Рецепт Печінка з макаронами

Рецепт Печінка з макаронами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Печінка з макаронами у нас вдома вважається черговим блюдом. Однак печінку, якщо вміти, можна приготувати так чудово, що з простого страви з макаронами воно перетвориться в вишуканий обід або вечерю.

опис приготування:

Печінка з макаронами супер легкий і досить швидкий рецепт. Для приготування я зазвичай використовую курячу печінку, тому що вона сама м'яка і ніжна з усіх. її смак, як мені здається, найбільш витончений. На все приготування у мене йде не більше півгодини, а іноді я навчився і в 20 хвилин. Потрібно відмітити, що печінка не терпить тривалої теплової обробки. В такому випадку, з м'якою і ніжною вона перетворюється в шматок позбавленою смаку гуми, що зовсім не добре.

Щоб печінка була максимально смачною, готуйте її весело, постійно перемішуючи і краще робити це на найшвидшому вогні. І не забудьте її посолити.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Куряча печінка— 500 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • макарони— 400 грам
  • сіль, перець— — За смаком
  • Олія— — За смаком(для смаження)
Печінка з макаронами - фото крок 1 На сковородку вливаем масло, разогреваем и добавляем мелко нарезанный лук, затем добавляем натертую на крупной терке морковь. обсмажуємо, постійно перемішуючи.

Печінка з макаронами - фото крок 2 В это время промываем печенку, видаляємо жир, прожилки. Нарезаем на небольшие кусочки и добавляем к обжаренным овощам. перемішуємо.

Печінка з макаронами - фото крок 3 солимо, перчим по вкусу и накрываем сковороду крышкой. В это время отвариваем макароны как указано в инструкции.

Печінка з макаронами - фото крок 4 Печенку долго тушить не следует, поэтому проверяйте ее готовность, протыкая вилкой.

Печінка з макаронами - фото крок 5 Печень при тушении выделяет жидкость, которая является вкуснейшим соусом, поэтому отваренные макароны добавляем в сковородку. Все добре перемішуємо. Даем настояться минутку, впитаться. Страву можна подавати до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Смажена печінка дикої кози

Пиріг з полуницею на кефірі

Печінка дикої кози вважається делікатесом. Щоб приготувати її м'якою і ніжною, а також зберегти весь букет смаку, потрібно знати секрет її приготування. Дивіться мій рецепт. опис приготування: Печінка дикої кози перед смаженням обов'язково треба вимочити, а потім ще і замаринувати. Потім обвал...

Печінка з баклажанами

Печінка з баклажанами

Печінка з баклажанами — це моя фірмова закуска, яку у нас люблять всі домашні. Така закусочка може також прикрасити будь-який святковий стіл і полюбиться багатьом гостям. опис приготування: Печінка з баклажанами — це чудова закуска, на приготування якої у мене йде приблизно годину часу. правда...

Печінка з болгарським перцем

Печінка з болгарським перцем

Пропоную приготувати дуже смачну вечерю на двох. красиве блюдо — печінку з болгарським перцем — це легке, НЕ калорійне блюдо, яке прикрасить вечір і принесе гастрономічне задоволення. опис приготування: Щоб печінка з болгарським перцем вийшла смачною, м'якою і ніжною необхідно її правильно при...

Печінка з цибулею і яблуками

Печінка з цибулею і яблуками

Печінка з цибулею і яблуками — ця страва, яке вперше я спробувала в Берліні, коли гостювала у своєї подруги. кажуть, що це практично національне блюдо. Вони готують його надзвичайно часто. опис приготування: Дуже цікава по сполученням печінку з цибулею і яблуками мене по справжньому здивувала,...

Печінка курчати бройлера

Печінка курчати бройлера

Як приготувати печінку курчати бройлера, щоб вона була м'якою і соковитою всередині, з хрусткою золотистою скоринкою зовні. Така м'ясна закуска сподобається і дорослим, і дітям. опис приготування: Спробуйте приготувати таку м'ясну закуску у себе вдома. Прекрасно буде гармоніювати з улюбленим в...