Рецепт Паста з беконом і пармезаном
Рецепт приготування італійської пасти Рігатоні з шматочками обсмаженого бекону, вершковим соусом і сиром Пармезан.
опис приготування:
Ніжний вершковий соус надає пасті м'який смак, а бекон робить її ситним блюдом. Замість пасти Рігатоні ви може використовувати будь-яку іншу пасту на ваш смак
- бекону— 450 грам
- червоного перцю пластівцями— 1/2 чайних ложки
- пасти Рігатоні— 450 грам
- жирних вершків— 1/2 склянки
- яйця— 2 штуки
- чорного перцю— 1/4 чайних ложки
2. У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Додати макарони і варити до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Поки макарони варяться, приготувати вершковий соус. Змішати жирні вершки і вершковий сир в маленькій каструльці. Нагріти на повільному вогні, поки сир не розплавиться, і збити до отримання однорідної маси.
3. Зняти з вогню. Додати сир Пармезан, яйце, червоний перець пластівцями і збити до однорідної маси.
4. Злити воду з макаронних виробів, зарезервировав 1/2 склянки гарячої води, і повернути макарони в каструлю. Відразу ж додати вершковий соус і перемішати. Змішати з нарізаним беконом і додати невелику кількість макаронної рідини, щоб злегка розбавити соус. При бажанні посипати додатковим сиром Пармезан зверху і відразу ж подавати.
Подібні рецепти
Коржики з беконом і пармезаном
Рецепт приготування італійської пасти з карамелізований цибулею, чебрецем і сиром пармезан. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і чебрець, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і смажити, поки цибуля не випустить рідина, близько 5 хвилин...
Смажена картопля з пармезаном
Що може бути простіше смаженої картоплі, присипаного сиром? Однак як оригінально виглядає! думаю, гості і домашні будуть в захваті від такого незвичайного і в той же час звичайного гарніру. опис приготування: Смажена картопля з пармезаном — улюблений гарнір дітей. Виглядає дуже красиво і апети...
Паста з куркою, беконом і рікоттою
Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...
Паста з беконом і горошком
Рецепт приготування тонких макаронів зі смаженим беконом, цибулею і зеленим горошком. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. У великій сковороді обсмажити бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки, від 5 до 7 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати с...
Паста з беконом і креветками
Просте і смачне блюдо, яке готується всього за 20 хвилин — паста з беконом і креветками. Всім любителям італійської кухні обов'язково сподобається ця нехитра страва. опис приготування: Ще одне блюдо з розряду "; швидко, просто і смачно" — паста з беконом і креветками. Навряд чи ця паста є клас...