Рецепт Великодній пиріг

Рецепт Великодній пиріг
Кількість порцій: 12 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Італійський пиріг - це традиційне пасхальне блюдо італійської кухні. У нього багато різновидів. Як вони тільки не називаються — Піцанія, торт, Паскуаліна, піца Рустика…а суть одна!

опис приготування:

Рецепт кожного з перерахованих вище пирогів може відрізнятися в залежності від регіону, тому у кожної господині як правило є свій фірмовий перевірений рецепт. Великодній пиріг в Італії, це, по суті, киш з сиром, ковбасою і прянощами, готувати його зовсім нескладно, але часу піде чимало.

  • Дріжджове тісто— 400 грам(заморожене або свіже)
  • Шинку— 400 грам
  • Салямі— 400 грам
  • Rikotta— 1 кілограм
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • моцарелла— 500 грам
  • яйця— 6 штук
  • сир— 1 Склянка(будь-який твердий, краще - пармезан)
  • яйце— 1 штука(щоб Cмазать тісто перед випічкою)
Великодній пиріг - фото крок 1 крок 1. дістаньте тісто. Поділіть його на 2 частини. розкачайте його. Закладіть одну частину в форму. А другу частину відкладіть, нею потрібно буде накрити пиріг зверху. Заздалегідь розігрійте духовку до 190 градусів.

Великодній пиріг - фото крок 2 крок 2. Тепер займемося начинкою. Спочатку очистіть від зовнішньої оболонки і наріжте кубиками салямі.

Великодній пиріг - фото крок 3 крок 3. Аналогічним чином наріжте шинку.

Великодній пиріг - фото крок 4 крок 3. теж кубиками (наскільки це буде можливо) наріжте моцарелу.

Великодній пиріг - фото крок 5 крок 3. Натріть на дрібній тертці сир. Я дуже люблю використовувати пармезан, тому що вважаю, що у нього просто особливий і неповторний смак!

Великодній пиріг - фото крок 6 крок 4. Викладіть у велику миску рикотту.

Великодній пиріг - фото крок 7 крок 5. додайте сіль, перець, mocarellu.

Великодній пиріг - фото крок 8 крок 6. додайте яйце.

Великодній пиріг - фото крок 9 крок 7. додайте ковбасу, шинку и сыр. добре перемішайте.

Великодній пиріг - фото крок 10 крок 8. Викладіть начинку в форму з тестом.

Великодній пиріг - фото крок 11 крок 9. Тепер накрийте пиріг другою частиною тіста пиріг.

Великодній пиріг - фото крок 12 крок 10. Акуратно защипніть краю. Зробіть кілька дірочок, щоб пара могла виходити під час випікання вільно. Змастіть яйцем для золотистого кольору.

Великодній пиріг - фото крок 13 крок 11. Випікайте півтори години при температурі 190 градусів. Потім дістаньте і дайте пирога охолонути, залиште його на 2 годину, можна і довше, щоб всі інгредієнти ввібрали в себе сік і застигли. Готово! Смачного!

Подібні рецепти

Великодній пиріг з рікоттою

Желе в яєчній шкаралупі

Великодній пиріг з рікоттою дуже популярний в Італії. Пропоную запозичити рецепт пасхального пирога з рікоттою у італійських кондитерів і урізноманітнити своє меню в це світле свято! опис приготування: Я дуже люблю випічку з рікоттою і зізнаюся, готую такий пиріг не тільки на Великдень. Тісто ...

Великодній пиріг з шоколадом

Великодній пиріг з шоколадом

подивіться, як приготувати великодній пиріг з шоколадом - дуже м'який і ароматний, прикрашений шоколадом і з сюрпризом всередині! Знадобляться найпростіші продукти, але десерт - чудовий. опис приготування: Такий пиріг можна ароматизувати апельсином, лимоном, ваніллю, різними есенціями - на ваш...

Великодній хліб

Великодній хліб

Всі ми з особливою радістю готуємося до світлого свята Великодня. І хочеться, щоб на столі в цей день був особливий, великодній хліб. Тому пропоную подивитися, як приготувати великодній хліб. опис приготування: Щоб спекти смачний великодніх хліб, знадобиться лише продуктова складова, форма для...

Великодній куліч

Великодній куліч

Великодній куліч — то, без чого неможливо уявити собі світле свято Великодня. Пропоную спекти паску вдома, а не купувати його в магазині. Мій рецепт з фото вам допоможе зробити це. опис приготування: Великодній куліч — це традиційна християнська випічка, завжди подається під час святкування Ве...

Великодній салат з куркою

Великодній салат з куркою

Такий салат можна подати на Великодній стіл. Він дуже смачний, відмінно виглядає. Його можна приготувати вдома і взяти з собою на вилазку або на природу. У всіх сенсах салат універсальний. опис приготування: Для салату треба відварити курку і яйця. Остудити і подрібнити. Потім всі інгредієнти ...