Рецепт Печеня з курки з болгарським перцем і салатом

Рецепт Печеня з курки з болгарським перцем і салатом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування печені з курячих грудок з цибулею, болгарським перцем, імбиром і салатом.

опис приготування:

Приправити курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на сильному вогні. Додати половину курки, готувати, постійно помішуючи, від 2 до 4 хвилин. Викласти в тарілку. Приготувати залишилася курку. Додати решту столову ложку масла в каструлю разом з цибулею і болгарським перцем. готувати, постійно помішуючи, поки цибуля не стане м'яким і золотистим, близько 4 хвилин.

Зменшити вогонь до середнього, додати часник, імбир і червоного перцю пластівцями, готувати, помішуючи, до появи аромату, від 30 до 60 секунд.

Додати соєвий соус, оцет і суміш кукурудзяного крохмалю, зняти з вогню. Додати курячі грудки, перемішати і подавати.


  • курячих грудок без шкіри— 650 грам
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • велика цибулина— 1 штука
  • червоний болгарський перець— 1 штука(тонко нарізаний)
  • зубчики часнику— 3 штуки
  • тертого свіжого імбиру— 5.5 чайних ложки
  • червоного перцю пластівцями— 1/4-1/2 чайних ложки
  • соєвого соусу— 3 Ст. ложки
  • рисового оцту— 3 Ст. ложки
  • кукурудзяного крохмалю— 5.5 чайних ложки(змішаного з 1 столовою ложкою води)
  • листя салату— 12-16 штук
Приправити курку сіллю і перцем. У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на сильному вогні. Додати половину курки, готувати, постійно помішуючи, від 2 до 4 хвилин. Викласти в тарілку. Приготувати залишилася курку. Додати решту столову ложку масла в каструлю разом з цибулею і болгарським перцем. готувати, постійно помішуючи, поки цибуля не стане м'яким і золотистим, близько 4 хвилин.

Зменшити вогонь до середнього, додати часник, імбир і червоного перцю пластівцями, готувати, помішуючи, до появи аромату, від 30 до 60 секунд.

Додати соєвий соус, оцет і суміш кукурудзяного крохмалю, зняти з вогню. Додати курячі грудки, перемішати і подавати.


Подібні рецепти

Паста з індичкою і болгарським перцем

Чіпси з картоплі в мікрохвильовці

Рецепт приготування італійської пасти з ковбасками з індички, часником, болгарським перцем і руколлою. опис приготування: Відварити макарони в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 1/2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути ...

Паста з лососем, болгарським перцем і кроповим соусом

Паста з лососем, болгарським перцем і кроповим соусом

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, рикоттой, болгарським перцем, петрушкою і соусом з молока, маргарину і кропу. опис приготування: Нарізати перець кубиками. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці, злити воду. Охолодити на вощеного папері або алюмінієвій фользі, ...

Печінка з болгарським перцем

Печінка з болгарським перцем

Пропоную приготувати дуже смачну вечерю на двох. красиве блюдо — печінку з болгарським перцем — це легке, НЕ калорійне блюдо, яке прикрасить вечір і принесе гастрономічне задоволення. опис приготування: Щоб печінка з болгарським перцем вийшла смачною, м'якою і ніжною необхідно її правильно при...

Піца з ковбасою і болгарським перцем

Піца з ковбасою і болгарським перцем

піца — італійський пиріг, який міцно завоював своє місце на наших обідніх столах. Рецептів піци не перелічити. Але я сьогодні пропоную найпростіший домашній варіант. опис приготування: Із вказаної кількості інгредієнтів виходить дві піци середнього розміру. Якщо дріжджове тісто купити в магази...

Хумус з болгарським перцем

Хумус з болгарським перцем

Хумус - досить популярна страва єврейської кухні. У мене рецепт трохи відрізняється від класичного, я готую хумус з болгарським перцем. Цей прийом збагачує смак закуски і надає їй вишуканості. опис приготування: Хумус з болгарським перцем - це легка закуска, яка готується з нуту. В Ізраїлі це ...