Рецепт Хрусткий салат з мівіною

Рецепт Хрусткий салат з мівіною
Кількість порцій: 5 Час приготування: 30 хв.
Не знаю, як вам, а мені дуже до смаку салати, які хрумтять на зубах. Тому хочу розповісти, як приготувати хрусткий салат з мівіною: ситний, смачний, з кисло-солодким заправкою. рекомендую!

опис приготування:

Цей салат настільки простий у приготуванні, що з ним впорається навіть дилетант. Вам всього лише потрібно змішати всі інгредієнти. Не лякайтесь, що в якості заправки потрібно взяти так багато оцту, до нього потім додається цукор і рослинне масло, воно нейтралізує смак і запах оцту. Крім того, не варто додавати відразу всю заправку в салат, орієнтуйтеся на свій смак. Але обов'язково порадуйте рідних цією стравою!

  • пластини мигдалю— 100 грам
  • Кочан пекінської капусти— 1 штука
  • Мівіна— 2 штуки(пачка)
  • Зелена цибуля— 1 пучок
  • насіння очищені— 5 Ст. ложок
  • Рослинна олія— 100 мілілітрів
  • цукор— 3 Ст. ложки
  • оцет 9%  — 4 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
Хрусткий салат з мівіною - фото крок 1 1. Листя пекінської капусти очистіть від білого центру, промийте і просушіть. Наріжте невеликими шматочками. Потім подрібніть зелену цибулю і додайте до нарізаною капусті.

Хрусткий салат з мівіною - фото крок 2 2. Розігрійте сковороду і без рослинного масла обсмажте насіння і горіхи протягом 2 хвилин, постійно помішуючи. Додайте до салату.

Хрусткий салат з мівіною - фото крок 3 3. Приготуйте заправку: оцет змішайте з цукром, дайте йому повністю розчинитися. Додайте рослинне масло, сіль і добре перемішайте.

Хрусткий салат з мівіною - фото крок 4 4. Заправте салат заправкою, її кількість регулюйте за смаком. Посипте салат подрібненої мівіною і подавайте. Смачного!

Подібні рецепти

Ікра кабачкова з «Мівіною»

Ікра кабачкова з «Мівіною»

Ікра кабачкова з "; Мівіною" виходить напрочуд приємною на смак. Суміш приправи додає незвичайний аромат і пікантний смак. Такими заготовками можна насолоджуватися круглий рік! опис приготування: Для приготування ікри кабачкової з "; Мівіною" знадобляться ті ж інгредієнти, що і для звичайної к...

Кабачкова ікра з майонезом і мівіною

Кабачкова ікра з майонезом і мівіною

Кабачкова ікра - дуже популярна закуска. Її готує кожна господиня, вносячи свої особливі інгредієнти, щоб отримати дуже смачне і ситне блюдо. Сьогодні пропоную рецепт кабачкової ікри з майонезом. опис приготування: Рецептів кабачкової ікри дуже багато. Так як це досить бюджетне блюдо, яке не п...

Хрусткий салат з куркою і овочами

Хрусткий салат з куркою і овочами

Настає спекотна літня пора. Скоро стояти біля плити зовсім не захочеться. Але і голодними залишатися навряд чи комусь сподобається! Тому легкі салати на основі свіжих хрустких овочів будуть дуже до речі. опис приготування: Щоб овочі в салаті не дали зайвий сік і залишилися хрусткими, нарізуйте...

Хрусткий курча

Хрусткий курча

Що може бути краще смажене курча? Тільки якщо це хрусткий смажене курча, такий же, але тільки ще краще, ніж у відомій мережі ресторанів KFC, що означає "; смажене курча з Кентуккі ";. опис приготування: Ця страва готується дуже швидко, воно досить просте в приготуванні. Дотримуйтесь покроковим...

Хрусткий суп з гарбуза з сухариками

Хрусткий суп з гарбуза з сухариками

Якщо вам необхідно підняти собі настрій, наприклад, в дощовий осінній день, йдіть на кухню і беріться за справу! Сьогодні розповім і покажу, як приготувати хрусткий суп з гарбуза з сухариками. опис приготування: Суп з гарбуза готується легко і просто. Подати гарячий супчик можна і потрібно: з ...