Рецепт М'ясо з арахісової пастою за мотивами тігадегени

Рецепт М'ясо з арахісової пастою за мотивами тігадегени
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Дуже просте в приготуванні і дуже смачне блюдо. Кілька несподіване застосування арахісової пасти додає м'ясу чудовий смак і аромат.


опис приготування:

Найчастіше ми застосовуємо арахісову пасту в випічці і десертах. А, між іншим, вона відмінно поєднується з м'ясом, пом'якшуючи його і скорочуючи час приготування. М'ясо виходить м'яким і ароматним.


  • свинина— 600 грам(пісна м'якоть)
  • цибуля ріпчаста— 2-3 штук
  • арахісова паста— 3 Ст. ложки
  • масло рослинне— 3 Ст. ложки
  • чорний перець— 1 щіпка
  • сіль— За смаком
М'ясо з арахісової пастою за мотивами тігадегени - фото крок 1 Мясо нарежем кубиками среднего размера. Обжарьте в мультиварке в режиме жарки на ложке масла до румяной корочки.

М'ясо з арахісової пастою за мотивами тігадегени - фото крок 2 Параллельно обжарьте в сковороде до позолоты нашинкованный полукольцами лук (на оставшемся масле), слегка посолив и щедро поперчив его в процессе приготовления.

М'ясо з арахісової пастою за мотивами тігадегени - фото крок 3 Викладіть цибулю до м'яса, добавьте стакан кипятка и арахисовую пасту. Тушите полчаса, затем посолите мясо и переведите мультиварку в режим поддержания тепла на 20 хвилин.

М'ясо з арахісової пастою за мотивами тігадегени - фото крок 4 Подавать мясо в арахисовом соусе лучше всего с картофельным пюре.

Подібні рецепти

Італійський салат з пастою

Картопляна запіканка з соусом «бешамель»

Італійський салат з пастою — дуже смачний холодний салат з макаронами. Його досить часто можна зустріти не тільки в ресторанах, але і в звичайних столових, тому блюдо можна вважати звичайним опис приготування: Італійський салат з пастою готується дуже просто. Я його зазвичай готую, коли залиша...

Кабачкова ікра з майонезом і пастою

Кабачкова ікра з майонезом і пастою

Для любителів цієї ароматної і пікантною закачування пропоную дуже цікавий варіант, як приготувати кабачкову ікру з майонезом і пастою. Її можна як відразу пробувати, так і закрити на зиму. опис приготування: Цей рецепт приготування кабачкової ікри з майонезом і пастою припаде до смаку всім лю...

Кабачкова ікра з томатною пастою

Кабачкова ікра з томатною пастою

Якщо ви задумали приготувати дієтичне блюдо з кабачка, то дивіться, як приготувати кабачкову ікру з томатною пастою, ароматну і ніжну. Блюдо особливо сподобається тим, хто стежить за фігурою. опис приготування: Перед вами апетитний рецепт кабачкової ікри з томатною пастою. Ікра готується дуже ...

Смажена риба з чилі-пастою

Смажена риба з чилі-пастою

Рецептів фаршированої риби досить багато, але такого одночасно простого і смачного я не знайшла, тому ділюся з вами, як приготувати смажену рибу з чилі-пастою. опис приготування: Відмінний вибір як для теплого сімейного застілля, так і для веселого свята з великою кількістю гостей, адже така с...

Перці із зеленою пастою

Перці із зеленою пастою

Пропоную вашій увазі літній, дуже універсальне блюдо — перці із зеленою пастою. опис приготування: Ця страва універсально тим, що подавати його можна як гарячим, так і холодним. Холодним воно прекрасно йде як легка закуска до вина, гарячим — як безпосередньо основне вегетаріанське блюдо або га...