Рецепт Норвезька сир із сироватки
Ви коли-небудь були в Норвегії? Рекомендую скуштувати справжній норвезький сир, для приготування якого нам знадобиться всього один інгредієнт. ось, як приготувати норвезький сир із сироватки.
опис приготування:
Приготування сиру займає пристойну кількість часу і в основному це термічний процес, то пак випарювання рідини з сироватки. Такий делікатес виходить неймовірно смачним, а виходить за сущі копійки, що варто приписати до переваг цієї страви. Дуже рекомендую спробувати приготувати норвезький сир у себе вдома. спробувавши одного разу, ви не зупинитеся
- сироватка— 2 L
Каструлю поставте на вогонь і доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму. Кришкою не закривайте його, а залиште випаровуватися на 6-8 годин.
Консистенція отриманої маси повинна бути зернистою і без рідини. Як тільки перестануть з'являтися прозорі бульбашки, знімайте каструлю з вогню.
Перекладіть масу в широку миску і поставте її в ємність з холодною водою. енергійно помішуйте, щоб розбилися всі грудочки і маса швидко охолола.
Остиглий сир перекладіть у форму або на дошку, застелену плівкою. Надайте зручну форму масі і відправляйте в холодильник до повного охолодження.
Як тільки сир "; схопиться" і повністю охолоне, він готовий до вживання.
Подібні рецепти
Салат до гусака
Сироватка відноситься до надзвичайно корисним напоям. Вона покращує обмін речовин і не шкодить фігурі. У цьому рецепті я розповім, як приготувати напій із сироватки. Він смачний, з приємною кислинкою. опис приготування: Сироватку можна придбати в магазині. Коштує вона недорого, дешевше кефіру ...
Норвезька запіканка з рибою і макаронами
Поринути в традиційну кухню Норвегії і спробувати нескладне, але дуже апетитне і смачне блюдо я пропоную вам сьогодні. Якщо ви любите нові рецепти, обов'язково запам'ятайте і повторіть цей. опис приготування: Ця страва ситне, тому відмінно підійде для обіду або вечері. Цілком звичні інгредієнт...
Норвезька сьомга-гриль з яйцем, картоплею і водяним крес-салатом
Норвезька сьомга-гриль з яйцем, картоплею і водяним крес-салатом — чудове блюдо для званої вечері. Спробуйте! опис приготування: Норвезька сьомга, підкопченим на грилі 400 г норвезької сьомги, без шкіри і кісток 1 жменю соснових голок фольга алюмінієва Соснові голки викласти на середину складе...
Норвезька рибний суп з вершками
Норвезька рибний суп з вершками — це дуже смачний і незвичайний крем-суп з червоною рибою, помідорами, картоплею, цибулею, морквою і вершками. Готується досить просто і швидко. пробуємо? опис приготування: 1. шматок риби (з шкірою і кістками) кладемо в каструлю, заливаємо одним літром холодної...
Оладки з сироватки
Що приготувати на швидку руку до чаю? Звичайно ж, оладки з сироватки. Цей рецепт класичний, і по ньому виходять відмінні оладки, які відмінно поєднуються з сметані, джемом і т.д. опис приготування: Оладки можна приготувати кількома способами, але найпоширеніший і вдалий — оладки з сироватки. З...