Рецепт М'ясо з баклажанами в духовці

Рецепт М'ясо з баклажанами в духовці
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Ніжне м'ясо з баклажанами в духовці стане відмінним ситним обідом і не залишить після себе відчуття тяжкості в шлунку.

опис приготування:

Рецепт приготування м'яса з баклажанами в духовці — надзвичайно простий.

1. Баклажани нарізати кружечками, посолити і покласти хвилин на 20. Потім ретельно промити їх проточною водою і просушити. Таким чином можна позбутися від характерної гіркоти баклажан.

2. На папір для випічки або змащене маслом деко викласти баклажани, скропити оливковою олією і відправити в духовку на 15-20 хвилин. Вони повинні стати м'якими і злегка хрусткими по краях.

3. З м'яса приготувати фарш.

4. На сковороді з краплею олії підсмажити до золотистого кольору цибулю і додати до нього м'ясо.

5. Коли фарш трохи підрум'яниться, додати дрібно нарізані помідори без шкірки, часник, базилік, орегано і чебрець. Посолити і поперчити за смаком.

6. Якщо м'ясо буде занадто сухе, в процесі приготування можна додати трохи бульйону або гарячої води. Гасити фарш близько 15-20 хвилин.

7. На дно жароміцної форму викласти баклажани, а зверху м'ясний фарш. Відправити в духовку на 20-25 хвилин.

М'ясо з баклажанами в духовці в домашніх умовах прекрасно поєднується з рисом.

Перед подачею можна прикрасити листочками свіжої м'яти.


  • баклажани— 2 штуки
  • яловичина— 500 грам
  • цибулина— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
  • орегано— 1 Чайна ложка
  • базилік— 1 Чайна ложка
  • чебрець— 1 Чайна ложка
  • помідори— 5-6 штук
  • м'ята— 1 штука(для прикраси при подачі)
Рецепт приготування м'яса з баклажанами в духовці — надзвичайно простий.

1. Баклажани нарізати кружечками, посолити і покласти хвилин на 20. Потім ретельно промити їх проточною водою і просушити. Таким чином можна позбутися від характерної гіркоти баклажан.

2. На папір для випічки або змащене маслом деко викласти баклажани, скропити оливковою олією і відправити в духовку на 15-20 хвилин. Вони повинні стати м'якими і злегка хрусткими по краях.

3. З м'яса приготувати фарш.

4. На сковороді з краплею олії підсмажити до золотистого кольору цибулю і додати до нього м'ясо.

5. Коли фарш трохи підрум'яниться, додати дрібно нарізані помідори без шкірки, часник, базилік, орегано і чебрець. Посолити і поперчити за смаком.

6. Якщо м'ясо буде занадто сухе, в процесі приготування можна додати трохи бульйону або гарячої води. Гасити фарш близько 15-20 хвилин.

7. На дно жароміцної форму викласти баклажани, а зверху м'ясний фарш. Відправити в духовку на 20-25 хвилин.

М'ясо з баклажанами в духовці в домашніх умовах прекрасно поєднується з рисом.

Перед подачею можна прикрасити листочками свіжої м'яти.


Подібні рецепти

М'ясо з баклажанами

Гуляш з овочами

Рецепт приготування м'яса з баклажанами. Хороше м'ясо і баклажани - ось основні інгредієнти цієї страви. опис приготування: Головний секрет м'яса з баклажанами - це гарне м'ясо, яке придатне для смаження, так як приготування страви триває не довго. Дуже добре підходить вирізка, філейний край, ...

М'ясо по-французьки з баклажанами

М'ясо по-французьки з баклажанами

М'ясо запікається в духовці під сирно-молочній заливкою і виходить ніжним і соковитим. Овочі відмінно доповнюють ансамбль. просто чудово! опис приготування: Для приготування м'яса по-французьки з баклажанами спочатку зробіть маринад з подрібнених цибулі, часнику і кінзи, а також води, томатної...

М'ясо «дипломатичність» в духовці

М'ясо «дипломатичність» в духовці

М'ясо "; Дипломат" в духовці відрізняється від м'яса приготованого подібним чином тим, що воно готується порційно. На кожну відбивну викладається окремо сир, гриби, помідор. опис приготування: М'ясо "; Дипломат" в духовці виходить дуже смачне, просто пальчики оближеш! М'ясо беріть свинину, кар...

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях в духовці

М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...

М'ясо по-царськи у духовці

М'ясо по-царськи у духовці

Немає потреби говорити, що існує кілька варіантів рецепта "; м'ясо по-царськи у духовці ";. одне схоже, що у м'яса — багата шуба і ця шуба трохи відрізняється в інгредієнтах. але мотив — французький! опис приготування: М'ясо по-царськи у духовці — соковите, ніжне за рахунок грибів і шубки з с...