Рецепт Оленина з ягодами і цибулею в червоному вині
![Рецепт Оленина з ягодами і цибулею в червоному вині](https://kuhari.com.ua/img/olenina_s_yagodami_i_lukom_v_krasnom_vine-8132.webp)
Дуже смачне блюдо з оленини. Незвичайне поєднання смаків дикого м'яса, лісових ягід і божественного напою.
опис приготування:
Не так часто я готую оленину, але це те, що безперечно варто спробувати. Я думаю, ви будете приємно здивовані поєднанням смаків соковитого м'яса та ягід. Страву можна подавати з картопляним пюре, петрушкою або селерою.
приготування:
Растолчіте чебрець і ягоди ялівцю за допомогою маточки і невеликий ступки. Додайте щедру дрібку перцю і солі. Якщо ж у вас немає ступки, то можна використовувати качалку і металеву миску. побризкайте суміш 2 великими краплями оливкової олії.
Підсушити м'ясо оленя паперовим рушником, потім втерти в оленину ялівцеву суміш. Обсмажувати м'ясо в гарячій сковороді з усіх боків — приблизно 6 хвилин для середньої прожарювання, 7-8 хвилин для повної готовності.
Залежно від товщини м'яса та нагріву сковороди, можливо буде потрібно трохи більше або менше часу. Не дивіться на годинник — дивіться на м'ясо!) Видаліть м'ясо з сковороди, покладіть на блюдо і накрийте фольгою.
Зменшити вогонь під сковородою і щедро залити оливкового масла. Додати дрібно нарізану цибулю-шалот і тертий часник, смажити на повільному вогні близько 3 хвилин до прозорості. підвищити температуру, залити вино, нехай воно википить наполовину. потім, додаємо ягоди і готуємо на повільному вогні близько 4 хвилин. Знімаємо сковороду з вогню, додаємо вершкове масло і несильним рухом "; похитуючи" тупий, перемішуємо. Приправляємо за смаком.
Нарізаємо оленину на скибочки і подаємо з відвареною на пару брокколі, зеленню і картоплею. Заливаємо ягідним соусом. смак фантастичний!
- свіжий чебрець— 1 щіпка
- сушеные ягоды можевельника— 5 штук
- морська сіль— 1 За смаком
- чорний перець— 1 За смаком
- оливкова олія— 1/2 склянки
- оленина— 800 грам(поясница)
- цибуля— 4 штуки
- часник— 1 зубчик
- червоне вино— 1 Склянка
- свежая черника— 200 грам
- шматочки вершкового масла— 2 штуки
приготування:
Растолчіте чебрець і ягоди ялівцю за допомогою маточки і невеликий ступки. Додайте щедру дрібку перцю і солі. Якщо ж у вас немає ступки, то можна використовувати качалку і металеву миску. побризкайте суміш 2 великими краплями оливкової олії.
Підсушити м'ясо оленя паперовим рушником, потім втерти в оленину ялівцеву суміш. Обсмажувати м'ясо в гарячій сковороді з усіх боків — приблизно 6 хвилин для середньої прожарювання, 7-8 хвилин для повної готовності.
Залежно від товщини м'яса та нагріву сковороди, можливо буде потрібно трохи більше або менше часу. Не дивіться на годинник — дивіться на м'ясо!) Видаліть м'ясо з сковороди, покладіть на блюдо і накрийте фольгою.
Зменшити вогонь під сковородою і щедро залити оливкового масла. Додати дрібно нарізану цибулю-шалот і тертий часник, смажити на повільному вогні близько 3 хвилин до прозорості. підвищити температуру, залити вино, нехай воно википить наполовину. потім, додаємо ягоди і готуємо на повільному вогні близько 4 хвилин. Знімаємо сковороду з вогню, додаємо вершкове масло і несильним рухом "; похитуючи" тупий, перемішуємо. Приправляємо за смаком.
Нарізаємо оленину на скибочки і подаємо з відвареною на пару брокколі, зеленню і картоплею. Заливаємо ягідним соусом. смак фантастичний!
Подібні рецепти
![Смажена оленина з гранатовим соусом і ягодами ялівця](https://kuhari.com.ua/img/jarenaya_olenina_s_granatovim_sousom_i_yagodami_mojjevelnika-10048.webp)
Баклажани з морквою по-корейськи
Рецепт приготування смаженої оленини з ягодами ялівця, чебрецем і гранатовим соком. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. Змішати ягоди ялівцю, перець Сичуань, чорний перець і чебрецю. Викласти масу в закривається пластиковий пакет і придавити важкої сковородою. Змастити сумі...
![Оленина тушкована в горщику](https://kuhari.com.ua/img/olenina_tushyonaya_v_gorshochke-371867.webp)
Оленина тушкована в горщику
Блюдо виходить дуже смачним. Просте в приготуванні, доступно навіть недосвідченим на кухні новачкам. опис приготування: Для приготування нам знадобитися м'якоть оленини, краще на невеликій кісточці. Ретельно його промиваємо, очищаємо від плівок і рубаємо на шматочки невеликого розміру. Потім ш...
![Індичка в червоному соусі](https://kuhari.com.ua/img/indeika_v_krasnom_souse-473096.webp)
Індичка в червоному соусі
Цю страву можна описати так: божественно смачне м'ясо в пікантному червоному соусі. Кисло-солодкий соус і ароматне м'ясо - по-справжньому яскравий букет смаків. Категорично рекомендую приготувати! опис приготування: Індичка в кисло-солодкому соусі подається з в'яленими томатами, bulgurom або к...
![М'ясо у вині в духовці](https://kuhari.com.ua/img/myaso_v_vine_v_duhovke-140496.webp)
М'ясо у вині в духовці
Існує маса рецептів, як запекти м'ясо у вині в духовці. Я хочу поділитися з вами найпростішим і дуже смачним рецептом моєї зовиці. Це старий сімейний рецепт і мені він теж дуже подобається! опис приготування: М'ясо у вині в духовці вимагає мінімального набору інгредієнтів, які, до речі, завжд...
![М'ясо у вині](https://kuhari.com.ua/img/myaso_v_vine-67626.webp)
М'ясо у вині
М'ясо у вині — нехай звичне, але завжди смачна страва. погодьтеся, від хорошого шматка м'яса важко відмовитися! А якщо це — яловичина, тушкована у вині, то і зовсім можна влаштувати справжнє свято. опис приготування: М'ясо у вині під соусом з цибулькою виходить незвичайно соковитим і ароматним...