Рецепт Паста з беконом і лососем

Рецепт Паста з беконом і лососем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування італійської пасти з беконом, цибулею, часником, лососем, базиліком, помідорами, вершками і сиром пармезан.

опис приготування:

нарізати бекон, помідори і цибулю. подрібнити часник, базилік і орегано. Розім'яти лосося виделкою. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду і тримати в теплі.

У каструлі обсмажити бекон до хрусткої скоринки. злити жир, залишаючи приблизно 2 столові ложки жиру від бекону. Додати цибулю, часник, базилік, орегано і перець, смажити 5 хвилин. Додати помідори і оцет, варити на середньому вогні 10 хвилин. Додати лосося і вершки, варити до підігріву. Подавати з приготованими макаронами, посипавши їх сиром пармезан.


  • пасти Лінгвіні— 240 грам
  • бекону— 6 скибочок
  • лука— 1/2 штуки
  • часнику— 3 зубчики
  • листя базиліка— 2 чайних ложки
  • сушеного орегано— 1/2 чайних ложки
  • чорного перцю— 1/2 чайних ложки
  • червоного перцю— 1/4-1/2 чайних ложки
  • помідорів— 800 грам
  • винного оцту— 3 Ст. ложки
  • лосося— 450 грам
  • густих вершків— 1/2 склянки
нарізати бекон, помідори і цибулю. подрібнити часник, базилік і орегано. Розім'яти лосося виделкою. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду і тримати в теплі.

У каструлі обсмажити бекон до хрусткої скоринки. злити жир, залишаючи приблизно 2 столові ложки жиру від бекону. Додати цибулю, часник, базилік, орегано і перець, смажити 5 хвилин. Додати помідори і оцет, варити на середньому вогні 10 хвилин. Додати лосося і вершки, варити до підігріву. Подавати з приготованими макаронами, посипавши їх сиром пармезан.


Подібні рецепти

Паста з лососем, болгарським перцем і кроповим соусом

Азу по-татарськи в сковороді

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, рикоттой, болгарським перцем, петрушкою і соусом з молока, маргарину і кропу. опис приготування: Нарізати перець кубиками. Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці, злити воду. Охолодити на вощеного папері або алюмінієвій фользі, ...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Паста з лососем і соусом песто

Паста з лососем і соусом песто

Рецепт приготування пасти з запеченим філе лосося, згущеним молоком, соком лимона і соусом песто. опис приготування: Для приготування цієї страви використовуйте пасту невеликої форми, таку як ротіні, піні, Фарфалле і орекьетте. пасти— 360 грам філе лосося— 2 штуки(120-180 г) згущеного молока...

Паста з лососем і томатним соусом

Паста з лососем і томатним соусом

Рецепт приготування італійської пасти зі смаженою лососем, сиром, петрушкою і гострим томатним соусом. опис приготування: Відварити макарони в киплячій воді відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду, відкласти в сторону невелику кількість рідини. Перемішати макарони з 1 чайною ложкою ол...

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...