Рецепт Паста з артишоками і помідорами

Рецепт Паста з артишоками і помідорами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування спагетті з артишоками, maslinami, білим вином, помідорами і пармезаном.

опис приготування:

У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду, відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння. Повернути макарони в каструлю.

Тим часом, у великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому про. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. смажити, помішуючи, до коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин. Влити вино і варити, поки рідина не випарується, близько 2 хвилин. Додати артишоки і смажити від 2 до 3 хвилин. Потім додати оливки і половину помідорів, смажити від 1 до 2 хвилин.

Викласти макарони в сковороду. Додати решту помідори, олія, сир і базилік. Додати необхідну кількість зарезервованої рідини. Подавати спагетті з додатковим сиром.


  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • спагетті— 360 грам
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • среднего лука— 1/2 штуки
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • сухого білого вина— 1/2 склянки
  • банк артишок— 1 штука(нарезанных на 4 частини)
  • помідорів чері— 500 грам
  • сиру пармезан— 1/4 склянки
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Злити воду, відкласти в сторону 1 чашку рідини, що залишилася після варіння. Повернути макарони в каструлю.

Тим часом, у великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому про. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. смажити, помішуючи, до коричневого кольору, від 3 до 4 хвилин. Влити вино і варити, поки рідина не випарується, близько 2 хвилин. Додати артишоки і смажити від 2 до 3 хвилин. Потім додати оливки і половину помідорів, смажити від 1 до 2 хвилин.

Викласти макарони в сковороду. Додати решту помідори, олія, сир і базилік. Додати необхідну кількість зарезервованої рідини. Подавати спагетті з додатковим сиром.


Подібні рецепти

Паста з артишоками і шпинатом

Яєчня з артишоками і картоплею

Таке блюдо найкраще готувати зі свіжими артишоками. У поєднанні з пастою і соусом виходить дивовижне блюдо, яким можна побалувати себе навіть на вечерю (воно легке і в той же час ситне). опис приготування: У цій страві окремо готуються кілька інгредієнтів, після чого все з'єднується і виходить...

Піца з часником і артишоками

Піца з часником і артишоками

Любителям пицци присвячується, піца з часником. опис приготування: Розігріти духовку до 450 градусов по Фаренгейту (230 градусів С). Підготувати корж для піци за рецептом або відповідно до інструкції на упаковці. Покладіть піцу на деко. Вилийте рідину з артишоків в невелику сковороду і доведіт...

Паста з куркою, помідорами і шпинатом

Паста з куркою, помідорами і шпинатом

Рецепт приготування пасти Пене з курячими грудками, часником, білим вином, помідорами чері, шпинатом і сиром Пармезан. Шпинат зменшує негативний вплив вуглеводів. кількість порцій: 8-10 пасти Пенне— 450 грам курячі грудки без шкіри— 4 штуки сіль і перець— За смаком вершкового масла— 2 Ст. ложки...

Паста з курячими ковбасками і помідорами

Паста з курячими ковбасками і помідорами

Рецепт приготування пасти з артишоками, Мангольд, курячими ковбасками, помідорами та базиліком. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Тим часом, у великій неглибокої сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додати ковбаски і смажити, поміш...

Паста з морепродуктами і помідорами

Паста з морепродуктами і помідорами

Рецепт приготування пасти з морськими гребінцями, креветками, білим вином, помідорами, вершками, часником і базиліком. опис приготування: Паста з морепродуктами - чудове блюдо для вечері. У рецепті використовується паста Фузилли Букати. оливкового масла— 2 Ст. ложки вершкового масла— 2 Ст. ...