Рецепт Паста з беконом і пармезаном

Рецепт Паста з беконом і пармезаном
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт приготування італійської пасти Рігатоні з шматочками обсмаженого бекону, вершковим соусом і сиром Пармезан.

опис приготування:

Ніжний вершковий соус надає пасті м'який смак, а бекон робить її ситним блюдом. Замість пасти Рігатоні ви може використовувати будь-яку іншу пасту на ваш смак

  • бекону— 450 грам
  • червоного перцю пластівцями— 1/2 чайних ложки
  • пасти Рігатоні— 450 грам
  • жирних вершків— 1/2 склянки
  • яйця— 2 штуки
  • чорного перцю— 1/4 чайних ложки
Паста з беконом і пармезаном - фото крок 1 1. У великій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору. Викласти готовий бекон на паперові рушники, щоб дати стекти жиру. Коли бекон трохи охолоне, нарізати його на невеликі шматочки. Відкласти в сторону.

Паста з беконом і пармезаном - фото крок 2 2. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Поки макарони варяться, приготувати вершковий соус. Змішати жирні вершки і вершковий сир в маленькій каструльці. Нагріти на повільному вогні, поки сир не розплавиться, і збити до отримання однорідної маси.

Паста з беконом і пармезаном - фото крок 3 3. Зняти з вогню. Додати сир Пармезан, яйце, червоний перець пластівцями і збити до однорідної маси.

Паста з беконом і пармезаном - фото крок 4 4. Злити воду з макаронних виробів, зарезервировав 1/2 склянки гарячої води, і повернути макарони в каструлю. Відразу ж додати вершковий соус і перемішати. Змішати з нарізаним беконом і додати невелику кількість макаронної рідини, щоб злегка розбавити соус. При бажанні посипати додатковим сиром Пармезан зверху і відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Паста з карамелізований цибулею і пармезаном

Коржики з беконом і пармезаном

Рецепт приготування італійської пасти з карамелізований цибулею, чебрецем і сиром пармезан. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і чебрець, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити, поки цибуля не випустить рідина, близько 5 хвилин...

Смажена картопля з пармезаном

Смажена картопля з пармезаном

Що може бути простіше смаженої картоплі, присипаного сиром? Однак як оригінально виглядає! думаю, гості і домашні будуть в захваті від такого незвичайного і в той же час звичайного гарніру. опис приготування: Смажена картопля з пармезаном — улюблений гарнір дітей. Виглядає дуже красиво і апети...

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...

Паста з беконом і горошком

Паста з беконом і горошком

Рецепт приготування тонких макаронів зі смаженим беконом, цибулею і зеленим горошком. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. У великій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки, від 5 до 7 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати с...

Паста з беконом і креветками

Паста з беконом і креветками

Просте і смачне блюдо, яке готується всього за 20 хвилин — паста з беконом і креветками. Всім любителям італійської кухні обов'язково сподобається ця нехитра страва. опис приготування: Ще одне блюдо з розряду "; швидко, просто і смачно" — паста з беконом і креветками. Навряд чи ця паста є клас...