Рецепт Насі Лемак

Рецепт Насі Лемак
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Насі Лемак - традиційне блюдо малайзійської кухні, в перекладі означає "; жирний рис ";. Рис за цим рецептом виходить зовсім нежирним, але правда калорійним і смачним, т.к. готується в кокосовому молоці.

опис приготування:

Насі Лемак традиційно готується з довгозерний рису. Подають його зазвичай на сніданок. Якщо ж його готують до обіду або вечері, то тоді подають з сухими анчоусами, гострої аджикою, обсмаженою арахісом, свіжим огірком і відварною яйцем як основне блюдо. Проте це також може бути і гарнір до рибного або м'ясного каррі. Блюдо готується дуже просто. Заходьте, і я покажу, як приготувати насі Лемак.

  • рис довгозерний— 1 Склянка
  • вода— 1 Склянка
  • імбир— 3 часточки(3 см. кореня свіжого імбиру)
  • Luk-salotų— 2 штуки
  • молоко кокосове— 200 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • цукор— За смаком
насі Лемак - фото крок 1 Рис добре промийте і залийте водою.

насі Лемак - фото крок 2 Додайте очищений і крупно нарізаний імбир.

насі Лемак - фото крок 3 Дрібно наріжте і додайте в рис цибулю-шалот.

насі Лемак - фото крок 4 Додайте в рис кокосове молоко, добре все перемішайте. готуйте рис 35-40 хвилин на дуже повільному вогні, не перемішуючи і не відкриваючи кришку.

насі Лемак - фото крок 5 Готовий рис не забудьте посолити, додайте цукор для смакового балансу. Подавайте блюдо до столу!

Подібні рецепти

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт булочок для хот-дога

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...

Хрусткі огірочки з гірчицею

Хрусткі огірочки з гірчицею

огірочки, засоленные на зиму, - найбільш ходовий товар. Вони підходять для багатьох салатів, включаючи олів'є. Я розповім сьогодні, як приготувати смачні хрусткі огірочки з гірчицею. Смачного! опис приготування: Такі огірки можна додавати не тільки в різні салати. Їх також можна подавати до ст...