Рецепт Паніні з куркою і болгарським перцем

Рецепт Паніні з куркою і болгарським перцем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування Панін з курячим філе, помідорами, соусом песто з базиліка, сиром і болгарським перцем.

опис приготування:

Паніні - класичні італійські булочки з начинкою.

  • курячих філе без шкіри— 2 штуки
  • в'ялених помідорів в маслі— 8 штук
  • соусу песто з базиліка— 3 Ст. ложки
  • оливкового масла— 1 Ст. ложка
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • чорний перець— — За смаком
  • майонез— 1/2 склянки
  • червоні болгарські перці— 2 штуки
  • сиру Проволоне або Моцарелла— 8 штук(шматочків)
  • хліба для бутербродів— 8 скибочок
  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
Паніні з куркою і болгарським перцем - фото крок 1 1. Злегка відбити куряче філе молотком для м'яса до рівномірної товщини. У блендері або кухонному комбайні змішати в'ялені помідори, соус песто, оливкова олія, лимонний сік, сіль і перець. Додати половину суміші в поліетиленовий мішок разом з курячими грудками. потрясти, щоб курка рівномірно покрилася маринадом, потім поставити в холодильник на кілька годин або на ніч.

Паніні з куркою і болгарським перцем - фото крок 2 2. Після маринування нагріти велику сковороду або гриль до середньої температури. Обсмажити м'ясо до готовності. Нарізати курку на смужки. У маленькій мисці змішати майонез і 3 столові ложки суміші помідорів. Накрити поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник до необхідності.

Паніні з куркою і болгарським перцем - фото крок 3 3. Підсмажити болгарський перець на газовій плиті безпосередньо над полум'ям до обвуглювання. Відразу ж помістити в поліетиленовий пакет. дати постояти 20 хвилин. Коли перець охолоне, зняти обвуглілу шкірку. Розрізати перці навпіл, витягти насіння і нарізати на смужки. Відкласти в сторону.

Паніні з куркою і болгарським перцем - фото крок 4 4. Рівномірно розподілити решту суміш помідорів поверх скибочок хліба з одного боку. На чотири скибочки хліба викласти 1/4 шматочків курячого філе, 1/4 скибочок болгарського перцю і два шматки сиру. Накрити зверху чотирма скибочками хліба.

Паніні з куркою і болгарським перцем - фото крок 5 5. Змастити обидві сторони бутерброда вершковим маслом і обсмажити в сковороді або на грилі на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору. Розрізати кожну скибочку навпіл і подавати Панін з охолодженим виноградом.

Подібні рецепти

Паніні з куркою і беконом

Омлет з болгарським перцем

Рецепт приготування Панін з хрусткого італійського хліба, обсмажених в маслі курячих грудок, гірчиці, соусу, скибочок сиру Чеддер і смаженого бекону. опис приготування: Паніні - улюблені булочки італійців, які вони у величезній кількості поїдають на сніданок з міцною кавою. Паніні з куркою і б...

Паніні на грилі

Паніні на грилі

Італійський бутерброд приготований на грилі, готують з білого хліба або чабатти. Паніні наповнюють різними видами сиру, помідорами і зеленню, іноді додають прошутто або копченості. Дуже смачно! опис приготування: Паніні обов'язково закривають з двох сторін скибочками хліба. Дуже зручний варіан...

Паніні з нектарином і йогуртом

Паніні з нектарином і йогуртом

Рецепт приготування італійських булочок з медом, нектарин, ваніллю і йогуртом. опис приготування: У невеликій мисці змішати разом йогурт, мед і екстракт ванілі. викласти приблизно 1 столову ложку йогуртовой суміші на кожен з 4 скибочок хліба. Впорядкувати зверху шар фруктів і накрити рештою ск...

Хумус з болгарським перцем

Хумус з болгарським перцем

Хумус - досить популярна страва єврейської кухні. У мене рецепт трохи відрізняється від класичного, я готую хумус з болгарським перцем. Цей прийом збагачує смак закуски і надає їй вишуканості. опис приготування: Хумус з болгарським перцем - це легка закуска, яка готується з нуту. В Ізраїлі це ...

Печеня з курки з болгарським перцем і салатом

Печеня з курки з болгарським перцем і салатом

Рецепт приготування печені з курячих грудок з цибулею, болгарським перцем, імбиром і салатом. опис приготування: Приправити курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на сильному вогні. Додати половину курки, готувати, постійно помішуючи, від 2 до 4 хвилин. Викласт...