Рецепт М'ясо в СВЧ

Рецепт М'ясо в СВЧ
Кількість порцій: 1 Час приготування: 20 хв.
М'ясо в мікрохвильовці готується досить просто. Готувати ми будемо на грилі, використовуючи металеву підставку. М'ясо виходить досить цікавим за смаком звареного-протушенние, з легкої скоринкою.

опис приготування:

Готується м'ясо в мікрохвильовці дуже легко і просто. Найбільша проблема полягає в тому, що у всіх абсолютно різні мікрохвильовки і це блюдо можна готувати тільки в тих мікрохвильовки, в яких є гриль. Бажано стейк передчасно замаринувати, але дуже просто — в оцті або в соєвому соусі.

Успіхів і приємного апетиту!


  • Кусок говяжьей вырезки— 1 штука
  • Олія— 10 грам
  • сіль, перець— — За смаком
  • соус— — За смаком
М'ясо в СВЧ - фото крок 1 В тарелочку, в которой будем готовить стейк, наливаємо рослинне масло (або оливкова). рівномірно розподіляємо.

М'ясо в СВЧ - фото крок 2 Кусок замаринованного стейка кладем на тарелку.

М'ясо в СВЧ - фото крок 3 в микроволновку выставляем подставку для гриля и выставляем режим гриль на микроволновке. Ставим мясо, закриваємо кришку і готуємо. Сначала выпекаем при самой высокой температуре 5 хвилин, потім 6-7 минут на средней и потом 9 минут при небольшой температуре до готовности.

М'ясо в СВЧ - фото крок 4 Поливаем соусом и с удовольствием поедаем. Смачного!

Подібні рецепти

Смажене м'ясо дикої кози

Суп з фрикадельками і локшиною

Дичина треба вміти готувати. Але насправді тут немає нічого складного. До вашої уваги — рецепт приготування простого і дуже смачної страви з дикої кози. опис приготування: М'ясо дикої кози треба обсмажити, а потім запекти в духовці в рукаві. з овочів, які будемо запікати з м'ясом, треба буде п...

Смажене м'ясо на сковороді

Смажене м'ясо на сковороді

Просто смажене м'ясо на сковороді вже злегка приїлося? Тоді саме час звернути увагу на цей рецепт. Неймовірне поєднання свинини і овочів підійде не тільки для обіду, але і для свята. опис приготування: Смажене м'ясо на сковороді — це одне з тих універсальних страв, які ідеально підходять і для...

М'ясо та любисток

М'ясо та любисток

Любисток перетворює м'ясо в пікантне, насичене смаками і ароматами, страва. Любисток — травичка, за смаком схожа на селера (віддалено) і володіє величезною кількістю корисних властивостей. опис приготування: М'ясо та любисток — дуже смачна страва, яке буквально спантеличує всіх. Через любистку...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...

М'ясо по-аргентинськи

М'ясо по-аргентинськи

привіт! Поспішаю порадувати вас новим цікавим рецептом! Сьогодні в меню — м'ясо по-аргентинськи. Готуйте за рецептом — і вийде краще, ніж в ресторанах Буенос-Айреса! опис приготування: Аргентина є другою за величиною країною Південної Америки. Кухня Аргентини формувалася під впливом мексикансь...