Рецепт М'ясо у вині в духовці

Рецепт М'ясо у вині в духовці
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Існує маса рецептів, як запекти м'ясо у вині в духовці. Я хочу поділитися з вами найпростішим і дуже смачним рецептом моєї зовиці. Це старий сімейний рецепт і мені він теж дуже подобається!


опис приготування:

М'ясо у вині в духовці вимагає мінімального набору інгредієнтів, які, до речі, завжди знайдуться на нашій кухні. Блюдо відмінно підходить для сімейної вечері. М'ясо у вині в духовці можна приготувати в мультиварці, особливо якщо потрібно використовувати програму відкладений старт. Замість яловичину можна взяти свинину або курку. Це нескладне блюдо обов'язково обрадує ваших близьких. Успіхів і приємного апетиту!


  • яловичина— 1 кілограм
  • Червоне напівсухе вино— 200 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • сир— 80 грам
  • пучок зелені— 3 штуки(кріп, петрушка, Зелена цибуля)
  • Олія— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
М'ясо у вині в духовці - фото крок 1 приготувати продукти.

М'ясо у вині в духовці - фото крок 2 М'ясо порізати на шматочки.

М'ясо у вині в духовці - фото крок 3 Цибулю порізати півкільцями.

М'ясо у вині в духовці - фото крок 4 сир натерти.

М'ясо у вині в духовці - фото крок 5 Форму смазать маслом и уложить слой лука.

М'ясо у вині в духовці - фото крок 6 На цибулю викласти м'ясо, посолити, поперчить и залить вином.

М'ясо у вині в духовці - фото крок 7 Поставьте форму с мясом в духовку разогретую до 200 градусів на 1,5 годину.

М'ясо у вині в духовці - фото крок 8 За пять минут до готовности мясо достать.

М'ясо у вині в духовці - фото крок 9 Мясо посыпать сыром и отправить в духовку, поки сир не розплавиться. Затем мясо снова достать.

М'ясо у вині в духовці - фото крок 10 Засыпьте мясо зеленью и снова отправьте в духовку.

М'ясо у вині в духовці - фото крок 11 М'ясо у вині в духовці

Подібні рецепти

М'ясо у вині

Вино з яблучного варення

М'ясо у вині — нехай звичне, але завжди смачна страва. погодьтеся, від хорошого шматка м'яса важко відмовитися! А якщо це — яловичина, тушкована у вині, то і зовсім можна влаштувати справжнє свято. опис приготування: М'ясо у вині під соусом з цибулькою виходить незвичайно соковитим і ароматним...

Оленина з ягодами і цибулею в червоному вині

Оленина з ягодами і цибулею в червоному вині

Дуже смачне блюдо з оленини. Незвичайне поєднання смаків дикого м'яса, лісових ягід і божественного напою. опис приготування: Не так часто я готую оленину, але це те, що безперечно варто спробувати. Я думаю, ви будете приємно здивовані поєднанням смаків соковитого м'яса та ягід. Страву можна п...

Півень у вині

Півень у вині

Півень у вині — вишукане французьке блюдо, яке можна приготувати і на своїй домашній кухні. Як на мене, блюдо має повне право називатися святковим — і виглядає урочисто, і смачно дуже. опис приготування: Замість традиційного в нашій родині новорічного гусака в минулому році я вирішив приготува...

М'ясо «дипломатичність» в духовці

М'ясо «дипломатичність» в духовці

М'ясо "; Дипломат" в духовці відрізняється від м'яса приготованого подібним чином тим, що воно готується порційно. На кожну відбивну викладається окремо сир, гриби, помідор. опис приготування: М'ясо "; Дипломат" в духовці виходить дуже смачне, просто пальчики оближеш! М'ясо беріть свинину, кар...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...