Рецепт Оленина з ягодами і цибулею в червоному вині

Рецепт Оленина з ягодами і цибулею в червоному вині
Кількість порцій: 4 Час приготування: 35 хв.
Дуже смачне блюдо з оленини. Незвичайне поєднання смаків дикого м'яса, лісових ягід і божественного напою.

опис приготування:

Не так часто я готую оленину, але це те, що безперечно варто спробувати. Я думаю, ви будете приємно здивовані поєднанням смаків соковитого м'яса та ягід. Страву можна подавати з картопляним пюре, петрушкою або селерою.

приготування:

Растолчіте чебрець і ягоди ялівцю за допомогою маточки і невеликий ступки. Додайте щедру дрібку перцю і солі. Якщо ж у вас немає ступки, то можна використовувати качалку і металеву миску. побризкайте суміш 2 великими краплями оливкової олії.

Підсушити м'ясо оленя паперовим рушником, потім втерти в оленину ялівцеву суміш. Обсмажувати м'ясо в гарячій сковороді з усіх боків — приблизно 6 хвилин для середньої прожарювання, 7-8 хвилин для повної готовності.

Залежно від товщини м'яса та нагріву сковороди, можливо буде потрібно трохи більше або менше часу. Не дивіться на годинник — дивіться на м'ясо!) Видаліть м'ясо з сковороди, покладіть на блюдо і накрийте фольгою.

Зменшити вогонь під сковородою і щедро залити оливкового масла. Додати дрібно нарізану цибулю-шалот і тертий часник, смажити на повільному вогні близько 3 хвилин до прозорості. підвищити температуру, залити вино, нехай воно википить наполовину. потім, додаємо ягоди і готуємо на повільному вогні близько 4 хвилин. Знімаємо сковороду з вогню, додаємо вершкове масло і несильним рухом "; похитуючи" тупий, перемішуємо. Приправляємо за смаком.

Нарізаємо оленину на скибочки і подаємо з відвареною на пару брокколі, зеленню і картоплею. Заливаємо ягідним соусом. смак фантастичний!


  • свіжий чебрець— 1 щіпка
  • сушеные ягоды можевельника— 5 штук
  • морська сіль— 1 За смаком
  • чорний перець— 1 За смаком
  • оливкова олія— 1/2 склянки
  • оленина— 800 грам(поясница)
  • цибуля— 4 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • червоне вино— 1 Склянка
  • свежая черника— 200 грам
  • шматочки вершкового масла— 2 штуки
Не так часто я готую оленину, але це те, що безперечно варто спробувати. Я думаю, ви будете приємно здивовані поєднанням смаків соковитого м'яса та ягід. Страву можна подавати з картопляним пюре, петрушкою або селерою.

приготування:

Растолчіте чебрець і ягоди ялівцю за допомогою маточки і невеликий ступки. Додайте щедру дрібку перцю і солі. Якщо ж у вас немає ступки, то можна використовувати качалку і металеву миску. побризкайте суміш 2 великими краплями оливкової олії.

Підсушити м'ясо оленя паперовим рушником, потім втерти в оленину ялівцеву суміш. Обсмажувати м'ясо в гарячій сковороді з усіх боків — приблизно 6 хвилин для середньої прожарювання, 7-8 хвилин для повної готовності.

Залежно від товщини м'яса та нагріву сковороди, можливо буде потрібно трохи більше або менше часу. Не дивіться на годинник — дивіться на м'ясо!) Видаліть м'ясо з сковороди, покладіть на блюдо і накрийте фольгою.

Зменшити вогонь під сковородою і щедро залити оливкового масла. Додати дрібно нарізану цибулю-шалот і тертий часник, смажити на повільному вогні близько 3 хвилин до прозорості. підвищити температуру, залити вино, нехай воно википить наполовину. потім, додаємо ягоди і готуємо на повільному вогні близько 4 хвилин. Знімаємо сковороду з вогню, додаємо вершкове масло і несильним рухом "; похитуючи" тупий, перемішуємо. Приправляємо за смаком.

Нарізаємо оленину на скибочки і подаємо з відвареною на пару брокколі, зеленню і картоплею. Заливаємо ягідним соусом. смак фантастичний!


Подібні рецепти

Смажена оленина з гранатовим соусом і ягодами ялівця

Баклажани з морквою по-корейськи

Рецепт приготування смаженої оленини з ягодами ялівця, чебрецем і гранатовим соком. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. Змішати ягоди ялівцю, перець Сичуань, чорний перець і чебрецю. Викласти масу в закривається пластиковий пакет і придавити важкої сковородою. Змастити сумі...

Оленина тушкована в горщику

Оленина тушкована в горщику

Блюдо виходить дуже смачним. Просте в приготуванні, доступно навіть недосвідченим на кухні новачкам. опис приготування: Для приготування нам знадобитися м'якоть оленини, краще на невеликій кісточці. Ретельно його промиваємо, очищаємо від плівок і рубаємо на шматочки невеликого розміру. Потім ш...

Індичка в червоному соусі

Індичка в червоному соусі

Цю страву можна описати так: божественно смачне м'ясо в пікантному червоному соусі. Кисло-солодкий соус і ароматне м'ясо - по-справжньому яскравий букет смаків. Категорично рекомендую приготувати! опис приготування: Індичка в кисло-солодкому соусі подається з в'яленими томатами, bulgurom або к...

М'ясо у вині в духовці

М'ясо у вині в духовці

Існує маса рецептів, як запекти м'ясо у вині в духовці. Я хочу поділитися з вами найпростішим і дуже смачним рецептом моєї зовиці. Це старий сімейний рецепт і мені він теж дуже подобається! опис приготування: М'ясо у вині в духовці вимагає мінімального набору інгредієнтів, які, до речі, завжд...

М'ясо у вині

М'ясо у вині

М'ясо у вині — нехай звичне, але завжди смачна страва. погодьтеся, від хорошого шматка м'яса важко відмовитися! А якщо це — яловичина, тушкована у вині, то і зовсім можна влаштувати справжнє свято. опис приготування: М'ясо у вині під соусом з цибулькою виходить незвичайно соковитим і ароматним...