Рецепт Паста з беконом і лососем
![Рецепт Паста з беконом і лососем](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_bekonom_i_lososem-10968.webp)
Рецепт приготування італійської пасти з беконом, цибулею, часником, лососем, базиліком, помідорами, вершками і сиром пармезан.
опис приготування:
нарізати бекон, помідори і цибулю. подрібнити часник, базилік і орегано. Розім'яти лосося виделкою. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду і тримати в теплі.
У каструлі обсмажити бекон до хрусткої скоринки. злити жир, залишаючи приблизно 2 столові ложки жиру від бекону. Додати цибулю, часник, базилік, орегано і перець, смажити 5 хвилин. Додати помідори і оцет, варити на середньому вогні 10 хвилин. Додати лосося і вершки, варити до підігріву. Подавати з приготованими макаронами, посипавши їх сиром пармезан.
- пасти Лінгвіні— 240 грам
- бекону— 6 скибочок
- лука— 1/2 штуки
- часнику— 3 зубчики
- листя базиліка— 2 чайних ложки
- сушеного орегано— 1/2 чайних ложки
- чорного перцю— 1/2 чайних ложки
- червоного перцю— 1/4-1/2 чайних ложки
- помідорів— 800 грам
- винного оцту— 3 Ст. ложки
- лосося— 450 грам
- густих вершків— 1/2 склянки
У каструлі обсмажити бекон до хрусткої скоринки. злити жир, залишаючи приблизно 2 столові ложки жиру від бекону. Додати цибулю, часник, базилік, орегано і перець, смажити 5 хвилин. Додати помідори і оцет, варити на середньому вогні 10 хвилин. Додати лосося і вершки, варити до підігріву. Подавати з приготованими макаронами, посипавши їх сиром пармезан.
Подібні рецепти
![Паста з лососем, болгарським перцем і кроповим соусом](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_lososem_bolgarskim_percem_i_ukropnim_sousom-10969.webp)
Азу по-татарськи в сковороді
Рецепт приготування італійської пасти з лососем, рикоттой, болгарським перцем, петрушкою і соусом з молока, маргарину і кропу. опис приготування: Нарізати перець кубиками. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці, злити воду. Охолодити на вощеного папері або алюмінієвій фользі, ...
![Паста з лососем і цибулею](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_lososem_i_lukom-10966.webp)
Паста з лососем і цибулею
Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...
![Паста з лососем і соусом песто](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_lososem_i_sousom_pesto-29967.webp)
Паста з лососем і соусом песто
Рецепт приготування пасти з запеченим філе лосося, згущеним молоком, соком лимона і соусом песто. опис приготування: Для приготування цієї страви використовуйте пасту невеликої форми, таку як ротіні, піні, Фарфалле і орекьетте. пасти— 360 грам філе лосося— 2 штуки(120-180 г) згущеного молока...
![Паста з лососем і томатним соусом](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_lososem_i_tomatnim_sousom-10040.webp)
Паста з лососем і томатним соусом
Рецепт приготування італійської пасти зі смаженою лососем, сиром, петрушкою і гострим томатним соусом. опис приготування: Відварити макарони в киплячій воді відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду, відкласти в сторону невелику кількість рідини. Перемішати макарони з 1 чайною ложкою ол...
![Паста з куркою, беконом і рікоттою](https://kuhari.com.ua/img/pasta_s_kuricei_bekonom_i_rikottoi-19659.webp)
Паста з куркою, беконом і рікоттою
Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...