Рецепт Печінка курчати бройлера
![Рецепт Печінка курчати бройлера](https://kuhari.com.ua/img/pechen_ciplenka_broilera-424436.webp)
Як приготувати печінку курчати бройлера, щоб вона була м'якою і соковитою всередині, з хрусткою золотистою скоринкою зовні. Така м'ясна закуска сподобається і дорослим, і дітям.
опис приготування:
Спробуйте приготувати таку м'ясну закуску у себе вдома. Прекрасно буде гармоніювати з улюбленим вашим гарніром — крупами, пастою, картоплею або овочами. Печінка всередині залишається ніжною і рожевої. Мій чоловік дуже любить таку закуску під келишок холодного пінного. Приготуйте, це дуже смачно!
- Печінка курчати бройлера— 250 грам
- куркума— 2 Ст. ложки
- листя карі— 1/2 пучка
- часник— 3 зубчики
- Цибуля— 1 штука
- Рослинна олія— 4 Ст. ложки
- помідор— 1 штука
- оцет— 1 Ст. ложка
- вода— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— За смаком
- імбир— 20 грам
2 Коли куряча печінка замаринувалася, надішліть її на сковорідку з порізаною цибулею, тертим імбиром і часником.
3 Слідом відправте оцет (можна замінити лимонним соком), воду. Ретельно все перемішайте і накрийте кришкою. Смажте на великому вогні 2-3 моменти, а після зменшіть вогонь до мінімуму.
4 На окремій сковороді обсмажте листя каррі, цибуля і помідор. Потім відправте їх до печінки.
5 Все добре перемішайте і можна подавати до столу.
6 Смачного!
Подібні рецепти
![Печеня з курчати](https://kuhari.com.ua/img/jarkoe_iz_ciplenka-112251.webp)
Вареники в духовці
Це неймовірно смачна страва, підкорило чимало любителів добре поїсти. Печеня і курчати приготувати зовсім не складно. М'ясо виходить соковитим і прекрасно поєднується з овочами і картоплею! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування печені з курчати. З інгредієнтів вам знадобить...
![Смажена печінка дикої кози](https://kuhari.com.ua/img/jarenaya_pechen_dikoi_kozi-140590.webp)
Смажена печінка дикої кози
Печінка дикої кози вважається делікатесом. Щоб приготувати її м'якою і ніжною, а також зберегти весь букет смаку, потрібно знати секрет її приготування. Дивіться мій рецепт. опис приготування: Печінка дикої кози перед смаженням обов'язково треба вимочити, а потім ще і замаринувати. Потім обвал...
![Печінка з баклажанами](https://kuhari.com.ua/img/pechen_s_baklajanami-140858.webp)
Печінка з баклажанами
Печінка з баклажанами — це моя фірмова закуска, яку у нас люблять всі домашні. Така закусочка може також прикрасити будь-який святковий стіл і полюбиться багатьом гостям. опис приготування: Печінка з баклажанами — це чудова закуска, на приготування якої у мене йде приблизно годину часу. правда...
![Печінка з болгарським перцем](https://kuhari.com.ua/img/pechen_s_bolgarskim_percem-139758.webp)
Печінка з болгарським перцем
Пропоную приготувати дуже смачну вечерю на двох. красиве блюдо — печінку з болгарським перцем — це легке, НЕ калорійне блюдо, яке прикрасить вечір і принесе гастрономічне задоволення. опис приготування: Щоб печінка з болгарським перцем вийшла смачною, м'якою і ніжною необхідно її правильно при...
![Печінка з цибулею і яблуками](https://kuhari.com.ua/img/pechen_s_lukom_i_yablokami-139560.webp)
Печінка з цибулею і яблуками
Печінка з цибулею і яблуками — ця страва, яке вперше я спробувала в Берліні, коли гостювала у своєї подруги. кажуть, що це практично національне блюдо. Вони готують його надзвичайно часто. опис приготування: Дуже цікава по сполученням печінку з цибулею і яблуками мене по справжньому здивувала,...