Рецепт М'ясна запіканка

М'ясна запіканка добре тим, що в рецепті м'ясний фарш можна комбінувати практично з будь-якими овочами, локшиною, макаронами і навіть крупами. М'ясна запіканка - дуже ситне і поживне блюдо.
кількість порцій: 3-4
- kartofelin— 10-12 штук
- відвареної яловичини— 350-400 грам
- цибулини— 2 штуки
- сметани— 250-300 грам
- яйця— 2 штуки
- сіль і перець (запашна суміш) — За смаком
- куркума— За смаком
- зелень (кріп, петрушка, базилік) — За смаком
- топленого масла— 2 Ст. ложки








Подібні рецепти

М'ясна піджарка з фаршу
розповім, як приготувати м'ясну піджарку з фаршу. Цей рецепт має легкий натяк на азіатську кухню, так що з такою піджаркою навіть звичний гарнір буде виглядати зовсім по-новому! Спробуйте! опис приготування: Рецепт приготування м'ясної піджарки з фаршу перед вами. сподіваюся, ви не поскупилася...

М'ясна зажарка
Швидкий і смачний рецепт приготування яловичого м'яса, нарізаного тонкими смужками з помідорами, стручковой фасолью, цибулею, болгарським перцем і червоним вином. опис приготування: мабуть, один з найшвидших рецептів приготування другої страви. М'ясна зажарка за цим рецептом готується менше, н...

М'ясна нарізка в вигляді ялинки
Накриваючи новорічний стіл, кожна господиня намагається приготувати вишукану їжу, красиво її прикрасити і подати до столу так, щоб все виглядало багато, яскраво, цікаво і, звичайно ж, апетитно. опис приготування: Як приготувати м'ясну нарізку у вигляді ялинки? Не так вже й складно, але аналогі...

Італійська макаронна запіканка
макаронні вироби, томати, сир - ось вона справжня італійська кухня. І скільки б раз це поєднання не готували, воно все одно радує, вражає своїм смаком. Так давайте знову його повторимо, тільки в новому блюді! опис приготування: Цього разу пропоную вам прочитати про те, як приготувати італійськ...

Капустяна запіканка з фаршем
Хочете спробувати щось новеньке, але витрачатися в ваші плани не входить? Тоді це блюдо саме для вас! Приготувати капустяну запіканку з фаршем легко, а смак порадує своєю незвичністю. опис приготування: Мені особисто це блюдо дуже подобається своїми смаковими якостями, воно виходить дуже соков...