Рецепт М'ясо для шаурми

Рецепт М'ясо для шаурми
Кількість порцій: 8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
М'ясо для шаурми класично готується на грилі. Вдома ми використовуємо гриль або сковорідку, підсмажуючи філе, порізане дрібними шматочками.


опис приготування:

М'ясо для шаурми бажано запікати, а не відварювати. Яловичина жорсткіша ніж свинина, тому її обов'язково потрібно маринувати. Краще залишати м'ясо для шаурми в маринаді на всю ніч і можна навіть довше. другий спосіб — це відразу тонко нарізати м'ясо і обсмажити вже готові шматочки на сковороді на великому вогні за китайською технологією. Але і в цьому випадку, яловичину також потрібно замаринувати. Успіхів і приємного апетиту!


  • філе яловичини— 1 кілограм
  • Цибуля— 1 штука(маринад)
  • часник— 3-4 зубчиків(маринад)
  • вино— 1 Склянка(маринад)
  • оцет— 0,5 склянки(маринад)
  • Масло оливкове— 0,5 склянки(маринад)
  • спеції— За смаком(маринад: гострий перець, паприка, кмин і т.д.)
М'ясо для шаурми - фото крок 1 Філе м'яса відбити молоточком.

М'ясо для шаурми - фото крок 2 Для маринаду можна за бажанням змішати в невеликій мисці кмин, koriandr, часник порошок, паприка, kurkumu, мелену гвоздику, каєнський перець, чорний перець, корицю.

М'ясо для шаурми - фото крок 3 М'ясо замаринуйте і відправте в холодильник не менше, ніж на 4 годину.

М'ясо для шаурми - фото крок 4 М'ясо підсмажте на грилі.

М'ясо для шаурми - фото крок 5 Готове м'ясо поріжте дрібною соломкою для начинки шаурми.

М'ясо для шаурми - фото крок 6 Цибуля і помідори також можна посмажити на грилі.

М'ясо для шаурми - фото крок 7 Зберіть шаурму: м'ясо з овочами і зеленню в загорніть в лаваш і подайте з соусом.

Подібні рецепти

Начинка для шаурми

Вишневий пиріг з маскарпоне

Начинка для шаурми мені здається дуже навіть корисною: шматочки курячого або м'ясного філе, помідор, огірок, капуста — все це можна вітати. соуси, якщо приготувати самому, теж не принесуть шкоди! опис приготування: Начинку для шаурми можна готувати за своїм власним рецептом. головне, щоб було ...

Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)

Смажена яловича вирізка (соковите м'ясо середньої прожарювання)

Це м'ясо медіум прожарювання. гурмани, вам сюди! Можна потримати на сковороді і довше, але в моєму варіанті воно незвичайно соковите і добре підсмажити. Справжній м'ясний смак м'якого шматка відбитої вирізки! опис приготування: Замість простої гірчиці я пробував на інших шматках зробити начинк...

Смажене м'ясо дикої кози

Смажене м'ясо дикої кози

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо та любисток

М'ясо та любисток

Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...