Рецепт Паста з беконом і соусом
Рецепт приготування пасти з беконом і базиліком в томатному соусі.
опис приготування:
У великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння на сильному вогні.
Нагріти оливкова олія у великій сковороді на середньому вогні. Додати бекон і смажити 5 хвилин до коричневого кольору, періодично помішуючи. Викласти бекон в тарілку.
Додати в сковороду цибулю і смажити 7 хвилин, періодично помішуючи. Додати бекон, томатне пюре, оцет, червоний перець і сіль. Смажити на повільному вогні 3 хвилини на середньому вогні.
Приготувати макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду.
Перемішати макарони з соусом. Додати 1 / 4 чашки сиру і базилік. Подавати макарони з сиром, що залишився, посипавши чорним перцем при бажанні.
- оливкового масла— 1 Ст. ложка
- бекону— 6 скибочок
- середній цибулю— 1 штука
- томатного пюре— 450 грам
- червоного винного оцту— 1 Ст. ложка
- червоного перцю— 1/4 чайних ложки
- солі— 1/4 чайних ложки
- макаронів— 450 грам
- тертого сыра— 1/2 склянки
Нагріти оливкова олія у великій сковороді на середньому вогні. Додати бекон і смажити 5 хвилин до коричневого кольору, періодично помішуючи. Викласти бекон в тарілку.
Додати в сковороду цибулю і смажити 7 хвилин, періодично помішуючи. Додати бекон, томатне пюре, оцет, червоний перець і сіль. Смажити на повільному вогні 3 хвилини на середньому вогні.
Приготувати макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду.
Перемішати макарони з соусом. Додати 1 / 4 чашки сиру і базилік. Подавати макарони з сиром, що залишився, посипавши чорним перцем при бажанні.
Подібні рецепти
Овочеві голубці
Рецепт приготування тонких макаронів зі смаженим беконом, цибулею і зеленим горошком. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. У великій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки, від 5 до 7 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати с...
Паста з беконом і креветками
Просте і смачне блюдо, яке готується всього за 20 хвилин — паста з беконом і креветками. Всім любителям італійської кухні обов'язково сподобається ця нехитра страва. опис приготування: Ще одне блюдо з розряду "; швидко, просто і смачно" — паста з беконом і креветками. Навряд чи ця паста є клас...
Паста з куркою, беконом і рікоттою
Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...
Паста з беконом і лососем
Рецепт приготування італійської пасти з беконом, цибулею, часником, лососем, базиліком, помідорами, вершками і сиром пармезан. опис приготування: нарізати бекон, помідори і цибулю. подрібнити часник, базилік і орегано. Розім'яти лосося виделкою. Відварити макарони відповідно до інструкції на у...
Паста з беконом і цибулею
Рецепт приготування пасти з італійським беконом панчетта, цибулею-пореєм, білим вином, жирними вершками і сиром Пармезан. опис приготування: Приготування цієї страви займає всього 15 хвилин. рецепт хороший, коли часу зовсім немає і потрібно швидко щось приготувати. макаронних виробів— 360 гр...