Рецепт М'ясо на кістці

Рецепт М'ясо на кістці
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Соковита і ароматна яловичина на кості з часником і розмарином сподобається всім, це універсальне святкове блюдо на всі випадки життя! Рекомендую записати в Куховарська книга рецепт приготування!


опис приготування:

Немає нічого простіше і смачніше, ніж запечене м'ясо. часник, трохи розмарину, а також сіль і перець - ось і все, що вам знадобиться. Головне - вибрати гарне м'ясо на кістці. Я намагаюся вибрати молоду яловичину, вона не сильно жорстка. Готову страву можете подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді.

  • яловичі реберця— 2-2,5 кілограма
  • часник— 1 штука
  • розмарин— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
  • Масло оливкове— За смаком
  • Вершкове масло— 25-50 грам
1 Для початку включіть її розігріватися до 240 градусів. Якщо яловичина заморожена, обов'язково заздалегідь розморозити її.
Якщо м'ясо було просто в холодильнику, дістаньте його за півгодини до запікання.
У розігріту духовку відправте форму, в якій будете запікати м'ясо, щоб вона прогрілася.

2 Для того, щоб ввести Omnitel 3 зубчики часнику, розмарин і додайте сіль і перець. Часник можете розчавити в чеснокодавку. Додайте в суміш оливкову олію.
Отриманою сумішшю з часнику, спецій, трав і масла натріть шматок яловичини з усіх боків.

3 Решта зубчики часнику роздушіть. М'ясо викладіть в прогріту форму і зверху посипте часником.
запікайте 50 хвилин.

4 Не забувайте час від часу поливати м'ясо соком.
Потім зменшіть температуру до 190 градусів. Запікайте ще хвилин 10, якщо хочете, щоб яловичина залишилася рожевою всередині. Тримайте довше, і тоді м'ясо пропечеться гарненько.

5 Готове м'ясо на кістці дістаньте з духовки, загорніть у фольгу і накрийте рушником. Дайте м'яса охолонути в такому вигляді до подачі.
Подавати можете з запеченою картоплею, йоркширським пудингом або овочами. Шматочок вершкового масла зробить м'ясо смачніше і ніжніше.
Смачного!

Подібні рецепти

М'ясо на кістці в мультиварці

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо на кістці wineglass.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH n...' at line 1

Іноді так і хочеться з'їсти цілий шматочок м'яса! І ось мені підвернулася свинячі реберця, я їх спершу замаринував, а потім приготував у своїй мультиварці. Результат дуже вразив і порадував! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування м'яса на кістці в мультиварці. Найголовніше д...

Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)

Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)

Це м'ясо медіум прожарювання. гурмани, вам сюди! Можна потримати на сковороді і довше, але в моєму варіанті воно незвичайно соковите і добре підсмажити. Справжній м'ясний смак м'якого шматка відбитої вирізки! опис приготування: Замість простої гірчиці я пробував на інших шматках зробити начинк...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо та любисток

М'ясо та любисток

Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...

Смажене м'ясо дикої кози

Смажене м'ясо дикої кози

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...