Рецепт Жюльєн з вершками
![Рецепт Жюльєн з вершками](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_so_slivkami-94815.webp)
Жюльєн з вершками я готую з печерицями, але ви можете вибрати будь-які інші гриби. Я запікаю жюльєн в сирній скоринці. Дуже смачно.
опис приготування:
Жюльєн з вершками буде відмінною закускою на вашому святковому столі. Подавайте його гарячим, прикрасивши свіжою зеленню. Форми з жюльєном можна розкласти кожному гості на тарілки. Жюльєн з вершками готується дуже швидко і просто. Тому раджу вам не забувати про цей чудовий блюді і в будні дні, коли часу приготувати вечерю чи обід трохи. Подайте жюльєн з вершками з картоплею і гречкою — дуже смачно. Смачного.
- печериці— 400 грам
- Ріпчаста цибуля— 1 штука
- нежирні вершки— 300 мілілітрів
- борошно— 2 Ст. ложки
- Твердий сир— 150 грам
- сіль— За смаком
- Чорний мелений перець— За смаком
![Жюльєн з вершками - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_so_slivkami-94799.webp)
![Жюльєн з вершками - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_so_slivkami-94800.webp)
![Жюльєн з вершками - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_so_slivkami-94801.webp)
![Жюльєн з вершками - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_so_slivkami-94802.webp)
![Жюльєн з вершками - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_so_slivkami-94803.webp)
![Жюльєн з вершками - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_so_slivkami-94804.webp)
![Жюльєн з вершками - фото крок 7](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_so_slivkami-94805.webp)
![Жюльєн з вершками - фото крок 8](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_so_slivkami-94806.webp)
![Жюльєн з вершками - фото крок 9](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_so_slivkami-94808.webp)
![Жюльєн з вершками - фото крок 10](https://wineglass.com.ua/img/jiulen_so_slivkami-94810.webp)
Подібні рецепти
![Жюльєн з белиx грибів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_belix_gribov-316123.webp)
Жюльєн з грибів в горщиках
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...
![Жюльєн з червоної риби](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_krasnoi_ribi-74941.webp)
Жюльєн з червоної риби
Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...
![Жюльєн з мови](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_yazika-94866.webp)
Жюльєн з мови
Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом. опис приготування: Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила пригот...
![Жюльєн з морепродуктів](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_iz_moreproduktov-41361.webp)
Жюльєн з морепродуктів
Жюльєн з морепродуктів — дуже незвичайне і смачне блюдо французької кухні, яке відмінно підійде для знайомства з морепродуктами. Спробуйте — не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт жульєну з морепродуктів — дещо спрощений. Як правило, в звичайної домашньої кулінарії використовується саме ...
![Жюльєн з креветками](https://kuhari.com.ua/img/jiulen_s_krevetkami-53861.webp)
Жюльєн з креветками
Жюльєн з креветками — вишукану страву, прийшло в російську сучасну кухню з Франції. Традиційно жульєн — тепла закуска, запечена в кокотнице в вершках і під сирною скоринкою. опис приготування: Сьогодні я пропоную вам приготувати дуже красиве і смачне блюдо — жульєн з креветками! Креветки в ніж...