Рецепт Жюльєн з вершками

Рецепт Жюльєн з вершками
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Жюльєн з вершками я готую з печерицями, але ви можете вибрати будь-які інші гриби. Я запікаю жюльєн в сирній скоринці. Дуже смачно.

опис приготування:

Жюльєн з вершками буде відмінною закускою на вашому святковому столі. Подавайте його гарячим, прикрасивши свіжою зеленню. Форми з жюльєном можна розкласти кожному гості на тарілки. Жюльєн з вершками готується дуже швидко і просто. Тому раджу вам не забувати про цей чудовий блюді і в будні дні, коли часу приготувати вечерю чи обід трохи. Подайте жюльєн з вершками з картоплею і гречкою — дуже смачно. Смачного.

  • печериці— 400 грам
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • нежирні вершки— 300 мілілітрів
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Твердий сир— 150 грам
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
Жюльєн з вершками - фото крок 1 Помийте гриби і наріжте тонкими скибочками.

Жюльєн з вершками - фото крок 2 Обсмажте гриби на розігрітій олії. З них повинен випаруватися сік.

Жюльєн з вершками - фото крок 3 Ріпчасту цибулю почистіть і наріжте тонкими кільцями.

Жюльєн з вершками - фото крок 4 Викладіть цибулю до грибів, перешкодьте.

Жюльєн з вершками - фото крок 5 Коли цибуля стане золотистим, додайте борошно. Обсмажте її трохи і змішайте з цибулею і печерицями.

Жюльєн з вершками - фото крок 6 Влийте в сковороду з грибами та цибулею вершки. Посоліть і поперчіть за смаком. Якщо жюльєн з вершками вийде дуже рідкий, додайте ще трохи борошна.

Жюльєн з вершками - фото крок 7 Натріть на крупній тертці сир.

Жюльєн з вершками - фото крок 8 Викладіть жюльєн з вершками в формочки для випікання.

Жюльєн з вершками - фото крок 9 Посипте жюльєн тертим сиром і випікайте в розігрітій на 180 градусів духовці протягом 10-15 хвилин, поки жюльєн з вершками не покриється золотистою сирною скоринкою.

Жюльєн з вершками - фото крок 10 Готовий жюльєн відразу подавайте до столу.

Подібні рецепти

Жюльєн з белиx грибів

Жюльєн з грибів в горщиках

Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...

Жюльєн з червоної риби

Жюльєн з червоної риби

Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...

Жюльєн з мови

Жюльєн з мови

Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом. опис приготування: Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила пригот...

Жюльєн з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів — дуже незвичайне і смачне блюдо французької кухні, яке відмінно підійде для знайомства з морепродуктами. Спробуйте — не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт жульєну з морепродуктів — дещо спрощений. Як правило, в звичайної домашньої кулінарії використовується саме ...

Жюльєн з креветками

Жюльєн з креветками

Жюльєн з креветками — вишукану страву, прийшло в російську сучасну кухню з Франції. Традиційно жульєн — тепла закуска, запечена в кокотнице в вершках і під сирною скоринкою. опис приготування: Сьогодні я пропоную вам приготувати дуже красиве і смачне блюдо — жульєн з креветками! Креветки в ніж...