Рецепт М'ясо з баклажанами в духовці
![Рецепт М'ясо з баклажанами в духовці](https://kuhari.com.ua/img/myaso_s_baklajanami_v_duhovke-69891.webp)
Ніжне м'ясо з баклажанами в духовці стане відмінним ситним обідом і не залишить після себе відчуття тяжкості в шлунку.
опис приготування:
Рецепт приготування м'яса з баклажанами в духовці — надзвичайно простий.
1. Баклажани нарізати кружечками, посолити і покласти хвилин на 20. Потім ретельно промити їх проточною водою і просушити. Таким чином можна позбутися від характерної гіркоти баклажан.
2. На папір для випічки або змащене маслом деко викласти баклажани, скропити оливковою олією і відправити в духовку на 15-20 хвилин. Вони повинні стати м'якими і злегка хрусткими по краях.
3. З м'яса приготувати фарш.
4. На сковороді з краплею олії підсмажити до золотистого кольору цибулю і додати до нього м'ясо.
5. Коли фарш трохи підрум'яниться, додати дрібно нарізані помідори без шкірки, часник, базилік, орегано і чебрець. Посолити і поперчити за смаком.
6. Якщо м'ясо буде занадто сухе, в процесі приготування можна додати трохи бульйону або гарячої води. Гасити фарш близько 15-20 хвилин.
7. На дно жароміцної форму викласти баклажани, а зверху м'ясний фарш. Відправити в духовку на 20-25 хвилин.
М'ясо з баклажанами в духовці в домашніх умовах прекрасно поєднується з рисом.
Перед подачею можна прикрасити листочками свіжої м'яти.
- баклажани— 2 штуки
- яловичина— 500 грам
- цибулина— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- Оливкова олія— 4 Ст. ложки
- орегано— 1 Чайна ложка
- базилік— 1 Чайна ложка
- чебрець— 1 Чайна ложка
- помідори— 5-6 штук
- м'ята— 1 штука(для прикраси при подачі)
1. Баклажани нарізати кружечками, посолити і покласти хвилин на 20. Потім ретельно промити їх проточною водою і просушити. Таким чином можна позбутися від характерної гіркоти баклажан.
2. На папір для випічки або змащене маслом деко викласти баклажани, скропити оливковою олією і відправити в духовку на 15-20 хвилин. Вони повинні стати м'якими і злегка хрусткими по краях.
3. З м'яса приготувати фарш.
4. На сковороді з краплею олії підсмажити до золотистого кольору цибулю і додати до нього м'ясо.
5. Коли фарш трохи підрум'яниться, додати дрібно нарізані помідори без шкірки, часник, базилік, орегано і чебрець. Посолити і поперчити за смаком.
6. Якщо м'ясо буде занадто сухе, в процесі приготування можна додати трохи бульйону або гарячої води. Гасити фарш близько 15-20 хвилин.
7. На дно жароміцної форму викласти баклажани, а зверху м'ясний фарш. Відправити в духовку на 20-25 хвилин.
М'ясо з баклажанами в духовці в домашніх умовах прекрасно поєднується з рисом.
Перед подачею можна прикрасити листочками свіжої м'яти.
Подібні рецепти
![М'ясо з баклажанами](https://kuhari.com.ua/img/myaso_s_baklajanami-19954.webp)
Гуляш з овочами
Рецепт приготування м'яса з баклажанами. Хороше м'ясо і баклажани - ось основні інгредієнти цієї страви. опис приготування: Головний секрет м'яса з баклажанами - це гарне м'ясо, яке придатне для смаження, так як приготування страви триває не довго. Дуже добре підходить вирізка, філейний край, ...
![М'ясо по-французьки з баклажанами](https://kuhari.com.ua/img/myaso_po-francuzski_s_baklajanami-161733.webp)
М'ясо по-французьки з баклажанами
М'ясо запікається в духовці під сирно-молочній заливкою і виходить ніжним і соковитим. Овочі відмінно доповнюють ансамбль. просто чудово! опис приготування: Для приготування м'яса по-французьки з баклажанами спочатку зробіть маринад з подрібнених цибулі, часнику і кінзи, а також води, томатної...
![М'ясо «дипломатичність» в духовці](https://kuhari.com.ua/img/myaso_quotdiplomatquot_v_duhovke-140937.webp)
М'ясо «дипломатичність» в духовці
М'ясо "; Дипломат" в духовці відрізняється від м'яса приготованого подібним чином тим, що воно готується порційно. На кожну відбивну викладається окремо сир, гриби, помідор. опис приготування: М'ясо "; Дипломат" в духовці виходить дуже смачне, просто пальчики оближеш! М'ясо беріть свинину, кар...
![М'ясо на реберцях в духовці](https://kuhari.com.ua/img/myaso_na_rebrishkah_v_duhovke-89148.webp)
М'ясо на реберцях в духовці
М'ясо на реберцях, приготоване в духовці, та ще з овочами - це неймовірно смачне і ситне блюдо, аромат якого не залишить вас і ваших домочадців байдужими. готуємо! опис приготування: Вашій увазі представляю рецепт приготування м'яса на реберцях в духовці. М'ясо на реберцях - це воістину смакот...
![М'ясо по-царськи у духовці](https://kuhari.com.ua/img/myaso_po-carski_v_duhovke-141031.webp)
М'ясо по-царськи у духовці
Немає потреби говорити, що існує кілька варіантів рецепта "; м'ясо по-царськи у духовці ";. одне схоже, що у м'яса — багата шуба і ця шуба трохи відрізняється в інгредієнтах. але мотив — французький! опис приготування: М'ясо по-царськи у духовці — соковите, ніжне за рахунок грибів і шубки з с...