Рецепт Смажена курка в хрусткій паніровці

Рецепт Смажена курка в хрусткій паніровці
Кількість порцій: 8 Час приготування: 45 хв.
Якщо ви любите апетитну, хрустку смажену курочку в знаменитій мережі швидкого харчування, обов'язково рекомендую повторити цей рецепт в домашніх умовах. З покроковою інструкцією все дуже просто!

опис приготування:

Пропоную вашій увазі класну ідею, як приготувати смажену курку в хрусткій паніровці. ароматні спеції, хрустка скоринка робить ніжки і стегенця дійсно приголомшливими. Подавати до столу таку курку можна з соусом або доповнивши овочами, гарніром.

  • шматочки курки— 8 штук(стегна, ніжки)
  • сіль— 1 Ст. ложка
  • паприка— 2-3 Ст. ложок
  • білий перець— 1 Ст. ложка
  • мелений імбир— 1 Ст. ложка
  • Чорний перець— 1 Ст. ложка
  • Гірчиця суха— 1 Ст. ложка
  • чебрець— 1 Ст. ложка
  • базилік— 1 Ст. ложка
  • Кукурудзяний крохмаль— 2 Ст. ложки
  • борошно— 2 склянки
  • кефір— 1 Склянка
  • яйце— 2 штуки
  • Рослинна олія— За смаком(для смаження у фритюрі)
Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 1 1. Вимийте і висушіть курочку. Додати сіль за смаком.

Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 2 2. У глибокій мисці з'єднайте всі спеції і трави, ретельно перемішайте. В окремій мисочці з'єднайте трохи солі, борошно і кукурудзяний крохмаль. У третій — яйця і кефір.

Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 3 3. Кожен шматочок курки обваляйте в спеціях з усіх боків.

Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 4 4. Занурте в кефір з яйцем, а після обваляйте в борошні.

Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 5 5. Залиште курочку "; відпочити" хвилин 10-15.

Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 6 6. Розігрійте як слід масло. за 1-3 шматочка опускайте в масло і смажте до рум'яної скоринки. Перед подачею обов'язково викладіть курку на решітку, щоб прибрати надлишки масла.

Смажена курка в хрусткій паніровці - фото крок 7 7. Ось така смажена курка. Смачного!

Подібні рецепти

Смажена курка, панірована в крендель

Смажена кольорова капуста в хрусткій паніровці

Рецепт приготування смаженої курки, панірованої в подрібнених кренделі. легко, швидко, смачно. опис приготування: Покласти борошно в миску і відкласти в сторону. Збити яйця в іншій мисці. Змішати подрібнені солоні кренделі, сир пармезан, італійську приправу, каєнський перець, паприку в третій ...

Смажена курка по-домініканський

Смажена курка по-домініканський

Рецепт приготування смаженої курки по-домініканський. Побалуйте себе і рідних новим смачним блюдом. опис приготування: з'єднати курку, ром, лимонний сік, часник, Worcestershire соус, часниковий порошок, підготовка Adobo, цибульний порошок, перець, koriandr і pripravu з koriandrom і Achiote, пе...

Смажена курка з чорносливом

Смажена курка з чорносливом

Апетитне куряче філе, обсмажене з чорносливом і цибулею-пореєм. Приготувати це блюдо зможе кожен, хто хоча б трішечки вміє "; стояти за плитою ";. На гарнір зваріть макарони або картопля. опис приготування: Перед вами — рецепт смаженої курки з чорносливом, приготовленої в домашніх умовах. Все ...

Смажена курка з Джікама і крес-салатом

Смажена курка з Джікама і крес-салатом

Рецепт приготування смаженої курки з Джікама, болгарським перцем, чилі, соєвим соусом, крес-салатом і імбиром. опис приготування: Перемішати курку з 1 столовою ложкою кукурудзяного крохмалю. У невеликій мисці збити разом бульйон, оцет, цукор, соус чилі, соєвий соус і залишився кукурудзяний кро...

Смажена курка з гірчичним соусом

Смажена курка з гірчичним соусом

Рецепт приготування смаженої курки з цибулею-шалот, білим вином, вершками, гірчицею і зеленою цибулею. опис приготування: Пряний гірчичний соус надає курячому м'ясу пікантного смаку. Ви можете попередньо розігріти його на сильному вогні протягом декількох хвилин. курки з шкірою і кістками (...