Рецепт Пехлеві (Баклава)

Рецепт Пехлеві (Баклава)
Кількість порцій: 7-9 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Легка у всіх сенсах закуска приємно здивує Вас і Ваших гостей!

опис приготування:

500 гр тест філо,400-500 гр мелених волоських горіхів,150 гр вершкового або раст.масла

Для цукрового сиропу: 750 г пісочний,600 мл води,½ лимона

На змащене деко покласти 1 лист тіста філо,змастити растоп.слів.маслом або раст.маслом.На нього покласти ще 2 список(кадий змастити маслом),посипати горіхами і т.д.Закончіть з 3 філо-тестовий список (змащувати. маслом) і перед випіканням нарізати на квадрати або ромби.

Для сиропу варити цукор і воду хв. 5 хв і додати лимонний сок.Випекать пахлаву в разогр.духовке на 180 градусів-60-90 хв.

або 150 градусів -120 мін.Горячую пахлаву залити холодним сиропом.


  • тесту філо— 500 грам
  • молотых грецких орехов— 400-500 грам
  • сливочного или раст.масла— 150 грам
  • цукру— 750 грам(Для цукрового сиропу)
  • води,½ лимона— 600 грам
500 гр тест філо,400-500 гр мелених волоських горіхів,150 гр вершкового або раст.масла

Для цукрового сиропу: 750 г пісочний,600 мл води,½ лимона

На змащене деко покласти 1 лист тіста філо,змастити растоп.слів.маслом або раст.маслом.На нього покласти ще 2 список(кадий змастити маслом),посипати горіхами і т.д.Закончіть з 3 філо-тестовий список (змащувати. маслом) і перед випіканням нарізати на квадрати або ромби.

Для сиропу варити цукор і воду хв. 5 хв і додати лимонний сок.Випекать пахлаву в разогр.духовке на 180 градусів-60-90 хв.

або 150 градусів -120 мін.Горячую пахлаву залити холодним сиропом.


Подібні рецепти

Пехлеві

Качка копчена

Рецепт приготування пахлави з волоськими горіхами, корицею, медом і ванільним екстрактом. Пехлеві, рецепт з фото якої я із задоволенням викладаю, вийде дивовижної! опис приготування: Пахлава - знамените кондитерський виріб східної кухні з листкового тіста з горіхами і медом. запевняю, що вам д...

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Печиво з родзинками, горіхами і M&M-х

Рецепт приготування печива з вівсяними пластівцями, арахісовим маслом, кренделі, цукерками M&M-х, родзинками і волоськими горіхами. Це яскраве різнобарвне ласощі припаде до смаку дітям. кількість порцій: 8 сода— 1/2 чайних ложки сіль— 1/4 чайних ложки несолоне вершкове масло кімнатної температу...

Хрусткі курячі крильця

Хрусткі курячі крильця

Ця страва завжди приймають на "; ура" і дорослі, та діти. Хрусткі зовні і соковиті всередині, такі крильця — прекрасне доповнення до будь-якого гарніру, а для дорослих — ще й чудова закуска до пива. опис приготування: Смачна хрустка скоринка, а всередині ніжне і соковите м'ясо — ви хотіли отри...

Паста з лососем і цибулею

Паста з лососем і цибулею

Рецепт приготування італійської пасти з лососем, зеленою цибулею, лимонною цедрою, вершками, кропом, Пармезан і лимон. опис приготування: Відварити макарони відповідно до інструкції на упаковці. Злити воду. Нарізати лосося на тонкі шматочки і відкласти в сторону. Тонко нарізати зелену цибулю. ...

Печінка з рисом

Печінка з рисом

Печінка з рисом по даним рецептом готується в мультиварці. А тому приготується блюдо дуже легко і невимушено. Курячу печінку ми готуємо з овочами і солодкою паприкою. Виходить дуже смачно! опис приготування: Печінка з рисом — просте буденне блюдо, яке добре насичує. Сьогодні ми приготуємо це б...