Рецепт Паста з цибулею, беконом і сиром
Рецепт приготування італійської пасти зі смаженим беконом, цибулею, часником і сиром з козиного молока.
опис приготування:
Відварити макарони в киплячій підсоленій воді згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 2 чашки рідини, що залишилася після варіння. Злити воду і повернути макарони в каструлю.
Тим часом приготувати бекон у великій сковороді на середньому вогні до коричневого кольору, від 5 до 7 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати стекти жиру.
Додати цибулю, часник і чебрець в сковороду, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і готувати, помішуючи, поки цибуля почне набувати коричневий колір, близько 15 хвилин. Прибрати кришку і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 5 до 10 хвилин.
Розкришити козячий сир на макаронні вироби, додати суміш цибулі і 1 чашку зарезервованої рідини. Приправити сіллю і перцем. Перемішати і додати більше рідини, якщо це необхідно. Подавати відразу ж з беконом і чебрецем.
- пасти Кампанелла— 450 грам
- бекону— 4 скибочки
- красных лука— 4 штуки
- зубчики часнику— 2 штуки
- листя чебрецю— 1 Ст. ложка
- сіль і мелений перець— — За смаком
- сыра из козьего молока— 120 грам
Тим часом приготувати бекон у великій сковороді на середньому вогні до коричневого кольору, від 5 до 7 хвилин. Викласти на паперові рушники і дати стекти жиру.
Додати цибулю, часник і чебрець в сковороду, приправити сіллю і перцем. Накрити кришкою і готувати, помішуючи, поки цибуля почне набувати коричневий колір, близько 15 хвилин. Прибрати кришку і смажити до золотисто-коричневого кольору, від 5 до 10 хвилин.
Розкришити козячий сир на макаронні вироби, додати суміш цибулі і 1 чашку зарезервованої рідини. Приправити сіллю і перцем. Перемішати і додати більше рідини, якщо це необхідно. Подавати відразу ж з беконом і чебрецем.
Подібні рецепти
Паста з беконом і помідорами
Рецепт приготування пасти з італійським беконом панчетта, цибулею-пореєм, білим вином, жирними вершками і сиром Пармезан. опис приготування: Приготування цієї страви займає всього 15 хвилин. рецепт хороший, коли часу зовсім немає і потрібно швидко щось приготувати. макаронних виробів— 360 гр...
Паста з беконом і сиром
Цей рецепт приготування пасти з беконом і сиром — відмінне рішення для сімейного обіду або вечері! Мій тато таку пасту називає "; паста по-нашому ";, але незважаючи на всю простоту, дуже смачно вийшло! опис приготування: Це дуже простий рецепт пасти з беконом і сиром, і звичайно ж, свого часу ...
Піца з беконом, цибулею і сметаною
Рецепт приготування піци з рікоттою, сметаною, беконом і цибулею. опис приготування: Багатство вершкового смаку, солодкість цибулі і димно-солоний смак бекону робить цю піцу дуже смачною. тесту для піци— 220 грам борошна— 1 Ст. ложка сіль і мелений чорний перець— — За смаком бекону— 100 гра...
Паста по-турецьки з кефіром, цибулею і солоним сиром
Досить ситне і ароматне блюдо для вегетаріанців і не тільки. Готується легко і швидко, а виходить настільки незвичайним і смачним, що на аромат збіжаться навіть завзяті м'ясоїди:) Варто спробувати! опис приготування: Хочете здивувати рідних новим смачним блюдом? ароматний цибулю, трохи солоні ...
Паста з куркою, беконом і рікоттою
Рецепт приготування пасти лінгвіні зі смаженими курячими стегенцями, шматочками бекону, цибулею, часником, рікоттою і лимонною цедрою. опис приготування: Лимонна цедра надає цьому блюду терпкий пікантний смак і аромат. пасти лінгвіні— 150 грам курячих стегна— 2 штуки оливкового масла— 1 Ст. ...