Рецепт М'ясо на кістці
![Рецепт М'ясо на кістці](https://kuhari.com.ua/img/myaso_na_kosti-373768.webp)
Соковита і ароматна яловичина на кості з часником і розмарином сподобається всім, це універсальне святкове блюдо на всі випадки життя! Рекомендую записати в Куховарська книга рецепт приготування!
опис приготування:
Немає нічого простіше і смачніше, ніж запечене м'ясо. часник, трохи розмарину, а також сіль і перець - ось і все, що вам знадобиться. Головне - вибрати гарне м'ясо на кістці. Я намагаюся вибрати молоду яловичину, вона не сильно жорстка. Готову страву можете подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.
- яловичі реберця— 2-2,5 кілограма
- часник— 1 штука
- розмарин— За смаком
- сіль, перець— За смаком
- Масло оливкове— За смаком
- Вершкове масло— 25-50 грам
Якщо м'ясо було просто в холодильнику, дістаньте його за півгодини до запікання.
У розігріту духовку відправте форму, в якій будете запікати м'ясо, щоб вона прогрілася.
2 Для того, щоб ввести Omnitel 3 зубчики часнику, розмарин і додайте сіль і перець. Часник можете розчавити в чеснокодавку. Додайте в суміш оливкову олію.
Отриманою сумішшю з часнику, спецій, трав і масла натріть шматок яловичини з усіх боків.
3 Решта зубчики часнику роздушіть. М'ясо викладіть в прогріту форму і зверху посипте часником.
запікайте 50 хвилин.
4 Не забувайте час від часу поливати м'ясо соком.
Потім зменшіть температуру до 190 градусів. Запікайте ще хвилин 10, якщо хочете, щоб яловичина залишилася рожевою всередині. Тримайте довше, і тоді м'ясо пропечеться гарненько.
5 Готове м'ясо на кістці дістаньте з духовки, загорніть у фольгу і накрийте рушником. Дайте м'яса охолонути в такому вигляді до подачі.
Подавати можете з запеченою картоплею, йоркширським пудингом або овочами. Шматочок вершкового масла зробить м'ясо смачніше і ніжніше.
Смачного!
Подібні рецепти
![М'ясо на кістці в мультиварці](https://kuhari.com.ua/img/myaso_na_kosti_v_multivarke-140133.webp)
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо на кістці wineglass.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH n...' at line 1
Іноді так і хочеться з'їсти цілий шматочок м'яса! І ось мені підвернулася свинячі реберця, я їх спершу замаринував, а потім приготував у своїй мультиварці. Результат дуже вразив і порадував! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування м'яса на кістці в мультиварці. Найголовніше д...
![Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)](https://kuhari.com.ua/img/jarenaya_govyajya_virezka_sochnoe_myaso_srednei_projarki-390810.webp)
Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)
Це м'ясо медіум прожарювання. гурмани, вам сюди! Можна потримати на сковороді і довше, але в моєму варіанті воно незвичайно соковите і добре підсмажити. Справжній м'ясний смак м'якого шматка відбитої вирізки! опис приготування: Замість простої гірчиці я пробував на інших шматках зробити начинк...
![Смажене м'ясо на сковороді](https://kuhari.com.ua/img/jarenoe_myaso_na_skovorode-97057.webp)
Смажене м'ясо на сковороді
Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...
![М'ясо та любисток](https://kuhari.com.ua/img/myaso_i_liubistok-39358.webp)
М'ясо та любисток
Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...
![Смажене м'ясо дикої кози](https://kuhari.com.ua/img/jarenoe_myaso_dikoi_kozi-140583.webp)
Смажене м'ясо дикої кози
Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...