Рецепт Печінка курчати бройлера

Рецепт Печінка курчати бройлера
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 40 хв.
Як приготувати печінку курчати бройлера, щоб вона була м'якою і соковитою всередині, з хрусткою золотистою скоринкою зовні. Така м'ясна закуска сподобається і дорослим, і дітям.

опис приготування:

Спробуйте приготувати таку м'ясну закуску у себе вдома. Прекрасно буде гармоніювати з улюбленим вашим гарніром — крупами, пастою, картоплею або овочами. Печінка всередині залишається ніжною і рожевої. Мій чоловік дуже любить таку закуску під келишок холодного пінного. Приготуйте, це дуже смачно!

  • Печінка курчати бройлера— 250 грам
  • куркума— 2 Ст. ложки
  • листя карі— 1/2 пучка
  • часник— 3 зубчики
  • Цибуля— 1 штука
  • Рослинна олія— 4 Ст. ложки
  • помідор— 1 штука
  • оцет— 1 Ст. ложка
  • вода— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
  • імбир— 20 грам
1 Почнемо з маринування печінки. До печінки відправте куркуму, сіль і перець. Ретельно перемішайте і залиште на 20-30 хвилин.

2 Коли куряча печінка замаринувалася, надішліть її на сковорідку з порізаною цибулею, тертим імбиром і часником.

3 Слідом відправте оцет (можна замінити лимонним соком), воду. Ретельно все перемішайте і накрийте кришкою. Смажте на великому вогні 2-3 моменти, а після зменшіть вогонь до мінімуму.

4 На окремій сковороді обсмажте листя каррі, цибуля і помідор. Потім відправте їх до печінки.

5 Все добре перемішайте і можна подавати до столу.

6 Смачного!

Подібні рецепти

Печеня з курчати

Вареники в духовці

Це неймовірно смачна страва, підкорило чимало любителів добре поїсти. Печеня і курчати приготувати зовсім не складно. М'ясо виходить соковитим і прекрасно поєднується з овочами і картоплею! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування печені з курчати. З інгредієнтів вам знадобить...

Смажена печінка дикої кози

Смажена печінка дикої кози

Печінка дикої кози вважається делікатесом. Щоб приготувати її м'якою і ніжною, а також зберегти весь букет смаку, потрібно знати секрет її приготування. Дивіться мій рецепт. опис приготування: Печінка дикої кози перед смаженням обов'язково треба вимочити, а потім ще і замаринувати. Потім обвал...

Печінка з баклажанами

Печінка з баклажанами

Печінка з баклажанами — це моя фірмова закуска, яку у нас люблять всі домашні. Така закусочка може також прикрасити будь-який святковий стіл і полюбиться багатьом гостям. опис приготування: Печінка з баклажанами — це чудова закуска, на приготування якої у мене йде приблизно годину часу. правда...

Печінка з болгарським перцем

Печінка з болгарським перцем

Пропоную приготувати дуже смачну вечерю на двох. красиве блюдо — печінку з болгарським перцем — це легке, НЕ калорійне блюдо, яке прикрасить вечір і принесе гастрономічне задоволення. опис приготування: Щоб печінка з болгарським перцем вийшла смачною, м'якою і ніжною необхідно її правильно при...

Печінка з цибулею і яблуками

Печінка з цибулею і яблуками

Печінка з цибулею і яблуками — ця страва, яке вперше я спробувала в Берліні, коли гостювала у своєї подруги. кажуть, що це практично національне блюдо. Вони готують його надзвичайно часто. опис приготування: Дуже цікава по сполученням печінку з цибулею і яблуками мене по справжньому здивувала,...