Рецепт Смажена курка в хрусткій паніровці
![Рецепт Смажена курка в хрусткій паніровці](https://kuhari.com.ua/img/jarenaya_kurica_v_hrustyashei_panirovke-481590.webp)
Якщо ви любите апетитну, хрустку смажену курочку в знаменитій мережі швидкого харчування, обов'язково рекомендую повторити цей рецепт в домашніх умовах. З покроковою інструкцією все дуже просто!
опис приготування:
Пропоную вашій увазі класну ідею, як приготувати смажену курку в хрусткій паніровці. ароматні спеції, хрустка скоринка робить ніжки і стегенця дійсно приголомшливими. Подавати до столу таку курку можна з соусом або доповнивши овочами, гарніром.
- шматочки курки— 8 штук(стегна, ніжки)
- сіль— 1 Ст. ложка
- паприка— 2-3 Ст. ложок
- білий перець— 1 Ст. ложка
- мелений імбир— 1 Ст. ложка
- Чорний перець— 1 Ст. ложка
- Гірчиця суха— 1 Ст. ложка
- чебрець— 1 Ст. ложка
- базилік— 1 Ст. ложка
- Кукурудзяний крохмаль— 2 Ст. ложки
- борошно— 2 склянки
- кефір— 1 Склянка
- яйце— 2 штуки
- Рослинна олія— За смаком(для смаження у фритюрі)
![Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/jarenaya_kurica_v_hrustyashei_panirovke-481570.webp)
![Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/jarenaya_kurica_v_hrustyashei_panirovke-481572.webp)
![Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/jarenaya_kurica_v_hrustyashei_panirovke-481575.webp)
![Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/jarenaya_kurica_v_hrustyashei_panirovke-481578.webp)
![Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/jarenaya_kurica_v_hrustyashei_panirovke-481582.webp)
![Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/jarenaya_kurica_v_hrustyashei_panirovke-481587.webp)
![Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 7](https://wineglass.com.ua/img/jarenaya_kurica_v_hrustyashei_panirovke-481589.webp)
Подібні рецепти
![Смажена курка, панірована в крендель](https://kuhari.com.ua/img/jarenaya_kurica_panirovannaya_v_krendelyah-49864.webp)
Смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці
Рецепт приготування смаженої курки, панірованої в подрібнених кренделі. легко, швидко, смачно. опис приготування: Покласти борошно в миску і відкласти в сторону. Збити яйця в іншій мисці. Змішати подрібнені солоні кренделі, сир пармезан, італійську приправу, каєнський перець, паприку в третій ...
![Смажена курка по-домініканський](https://kuhari.com.ua/img/jarenaya_kurica_po-dominikanski-49863.webp)
Смажена курка по-домініканський
Рецепт приготування смаженої курки по-домініканський. Побалуйте себе і рідних новим смачним блюдом. опис приготування: з'єднати курку, ром, лимонний сік, часник, Worcestershire соус, часниковий порошок, підготовка Adobo, цибульний порошок, перець, koriandr і pripravu з koriandrom і Achiote, пе...
![Смажена курка з чорносливом](https://kuhari.com.ua/img/jarenaya_kurica_s_chernoslivom-167224.webp)
Смажена курка з чорносливом
Апетитне куряче філе, обсмажене з чорносливом і цибулею-пореєм. Приготувати це блюдо зможе кожен, хто хоча б трішечки вміє "; стояти за плитою ";. На гарнір зваріть макарони або картопля. опис приготування: Перед вами — рецепт смаженої курки з чорносливом, приготовленої в домашніх умовах. Все ...
![Смажена курка з Джікама і крес-салатом](https://kuhari.com.ua/img/jarenaya_kurica_s_djikamoi_i_kress-salatom-10356.webp)
Смажена курка з Джікама і крес-салатом
Рецепт приготування смаженої курки з Джікама, болгарським перцем, чилі, соєвим соусом, крес-салатом і імбиром. опис приготування: Перемішати курку з 1 столовою ложкою кукурудзяного крохмалю. У невеликій мисці збити разом бульйон, оцет, цукор, соус чилі, соєвий соус і залишився кукурудзяний кро...
![Смажена курка з гірчичним соусом](https://kuhari.com.ua/img/jarenaya_kurica_s_gorchichnim_sousom-26681.webp)
Смажена курка з гірчичним соусом
Рецепт приготування смаженої курки з цибулею-шалот, білим вином, вершками, гірчицею і зеленою цибулею. опис приготування: Пряний гірчичний соус надає курячому м'ясу пікантного смаку. Ви можете попередньо розігріти його на сильному вогні протягом декількох хвилин. курки з шкірою і кістками (...