Рецепт Жюльєн з мови

Рецепт Жюльєн з мови
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом.

опис приготування:

Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила приготувати свинячий мову інакше, додати в його в мою улюблену закуску — жульєн. І вийшло приголомшливо! Можете використовувати і яловичий язик. Вийде так само смачно. звичайно, краще використовувати вже варений свинячий мову, куплений в магазині або зварений заздалегідь, щоб блюдо приготувалося швидше. Я виставляю в рецепті час з урахуванням того, що мова у вас вже готовий. І, до речі, рецепт жульєну з мови я вже роздала добрій половині своїх подруг. І тепер ділюся ним з вами. Смачного.

  • свинячий мову— 2 штуки(Відвареної.)
  • гриби— 400 грам
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Вершкове масло— 4 Ст. ложки
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Твёдрий сир— 400 грам
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • молоко— 250 мілілітрів(Жирне.)
Жюльєн з мови - фото крок 1 Відварний язик наріжте невеликими кубиками.

Жюльєн з мови - фото крок 2 наріжте гриби, нарубати ріпчасту цибулю.

Жюльєн з мови - фото крок 3 Обсмажте шампіньйони і цибулю на вершковому маслі, залишивши половину масла для соусу.

Жюльєн з мови - фото крок 4 Обсмажуйте до випаровування рідини. лук сполотніє, гриби стануть м'якими і поміняють колір. Посоліть і поперчіть за смаком.

Жюльєн з мови - фото крок 5 Натріть сир на крупній тертці.

Жюльєн з мови - фото крок 6 Викладіть трохи сиру в формочки для випікання. Але не весь, так як частина сиру піде на золотисту скориночку. На сир викладіть мову.

Жюльєн з мови - фото крок 7 Потім до свинячого мови додайте гриби з цибулею.

Жюльєн з мови - фото крок 8 На що залишився вершковому маслі обсмажте борошно. Борошно повинна добре перемішатися з вершковим маслом. Потім додайте молоко, вливайте його поступово, і заважайте до загустіння соусу. Отриманий соус розлийте по формах для випікання на жульєн з мови.

Жюльєн з мови - фото крок 9 Зверху посипте тертим сиром. Випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці 15-20 хвилин.

Подібні рецепти

Жюльєн з белиx грибів

Салат з мови

Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...

Жюльєн з червоної риби

Жюльєн з червоної риби

Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...

Жюльєн з креветками

Жюльєн з креветками

Жюльєн з креветками — вишукану страву, прийшло в російську сучасну кухню з Франції. Традиційно жульєн — тепла закуска, запечена в кокотнице в вершках і під сирною скоринкою. опис приготування: Сьогодні я пропоную вам приготувати дуже красиве і смачне блюдо — жульєн з креветками! Креветки в ніж...

Жюльєн з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів — дуже незвичайне і смачне блюдо французької кухні, яке відмінно підійде для знайомства з морепродуктами. Спробуйте — не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт жульєну з морепродуктів — дещо спрощений. Як правило, в звичайної домашньої кулінарії використовується саме ...

Жюльєн з вершками

Жюльєн з вершками

Жюльєн з вершками я готую з печерицями, але ви можете вибрати будь-які інші гриби. Я запікаю жюльєн в сирній скоринці. Дуже смачно. опис приготування: Жюльєн з вершками буде відмінною закускою на вашому святковому столі. Подавайте його гарячим, прикрасивши свіжою зеленню. Форми з жюльєном можн...