Рецепт Паста з цибулею, беконом і сиром

Рецепт Паста з цибулею, беконом і сиром
Кількість порцій: 6 Час приготування: 35 хв.
Рецепт приготування італійської пасти зі смаженим беконом, цибулею, часником і сиром з козиного молока.

опис приготування:

Відварити макарони в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Тим часом приготувати бекон у великій сковороді на середньому вогні до коричневого кольору, від 5 до 7 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати стекти жиру.

Додати цибулю, часник і чебрець в сковороду, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і готувати, помішуючи, поки цибуля почне набувати коричневий колір, близько 15 хвилин. Прибрати кришку і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 5 до 10 хвилин.

Розкришити козячий сир на макаронні вироби, додати суміш цибулі і 1 чашку зарезервованої рідини. Приправити сіллю і перцем. Перемішати і додати більше рідини, якщо це необхідно. Подавати відразу ж з беконом і чебрецем.


  • пасти Кампанелла— 450 грам
  • бекону— 4 скибочки
  • красных лука— 4 штуки
  • зубчики часнику— 2 штуки
  • листя чебрецю— 1 Ст. ложка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • сыра из козьего молока— 120 грам
Відварити макарони в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони в каструлю.

Тим часом приготувати бекон у великій сковороді на середньому вогні до коричневого кольору, від 5 до 7 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати стекти жиру.

Додати цибулю, часник і чебрець в сковороду, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і готувати, помішуючи, поки цибуля почне набувати коричневий колір, близько 15 хвилин. Прибрати кришку і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 5 до 10 хвилин.

Розкришити козячий сир на макаронні вироби, додати суміш цибулі і 1 чашку зарезервованої рідини. Приправити сіллю і перцем. Перемішати і додати більше рідини, якщо це необхідно. Подавати відразу ж з беконом і чебрецем.


Подібні рецепти

Паста з беконом і цибулею

Паста з беконом і помідорами

Рецепт приготування пасти з італійським беконом панчетта, цибулею-пореєм, білим вином, жирними вершками і сиром Пармезан. опис приготування: Приготування цієї страви займає всього 15 хвилин. рецепт хороший, коли часу зовсім немає і потрібно швидко щось приготувати. макаронних виробів— 360 гр...

Паста з беконом і сиром

Паста з беконом і сиром

Цей рецепт приготування пасти з беконом і сиром — відмінне рішення для сімейного обіду або вечері! Мій тато таку пасту називає "; паста по-нашому ";, але незважаючи на всю простоту, дуже смачно вийшло! опис приготування: Це дуже простий рецепт пасти з беконом і сиром, і звичайно ж, свого часу ...

Піца з беконом, цибулею і сметаною

Піца з беконом, цибулею і сметаною

Рецепт приготування піци з рікоттою, сметаною, беконом і цибулею. опис приготування: Багатство вершкового смаку, солодкість цибулі і димно-солоний смак бекону робить цю піцу дуже смачною. тесту для піци— 220 грам борошна— 1 Ст. ложка сіль і мелений чорний перець— — За смаком бекону— 100 гра...

Паста по-турецьки з кефіром, цибулею і солоним сиром

Паста по-турецьки з кефіром, цибулею і солоним сиром

Досить ситне і ароматне блюдо для вегетаріанців і не тільки. Готується легко і швидко, а виходить настільки незвичайним і смачним, що на аромат збіжаться навіть завзяті м'ясоїди:) Варто спробувати! опис приготування: Хочете здивувати рідних новим смачним блюдом? ароматний цибулю, трохи солоні ...

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Паста з куркою, беконом і рікоттою

Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...