Рецепт М'ясна запіканка

Рецепт М'ясна запіканка
Час приготування: 1 г. 20 хв.
М'ясна запіканка добре тим, що в рецепті м'ясний фарш можна комбінувати практично з будь-якими овочами, локшиною, макаронами і навіть крупами. М'ясна запіканка - дуже ситне і поживне блюдо.

кількість порцій: 3-4
  • kartofelin— 10-12 штук
  • відвареної яловичини— 350-400 грам
  • цибулини— 2 штуки
  • сметани— 250-300 грам
  • яйця— 2 штуки
  • сіль і перець (запашна суміш)  — За смаком
  • куркума— За смаком
  • зелень (кріп, петрушка, базилік)  — За смаком
  • топленого масла— 2 Ст. ложки
м'ясна запіканка - фото крок 1 1. Провернути яловичину через м'ясорубку. Нарізати цибулю маленькими кубиками і подрібнити зелень. Розігріти топлене масло в сковороді. Злегка обсмажити цибулю на середньо-сильному вогні. Коли цибуля почне ставати прозорим, додати 1 чайну ложку куркуми і запашну перцеву суміш. Перемішати і смажити 1 хвилину. Додати зелень. Зменшити вогонь і смажити 30 секунд.

м'ясна запіканка - фото крок 2 2. Додати кілька столових ложок м'ясного бульйону і м'ясо. Приправити сіллю і перцем.

м'ясна запіканка - фото крок 3 3. Якщо начинка вийшла сухою, додати ще м'ясний бульйон. Накрити кришкою і відставити убік.

м'ясна запіканка - фото крок 4 4. Відварити картоплю в мундирі, дати охолонути, очистити і прокрутити через м'ясорубку. Перемішати картопля з яйцями і 250 г сметани до отримання однорідної консистенції.

м'ясна запіканка - фото крок 5 5. Змочити руки у воді і викласти половину картопляної маси в форму для випічки, рівномірно розподіливши її по поверхні. Зверху викласти м'ясну начинку і розрівняти.

м'ясна запіканка - фото крок 6 6. Частину, що залишилася картопляну суміш викласти зверху. змастити сметаною.

м'ясна запіканка - фото крок 7 7. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці від 40 хвилин 1 години до рум'яної скоринки.

м'ясна запіканка - фото крок 8 8. Подавати м'ясну запіканку зі сметаною.

Подібні рецепти

М'ясна піджарка з фаршу

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясна запіканка wineglass.com.ua') as relev FROM links WHERE MATC...' at line 1

розповім, як приготувати м'ясну піджарку з фаршу. Цей рецепт має легкий натяк на азіатську кухню, так що з такою піджаркою навіть звичний гарнір буде виглядати зовсім по-новому! Спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування м'ясної піджарки з фаршу перед вами. сподіваюся, ви не поскупилася...

М'ясна зажарка

М'ясна зажарка

Швидкий і смачний рецепт приготування яловичого м'яса, нарізаного тонкими смужками з помідорами, стручковой фасолью, цибулею, болгарським перцем і червоним вином. опис приготування: мабуть, один з найшвидших рецептів приготування другої страви. М'ясна зажарка за цим рецептом готується менше, н...

М'ясна нарізка в вигляді ялинки

М'ясна нарізка в вигляді ялинки

Накриваючи новорічний стіл, кожна господиня намагається приготувати вишукану їжу, красиво її прикрасити і подати до столу так, щоб все виглядало багато, яскраво, цікаво і, звичайно ж, апетитно. опис приготування: Як приготувати м'ясну нарізку у вигляді ялинки? Не так вже й складно, але аналогі...

Італійська макаронна запіканка

Італійська макаронна запіканка

макаронні вироби, томати, сир - ось вона справжня італійська кухня. І скільки б раз це поєднання не готували, воно все одно радує, вражає своїм смаком. Так давайте знову його повторимо, тільки в новому блюді! опис приготування: Цього разу пропоную вам прочитати про те, як приготувати італійськ...

Капустяна запіканка з фаршем

Капустяна запіканка з фаршем

Хочете спробувати щось новеньке, але витрачатися в ваші плани не входить? Тоді це блюдо саме для вас! Приготувати капустяну запіканку з фаршем легко, а смак порадує своєю незвичністю. опис приготування: Мені особисто це блюдо дуже подобається своїми смаковими якостями, воно виходить дуже соков...