Рецепт Желе з морсу

Рецепт Желе з морсу
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Сьогодні ми будемо готувати дуже смачне, а головне, неймовірно корисне желе з журавлинного морсу — відмінний десерт, як для дорослих, так і для дітей.

опис приготування:

Якщо ви хочете зробити ваш десерт не тільки дуже смачним, але до того ж і корисним, то я пропоную на ваш розгляд простий рецепт желе з морсу, який стане відмінним джерелом вітамінів в зимовий час. Тому швиденько запасаємося про запас журавлиною, читаємо рецепт приготування желе з морсу, а взимку з задоволенням ласуємо смачним десертом.

  • журавлина заморожена— 350 грам
  • цукор— 200 грам
  • вода— 0,5 L
  • цукор ванільний— 6 грам
  • Якщо-якщо— 5 грам
  • вода— 650 мілілітрів(150 мл -для розведення агару, 500 мл — в морі)
Желе з морсу - фото крок 1 Для початку нам необхідно промити журавлину під холодною водою, викласти її в каструлі і залити 0,5 літрами води. Ставимо на вогонь, а коли закипить, засипаємо цукор, перемішуємо і варимо морс ще 15 хвилин.

Желе з морсу - фото крок 2 агар заливаємо 150 мл води і залишаємо на 10 хвилин. Потім ставимо на повільний вогонь і нагріваємо, але не кип'ятимо. Рідина постійно помішувати до повного розчинення агару.

Желе з морсу - фото крок 3 Морс проціджуємо через сито і додаємо в нього розчинений агар, перемішуємо до однорідної консистенції.

Желе з морсу - фото крок 4 Коли рідина охолоне, розливаємо її по формам. При бажанні можна додати в желе свіжі ягоди журавлини, так буде смачніше. Розміщуємо форми в холодильник на кілька годин до повного застигання желе.

Подібні рецепти

Желе будинку

Кавунове желе

хочете дізнатися, як приготувати желе будинку? По-справжньому зимовий і новорічне желе, яке порадує ваших гостей і приємно здивує. Дуже смачно і до неподобства просто. опис приготування: Справжньою знахідкою для всіх любителів солодощів стане мандаринове желе. Це не тільки смачне, ароматне і я...

Желе з аличі

Желе з аличі

Желе з аличі готується дуже просто. вуглеводи — як слива, тільки дрібна і більш кисла, а тому варення просто і добре желирующих і виходить свіжим і ароматним. опис приготування: Желе з аличі готується дуже просто. У південному регіоні країни, де живе моя мама, ці плоди ростуть в необмеженій кі...

Желе з чорної смородини 5-хвилинка

Желе з чорної смородини 5-хвилинка

Желе з чорної смородини 5-хвилинка — це дуже смачне желейне варення-сироп, яке готується дуже швидко, але вимагає тривалого часу для настоювання. опис приготування: Чомусь саме такий спосіб приготування желе з чорної смородини ми називаємо 5-хвилинка. Напевно через те, що перша частина приготу...

Желе з калини

Желе з калини

Желе з калини — вітамінізоване частування з недорогої місцевої ягоди. Желе можна приготувати всього за пару годин чудное. Його смак сподобається всім "; нелюбителям" калини. Це факт! опис приготування: Желе з калини робиться швидко і легко. думаю, що цукру можна зменшити до 700 грам, якщо Вам ...

Желе з кефіру і желатину

Желе з кефіру і желатину

Желе з кефіру і желатину — це дуже простий і смачний десерт, який ми будемо готувати з медом, ванільним цукром і варенням. Все просто і геніально! опис приготування: Готується желе з кефіру і желатину дуже просто, але застигає довше звичайного. Моя практика показує, що желе застигає приблизно ...