Рецепт М'ясо по-французьки з баклажанами

Рецепт М'ясо по-французьки з баклажанами
Кількість порцій: 5 Час приготування: 3 г. 0 хв.
М'ясо запікається в духовці під сирно-молочній заливкою і виходить ніжним і соковитим. Овочі відмінно доповнюють ансамбль. просто чудово!

опис приготування:

Для приготування м'яса по-французьки з баклажанами спочатку зробіть маринад з подрібнених цибулі, часнику і кінзи, а також води, томатної пасти і спецій. Замаринуйте в ньому відбиті шматочки м'яса протягом півтори години. Тим часом поріжте баклажани, посоліть їх і відставте на півгодини, потім добре промийте. Помідори поріжте гуртками. Підготуйте заливку - яйце збийте з молоком і змішайте з сирним соусом. сир потріть. Підготуйте форму для запікання. Викладіть в неї частину баклажан. Далі зробіть шар м'яса. Потім залишилися баклажани упереміш з помідорами. Зверху - цибуля, часник і кінза з маринаду. Залийте заливку і відправте на 1 час 20 хвилин в духовку. для 10 хвилин до готовності посипте блюдо тертим сиром. Відразу можна подати на стіл. Смачного!

  • Свинина— 600 грам
  • сир— 100 грам
  • баклажан— 3 штуки
  • помідор— 3 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • пучок кінзи— 1 штука
  • яйце— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • вода— 150 мілілітрів
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • молоко— 4 Ст. ложки
  • Сирний соус— За смаком
  • сіль, спеції— За смаком
М'ясо по-французьки з баклажанами - фото крок 1 Баклажани наріжте великими шматками, посоліть і залиште на півгодини.

М'ясо по-французьки з баклажанами - фото крок 2 Помідори поріжте гуртками.

М'ясо по-французьки з баклажанами - фото крок 3 подрібніть цибулю, часник і кінзу.

М'ясо по-французьки з баклажанами - фото крок 4 Свинину порізати шматочками і відбийте.

М'ясо по-французьки з баклажанами - фото крок 5 Потім замаринуйте м'ясо в суміші води, томатної пасти, лука, часнику, кінзи і спецій протягом півтори години.

М'ясо по-французьки з баклажанами - фото крок 6 Підготуйте форму для запікання. Викладіть в неї частину добре промитих баклажан. Далі зробіть шар м'яса. Потім залишилися баклажани упереміш з помідорами. Зверху - цибуля, часник і кінза з маринаду.

М'ясо по-французьки з баклажанами - фото крок 7 Залийте форму сумішшю збитого яйця з молоком і сирного соусу. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 1 годину 20 хвилин. для 10 хвилин до готовності посипте блюдо тертим сиром.

Подібні рецепти

М'ясо з баклажанами в духовці

Пісний морквяний кекс

Ніжне м'ясо з баклажанами в духовці стане відмінним ситним обідом і не залишить після себе відчуття тяжкості в шлунку. опис приготування: Рецепт приготування м'яса з баклажанами в духовці — надзвичайно простий. 1. Баклажани нарізати кружечками, посолити і покласти хвилин на 20. Потім ретельно...

М'ясо з баклажанами

М'ясо з баклажанами

Рецепт приготування м'яса з баклажанами. Хороше м'ясо і баклажани - ось основні інгредієнти цієї страви. опис приготування: Головний секрет м'яса з баклажанами - це гарне м'ясо, яке придатне для смаження, так як приготування страви триває не довго. Дуже добре підходить вирізка, філейний край, ...

Жульєн з баклажанами

Жульєн з баклажанами

Є класичний рецепт жульєну, але ми сьогодні дізнаємося про інший — овочевий жульєн — з баклажанів і кабачків, запечених під вершкової скоринкою… Ммм… просто смакота! опис приготування: Для приготування жульєну з баклажанами і кабачками нам треба приготувати овочі — промити, почистити, нарізати...

Жульєн з грибами і баклажанами

Жульєн з грибами і баклажанами

Баклажани відмінно поєднуються з грибочками і чудово вписуються в загальну композицію цієї страви. Такий жульен виходить вельми вишуканим за смаком, тому вечеря з ним викличе масу захоплень. опис приготування: звичайно, в класичному варіанті жульєну немає ніяких баклажанів, але особисто я завж...

Овочевий суп з баклажанами

Овочевий суп з баклажанами

Овочевий суп з баклажанами - це незвичайний суп, який готується з додаванням вже готових баклажанів. Яскравий ні на що не схожий смак запечених баклажанів відмінно гармонує з овочами і сиром. опис приготування: Овочевий суп з баклажанами - яскраве і смачне першу страву. Сьогодні я розповім, як...