Рецепт М'ясо у вині в духовці
Існує маса рецептів, як запекти м'ясо у вині в духовці. Я хочу поділитися з вами найпростішим і дуже смачним рецептом моєї зовиці. Це старий сімейний рецепт і мені він теж дуже подобається!
опис приготування:
М'ясо у вині в духовці вимагає мінімального набору інгредієнтів, які, до речі, завжди знайдуться на нашій кухні. Блюдо відмінно підходить для сімейної вечері. М'ясо у вині в духовці можна приготувати в мультиварці, особливо якщо потрібно використовувати програму відкладений старт. Замість яловичину можна взяти свинину або курку. Це нескладне блюдо обов'язково обрадує ваших близьких. Успіхів і приємного апетиту!
- яловичина— 1 кілограм
- Червоне напівсухе вино— 200 грам
- Цибуля— 2 штуки
- сир— 80 грам
- пучок зелені— 3 штуки(кріп, петрушка, Зелена цибуля)
- Олія— 1 Ст. ложка
- сіль, перець— За смаком
М'ясо порізати на шматочки.
Цибулю порізати півкільцями.
сир натерти.
Форму смазать маслом и уложить слой лука.
На цибулю викласти м'ясо, посолити, поперчить и залить вином.
Поставьте форму с мясом в духовку разогретую до 200 градусів на 1,5 годину.
За пять минут до готовности мясо достать.
Мясо посыпать сыром и отправить в духовку, поки сир не розплавиться. Затем мясо снова достать.
Засыпьте мясо зеленью и снова отправьте в духовку.
М'ясо у вині в духовці
Подібні рецепти
Вино з яблучного варення
М'ясо у вині — нехай звичне, але завжди смачна страва. погодьтеся, від хорошого шматка м'яса важко відмовитися! А якщо це — яловичина, тушкована у вині, то і зовсім можна влаштувати справжнє свято. опис приготування: М'ясо у вині під соусом з цибулькою виходить незвичайно соковитим і ароматним...
Оленина з ягодами і цибулею в червоному вині
Дуже смачне блюдо з оленини. Незвичайне поєднання смаків дикого м'яса, лісових ягід і божественного напою. опис приготування: Не так часто я готую оленину, але це те, що безперечно варто спробувати. Я думаю, ви будете приємно здивовані поєднанням смаків соковитого м'яса та ягід. Страву можна п...
Півень у вині
Півень у вині — вишукане французьке блюдо, яке можна приготувати і на своїй домашній кухні. Як на мене, блюдо має повне право називатися святковим — і виглядає урочисто, і смачно дуже. опис приготування: Замість традиційного в нашій родині новорічного гусака в минулому році я вирішив приготува...
М'ясо «дипломатичність» в духовці
М'ясо "; Дипломат" в духовці відрізняється від м'яса приготованого подібним чином тим, що воно готується порційно. На кожну відбивну викладається окремо сир, гриби, помідор. опис приготування: М'ясо "; Дипломат" в духовці виходить дуже смачне, просто пальчики оближеш! М'ясо беріть свинину, кар...
М'ясо на реберцях в духовці
М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...