Рецепт Італійська паста

Рецепт Італійська паста
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Приготувати макарони зовсім просто, але ось правильно доповнити їх декількома інгредієнтами, щоб отримати вишукану страву, це вже складніше. дивіться, як приготувати італійську пасту.

опис приготування:

Таку пасту можна вживати як окрему гаряче або як допоненіе до м'яса або риби. Як ви побачите, тут немає абсолютно ніяких дорогих або рідкісних продуктів, і інгредієнтів насправді мінімум. Але італійська кухня і славиться простотою, але в той же час ідеально збалансованими смаками.

  • макарони— 400 грам
  • помідори— 2 штуки
  • часник— 3 зубчики
  • Фета— 100 грам
  • Масло оливкове— 3 Ст. ложки
  • базилік сушений— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
1 Пасту відварити в підсоленій воді по інструкції на упаковці, НЕ доварівая буквально 1-2 хвилини, щоб отримати улюблене італійцями стан пасти "; аль денте ";.

2 Дрібно наріжте часник і помідори, обсмажте їх на ложці рослинного масла, поки часник не стане золотистим. Потім викладіть туди пасту і додайте ще масла. все перемішайте.

3 Додайте в сковороду сушений базилік, наріжте фету кубиками і теж додайте. Потім поперчіть блюдо і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Паста італійська

Італійська паста з морепродуктами

В Італії дуже люблять пасту. Місцеві жителі готують її різними способами. Всього існує більше двадцяти різновидів макаронних виробів. У цьому рецепті паста готується з креветками. опис приготування: Для приготування цієї страви вам знадобиться паста. Вона повинна бути з твердих сортів пшениці....

Італійська фокаччею з розмарином

Італійська фокаччею з розмарином

Італія славиться не тільки великою різноманітністю піци або різними видами пасти, але іншим виробами з тіста. Розповім про один такий, як приготувати італійську фокаччу з розмарином. опис приготування: Є багато різновидів цієї коржі. Її готують з начинкою або без, роблять з дріжджового або прі...

Італійська їжа

Італійська їжа

Я пропоную вам подивитися, як приготувати італійську їжу. А саме це буде приголомшлива хрустка Брускетта, сніданок, яка підійде до будь-якого столу при будь-яких обставинах, вона універсальна. опис приготування: Треба сказати, що різновидів брускетти існує дуже багато. І тут я пропоную вам баз...

Італійська макаронна запіканка

Італійська макаронна запіканка

макаронні вироби, томати, сир - ось вона справжня італійська кухня. І скільки б раз це поєднання не готували, воно все одно радує, вражає своїм смаком. Так давайте знову його повторимо, тільки в новому блюді! опис приготування: Цього разу пропоную вам прочитати про те, як приготувати італійськ...

Італійська піца «Маргарита»

Італійська піца «Маргарита»

Справжня італійська піца зовсім не така, якою її уявляють собі практично всі кухарі російських піцерій. розповідаю, як приготувати італійську піцу — таку, як готують в Італії. опис приготування: Ви напевно запитаєте: звідки я знаю, як правильно готувати італійську піцу? відповідаю. По перше, м...