконом і цибулею - фото крок 4 4. після 8-10 хвилин смаження влити вино і варити ще 1-2 хвилини, поки рідина не зменшиться в обсязі наполовину.

Паста з беконом і цибулею - фото крок 5 5. Зменшити вогонь до мінімуму, потім влити вершки. Додати сіль і перець за смаком. Додати сир Пармезан.

Паста з беконом і цибулею - фото крок 6 6. Додати приготовану пасту в обсмажений бекон з цибулею. Додати трохи макаронної рідини до отримання необхідної консистенції. Посипати додатково сиром Пармезан і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Паста з цибулею, беконом і сиром

Паста з беконом і помідорами

Рецепт приготування італійської пасти зі смаженим беконом, цибулею, часником і сиром з козиного молока. опис приготування: Відварити макарони в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути мак...

Піца з беконом, цибулею і сметаною

Піца з беконом, цибулею і сметаною

Рецепт приготування піци з рікоттою, сметаною, беконом і цибулею. опис приготування: Багатство вершкового смаку, солодкість цибулі і димно-солоний смак бекону робить цю піцу дуже смачною. тесту для піци— 220 грам борошна— 1 Ст. ложка сіль і мелений чорний перець— — За смаком бекону— 100 гра...

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...

Паста з беконом і горошком

Паста з беконом і горошком

Рецепт приготування тонких макаронів зі смаженим беконом, цибулею і зеленим горошком. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. У великій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки, від 5 до 7 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати с...

Паста з беконом і креветками

Паста з беконом і креветками

Просте і смачне блюдо, яке готується всього за 20 хвилин — паста з беконом і креветками. Всім любителям італійської кухні обов'язково сподобається ця нехитра страва. опис приготування: Ще одне блюдо з розряду "; швидко, просто і смачно" — паста з беконом і креветками. Навряд чи ця паста є клас...