Рецепт Великодній пиріг
![Рецепт Великодній пиріг](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_pirog-269206.webp)
Італійський пиріг - це традиційне пасхальне блюдо італійської кухні. У нього багато різновидів. Як вони тільки не називаються — Піцанія, торт, Паскуаліна, піца Рустика…а суть одна!
опис приготування:
Рецепт кожного з перерахованих вище пирогів може відрізнятися в залежності від регіону, тому у кожної господині як правило є свій фірмовий перевірений рецепт. Великодній пиріг в Італії, це, по суті, киш з сиром, ковбасою і прянощами, готувати його зовсім нескладно, але часу піде чимало.
- Дріжджове тісто— 400 грам(заморожене або свіже)
- Шинку— 400 грам
- Салямі— 400 грам
- Rikotta— 1 кілограм
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- моцарелла— 500 грам
- яйця— 6 штук
- сир— 1 Склянка(будь-який твердий, краще - пармезан)
- яйце— 1 штука(щоб Cмазать тісто перед випічкою)
![Великодній пиріг - фото крок 1](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269178.webp)
![Великодній пиріг - фото крок 2](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269179.webp)
![Великодній пиріг - фото крок 3](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269180.webp)
![Великодній пиріг - фото крок 4](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269182.webp)
![Великодній пиріг - фото крок 5](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269183.webp)
![Великодній пиріг - фото крок 6](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269184.webp)
![Великодній пиріг - фото крок 7](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269187.webp)
![Великодній пиріг - фото крок 8](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269189.webp)
![Великодній пиріг - фото крок 9](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269191.webp)
![Великодній пиріг - фото крок 10](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269192.webp)
![Великодній пиріг - фото крок 11](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269194.webp)
![Великодній пиріг - фото крок 12](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269195.webp)
![Великодній пиріг - фото крок 13](https://wineglass.com.ua/img/pashalnii_pirog-269202.webp)
Подібні рецепти
![Великодній пиріг з рікоттою](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_pirog_s_rikottoi-53824.webp)
Желе в яєчній шкаралупі
Великодній пиріг з рікоттою дуже популярний в Італії. Пропоную запозичити рецепт пасхального пирога з рікоттою у італійських кондитерів і урізноманітнити своє меню в це світле свято! опис приготування: Я дуже люблю випічку з рікоттою і зізнаюся, готую такий пиріг не тільки на Великдень. Тісто ...
![Великодній пиріг з шоколадом](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_pirog_s_shokoladom-500513.webp)
Великодній пиріг з шоколадом
подивіться, як приготувати великодній пиріг з шоколадом - дуже м'який і ароматний, прикрашений шоколадом і з сюрпризом всередині! Знадобляться найпростіші продукти, але десерт - чудовий. опис приготування: Такий пиріг можна ароматизувати апельсином, лимоном, ваніллю, різними есенціями - на ваш...
![Великодній хліб](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_hleb-269731.webp)
Великодній хліб
Всі ми з особливою радістю готуємося до світлого свята Великодня. І хочеться, щоб на столі в цей день був особливий, великодній хліб. Тому пропоную подивитися, як приготувати великодній хліб. опис приготування: Щоб спекти смачний великодніх хліб, знадобиться лише продуктова складова, форма для...
![Великодній куліч](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_kulich-275899.webp)
Великодній куліч
Великодній куліч — то, без чого неможливо уявити собі світле свято Великодня. Пропоную спекти паску вдома, а не купувати його в магазині. Мій рецепт з фото вам допоможе зробити це. опис приготування: Великодній куліч — це традиційна християнська випічка, завжди подається під час святкування Ве...
![Великодній салат з куркою](https://kuhari.com.ua/img/pashalnii_salat_s_kuricei-185440.webp)
Великодній салат з куркою
Такий салат можна подати на Великодній стіл. Він дуже смачний, відмінно виглядає. Його можна приготувати вдома і взяти з собою на вилазку або на природу. У всіх сенсах салат універсальний. опис приготування: Для салату треба відварити курку і яйця. Остудити і подрібнити. Потім всі інгредієнти ...