Рецепт М'ясо для шаурми
![Рецепт М'ясо для шаурми](https://kuhari.com.ua/img/myaso_dlya_shaurmi-161817.webp)
М'ясо для шаурми класично готується на грилі. Вдома ми використовуємо гриль або сковорідку, підсмажуючи філе, порізане дрібними шматочками.
опис приготування:
М'ясо для шаурми бажано запікати, а не відварювати. Яловичина жорсткіша ніж свинина, тому її обов'язково потрібно маринувати. Краще залишати м'ясо для шаурми в маринаді на всю ніч і можна навіть довше. другий спосіб — це відразу тонко нарізати м'ясо і обсмажити вже готові шматочки на сковороді на великому вогні за китайською технологією. Але і в цьому випадку, яловичину також потрібно замаринувати. Успіхів і приємного апетиту!
- філе яловичини— 1 кілограм
- Цибуля— 1 штука(маринад)
- часник— 3-4 зубчиків(маринад)
- вино— 1 Склянка(маринад)
- оцет— 0,5 склянки(маринад)
- Масло оливкове— 0,5 склянки(маринад)
- спеції— За смаком(маринад: гострий перець, паприка, кмин і т.д.)
![М'ясо для шаурми - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/myaso_dlya_shaurmi-161809.webp)
![М'ясо для шаурми - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/myaso_dlya_shaurmi-161810.webp)
![М'ясо для шаурми - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/myaso_dlya_shaurmi-161811.webp)
![М'ясо для шаурми - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/myaso_dlya_shaurmi-161813.webp)
![М'ясо для шаурми - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/myaso_dlya_shaurmi-161814.webp)
![М'ясо для шаурми - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/myaso_dlya_shaurmi-161815.webp)
![М'ясо для шаурми - фото крок 7](https://wineglass.com.ua/img/myaso_dlya_shaurmi-161816.webp)
Подібні рецепти
![Начинка для шаурми](https://kuhari.com.ua/img/nachinka_dlya_shaurmi-161808.webp)
Вишневий пиріг з маскарпоне
Начинка для шаурми мені здається дуже навіть корисною: шматочки курячого або м'ясного філе, помідор, огірок, капуста — все це можна вітати. соуси, якщо приготувати самому, теж не принесуть шкоди! опис приготування: Начинку для шаурми можна готувати за своїм власним рецептом. головне, щоб було ...
![Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)](https://kuhari.com.ua/img/jarenaya_govyajya_virezka_sochnoe_myaso_srednei_projarki-390810.webp)
Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)
Це м'ясо медіум прожарювання. гурмани, вам сюди! Можна потримати на сковороді і довше, але в моєму варіанті воно незвичайно соковите і добре підсмажити. Справжній м'ясний смак м'якого шматка відбитої вирізки! опис приготування: Замість простої гірчиці я пробував на інших шматках зробити начинк...
![Смажене м'ясо дикої кози](https://kuhari.com.ua/img/jarenoe_myaso_dikoi_kozi-140583.webp)
Смажене м'ясо дикої кози
Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...
![Смажене м'ясо на сковороді](https://kuhari.com.ua/img/jarenoe_myaso_na_skovorode-97057.webp)
Смажене м'ясо на сковороді
Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...
![М'ясо та любисток](https://kuhari.com.ua/img/myaso_i_liubistok-39358.webp)
М'ясо та любисток
Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...