Рецепт Печінка, смажена з нирками

Рецепт Печінка, смажена з нирками
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування м'ясної закуски під овочевим гарніром.

опис приготування:

Нирки вимочуються в холодній воді. Попередньо видаліть з них сечоводи, після чого наріжте їх кубиками по 20-25г. Серце попередньо відварюється і також ріжеться 20-грамовими кубиками. Лук і печінку очищається, а потім шинку соломкою.

На маслі нарізану скибочками яловичину слід підсмажити. Те ж саме стосується серця, нирок і печінки, а також цибулі. Все викладається в сотейник, додається картопля, нарізаний часточками, сіль, перець, помідори і лавровий лист. Всі інгредієнти накриваються кришкою і тужать на слабкому вогні протягом 30-40 хвилин. При подачі слід прикрасити зеленню і солоними огірками.


  • печінку— 600 грам
  • нирки— 600 грам
  • яловичина— 200 грам
  • серце— 120 грам
  • масло рослинне— 1 Склянка
  • цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • помідори— 2-3 штук
  • картопля— 4 штуки
  • огірки— 2 штуки
  • сіль і перець— — За смаком
  • лавровий лист— — За смаком
Нирки вимочуються в холодній воді. Попередньо видаліть з них сечоводи, після чого наріжте їх кубиками по 20-25г. Серце попередньо відварюється і також ріжеться 20-грамовими кубиками. Лук і печінку очищається, а потім шинку соломкою.

На маслі нарізану скибочками яловичину слід підсмажити. Те ж саме стосується серця, нирок і печінки, а також цибулі. Все викладається в сотейник, додається картопля, нарізаний часточками, сіль, перець, помідори і лавровий лист. Всі інгредієнти накриваються кришкою і тужать на слабкому вогні протягом 30-40 хвилин. При подачі слід прикрасити зеленню і солоними огірками.


Подібні рецепти

Смажена печінка дикої кози

Закуска з слабосоленого лосося

Печінка дикої кози вважається делікатесом. Щоб приготувати її м'якою і ніжною, а також зберегти весь букет смаку, потрібно знати секрет її приготування. Дивіться мій рецепт. опис приготування: Печінка дикої кози перед смаженням обов'язково треба вимочити, а потім ще і замаринувати. Потім обвал...

Печінка з баклажанами

Печінка з баклажанами

Печінка з баклажанами — це моя фірмова закуска, яку у нас люблять всі домашні. Така закусочка може також прикрасити будь-який святковий стіл і полюбиться багатьом гостям. опис приготування: Печінка з баклажанами — це чудова закуска, на приготування якої у мене йде приблизно годину часу. правда...

Печінка з болгарським перцем

Печінка з болгарським перцем

Пропоную приготувати дуже смачну вечерю на двох. красиве блюдо — печінку з болгарським перцем — це легке, НЕ калорійне блюдо, яке прикрасить вечір і принесе гастрономічне задоволення. опис приготування: Щоб печінка з болгарським перцем вийшла смачною, м'якою і ніжною необхідно її правильно при...

Печінка з цибулею і яблуками

Печінка з цибулею і яблуками

Печінка з цибулею і яблуками — ця страва, яке вперше я спробувала в Берліні, коли гостювала у своєї подруги. кажуть, що це практично національне блюдо. Вони готують його надзвичайно часто. опис приготування: Дуже цікава по сполученням печінку з цибулею і яблуками мене по справжньому здивувала,...

Печінка курчати бройлера

Печінка курчати бройлера

Як приготувати печінку курчати бройлера, щоб вона була м'якою і соковитою всередині, з хрусткою золотистою скоринкою зовні. Така м'ясна закуска сподобається і дорослим, і дітям. опис приготування: Спробуйте приготувати таку м'ясну закуску у себе вдома. Прекрасно буде гармоніювати з улюбленим в...