Рецепт М'ясо «Garmoška»

Рецепт М'ясо «Garmoška»
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 20 хв.
соковите м'ясо, запечене з овочами, сиром, зеленню, ароматними спеціями. Звучить неймовірно смачно, навіть слинки течуть. Швидше зробіть таке самостійно, розповідаю, як приготувати м'ясо «Гармошка».

опис приготування:

Можна використовувати яловичину, свинину, курку, індиче м'ясо. Використовуйте цілісний шматочок або наріжте його пластинками, а потім покладіть в форму. Таке м'ясо набагато цікавіше за смаком, ніж звичайний запечений шматочок. Подавайте м'ясо через кілька хвилин після запікання.

  • свиняча вирізка— 650-700 грам
  • помідори— 3 штуки
  • сир— 100 грам
  • Сіль і спеції— За смаком
1 вимийте м'ясо, гарненько його витріть серветками.

2 Гострим ножем зробіть глибокі надрізи, але не дорізати до кінця. Робіть їх на невеликій відстані один від одного (близько 1 см).

3 Вимийте помідори і наріжте їх скибочками, так само наріжте скибочками твердий сир.

4 У кожен розріз вставте скибочку твердого сиру, приправити сіллю, поперчіть, додайте часниковий порошок.

5 У кожен розріз до сиру додайте 1-2 скибочки помідора.

6 Викладіть м'ясо на фольгу і гарненько загорніть його.

7 Надішліть м'ясо в розігрітий до 180 градусів духовку на 1 час, потім дістаньте його і перевірте на готовність, при необхідності допечіть.

8 розгорніть фольгу, залиште м'ясо на кілька хвилин для охолодження, а потім насолоджуйтеся.

Подібні рецепти

Смажене м'ясо дикої кози

Медовик з сирним кремом

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо та любисток

М'ясо та любисток

Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...

М'ясо по-аргентинськи

М'ясо по-аргентинськи

привіт! Поспішаю порадувати вас новим цікавим рецептом! Сьогодні в меню — м'ясо по-аргентинськи. Готуйте за рецептом — і вийде краще, ніж в ресторанах Буенос-Айреса! опис приготування: Аргентина є другою за величиною країною Південної Америки. Кухня Аргентини формувалася під впливом мексикансь...