Рецепт Вівсяно-шоколадне печиво

Рецепт Вівсяно-шоколадне печиво
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Приголомшливий рецепт дуже простий домашньої випічки хочу запропонувати вам на замітку. Хочете побалувати себе і рідних смачними печеньки? Тоді запам'ятовуйте і повторіть на своїй кухні цей варіант.

опис приготування:

класної ідеєю, як приготувати вівсяно-шоколадне печиво, поспішаю з вами поділитися. Беріть самі звичайні вівсяні пластівці, вони підійдуть найкраще.

Для аромату можна додати ваніль, корицю, мигдальний екстракт або цедру цитрусових, наприклад. перед подачею, якщо буде бажання, можна доповнити печиво глазур'ю або присипати цукровою пудрою.

  • Вівсяні пластівці— 1 Склянка
  • шоколадні крапельки— 1 Склянка(маленькі)
  • Коричневий цукор— 1/2 склянки
  • цукор— 1/2 склянки
  • Вершкове масло— 100 грам
  • яйце— 1 штука
  • борошно— 1 Склянка
  • молоко— 1 Ст. ложка
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • розпушувач— 1 Чайна ложка(можна навпіл з содою)
Вівсяно-шоколадне печиво - фото крок 1 1. У глибокій мисці розітріть розм'якшене вершкове масло з двома видами цукру до однорідності. вбийте яйце, влийте молоко і ванільний екстракт.

Вівсяно-шоколадне печиво - фото крок 2 2. Всипте просіяне борошно, сіль і розпушувач. Ретельно вимішайте і додайте пластівці.

Вівсяно-шоколадне печиво - фото крок 3 3. В кінці додайте шоколад і ще разок перемішайте.

Вівсяно-шоколадне печиво - фото крок 4 4. Викладіть ложкою отриману масу на деко, застелене пергаментом. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 10-12. Як тільки вівсяно-шоколадне печиво підрум'янилося, можна діставати.

Подібні рецепти

Вівсяно-яблучне печиво

Маринована кольорова капуста на зиму без стерилізації

Пропоную вам випробувати неймовірно простий рецепт пісного вівсяно-яблучного печива. Смачне і корисне, воно обов'язково сподобається прихильникам здорового способу життя та їх діткам. Спробуйте! опис приготування: Вівсяно-яблучне печиво - чудовий десерт, який не відіб'ється на вашій фігурі. Пр...

Вівсяно-медовий хліб з насінням кропу і коріандром

Вівсяно-медовий хліб з насінням кропу і коріандром

Дівчата й хлопчики, я підсіла на цей хліб, з ароматом меду, з хрусткою скоринкою, м-м-м …. а ще можна додати різних трав і насіння ))) опис приготування: Тепле молоко змішати з маслом, водою, медом, дріжджами, перемішати за смаком додати насіння кропу і коріандру ( по 1 ч ложці ), можна додати...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...