Рецепт Жюльєн з мови
![Рецепт Жюльєн з мови](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94866.webp)
Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом.
опис приготування:
Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила приготувати свинячий мову інакше, додати в його в мою улюблену закуску — жульєн. І вийшло приголомшливо! Можете використовувати і яловичий язик. Вийде так само смачно. звичайно, краще використовувати вже варений свинячий мову, куплений в магазині або зварений заздалегідь, щоб блюдо приготувалося швидше. Я виставляю в рецепті час з урахуванням того, що мова у вас вже готовий. І, до речі, рецепт жульєну з мови я вже роздала добрій половині своїх подруг. І тепер ділюся ним з вами. Смачного.
- свинячий мову— 2 штуки(Відвареної.)
- гриби— 400 грам
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
- Чорний мелений перець— За смаком
- сіль— За смаком
- Твёдрий сир— 400 грам
- борошно— 3 Ст. ложки
- молоко— 250 мілілітрів(Жирне.)
![Жюльєн з мови - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94855.webp)
![Жюльєн з мови - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94856.webp)
![Жюльєн з мови - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94857.webp)
![Жюльєн з мови - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94859.webp)
![Жюльєн з мови - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94860.webp)
![Жюльєн з мови - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94861.webp)
![Жюльєн з мови - фото крок 7](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94863.webp)
![Жюльєн з мови - фото крок 8](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94864.webp)
![Жюльєн з мови - фото крок 9](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94865.webp)
Подібні рецепти
![Жюльєн з белиx грибів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_belix_gribov-316123.webp)
Салат з мови
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...
![Жюльєн з червоної риби](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_krasnoi_ribi-74941.webp)
Жюльєн з червоної риби
Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...
![Жюльєн з креветками](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_s_krevetkami-53861.webp)
Жюльєн з креветками
Жюльєн з креветками — вишукану страву, прийшло в російську сучасну кухню з Франції. Традиційно жульєн — тепла закуска, запечена в кокотнице в вершках і під сирною скоринкою. опис приготування: Сьогодні я пропоную вам приготувати дуже красиве і смачне блюдо — жульєн з креветками! Креветки в ніж...
![Жюльєн з морепродуктів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_moreproduktov-41361.webp)
Жюльєн з морепродуктів
Жюльєн з морепродуктів — дуже незвичайне і смачне блюдо французької кухні, яке відмінно підійде для знайомства з морепродуктами. Спробуйте — не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт жульєну з морепродуктів — дещо спрощений. Як правило, в звичайної домашньої кулінарії використовується саме ...
![Жюльєн з вершками](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_so_slivkami-94815.webp)
Жюльєн з вершками
Жюльєн з вершками я готую з печерицями, але ви можете вибрати будь-які інші гриби. Я запікаю жюльєн в сирній скоринці. Дуже смачно. опис приготування: Жюльєн з вершками буде відмінною закускою на вашому святковому столі. Подавайте його гарячим, прикрасивши свіжою зеленню. Форми з жюльєном можн...