Рецепт М'ясо з баклажанами

Рецепт М'ясо з баклажанами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування м'яса з баклажанами. Хороше м'ясо і баклажани - ось основні інгредієнти цієї страви.

опис приготування:

Головний секрет м'яса з баклажанами - це гарне м'ясо, яке придатне для смаження, так як приготування страви триває не довго. Дуже добре підходить вирізка, філейний край, м'ясо тонкого або товстого краю.

  • Масло рослинне— 30 мілілітрів
  • часник— 2 зубчики
  • чорний перець— 1/4 чайних ложки
  • яловичина— 500 грам
  • листя розмарину— 1/2 Ст. ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • баклажани— 350 грам
М'ясо з баклажанами - фото крок 1 1. Очищене від жив м'ясо ріжемо поперек волокон плоскими шматками товщиною приблизно 1.5 см. Для м'якості м'яса можна його відбити. Потім кожен шматок м'яса нарізаємо маленькими шматочками.

М'ясо з баклажанами - фото крок 2 2. Очищаємо баклажани від шкірки і нарізаємо такими ж шматочками, як і м'ясо.

М'ясо з баклажанами - фото крок 3 3. У рослинному маслі на великому вогні обсмажуємо м'ясо до появи скоринки.

М'ясо з баклажанами - фото крок 4 4. Коли м'ясо вже майже готове (від товщини і сорти м'яса залежить час приготування), додаємо в нього баклажани. Може виникнути необхідність додавання рідини, так як м'ясний сік вберуть баклажани. Добре додавати м'ясний бульйон, можна і просту воду або невелику кількість масла.

М'ясо з баклажанами - фото крок 5 5. За кілька хвилин до завершення приготування в м'ясо додаємо нарізаний часник, перець, сіль і розмарин.

М'ясо з баклажанами - фото крок 6 6. Страву можна накрити кришкою при самому закінченні готування. Це робиться для того, щоб м'ясо просочилося ароматом розмарину і часнику.

Подібні рецепти

М'ясо з баклажанами в духовці

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ясо з баклажанами wineglass.com.ua') as relev FROM links WHERE...' at line 1

Ніжне м'ясо з баклажанами в духовці стане відмінним ситним обідом і не залишить після себе відчуття тяжкості в шлунку. опис приготування: Рецепт приготування м'яса з баклажанами в духовці — надзвичайно простий. 1. Баклажани нарізати кружечками, посолити і покласти хвилин на 20. Потім ретельно...

М'ясо по-французьки з баклажанами

М'ясо по-французьки з баклажанами

М'ясо запікається в духовці під сирно-молочній заливкою і виходить ніжним і соковитим. Овочі відмінно доповнюють ансамбль. просто чудово! опис приготування: Для приготування м'яса по-французьки з баклажанами спочатку зробіть маринад з подрібнених цибулі, часнику і кінзи, а також води, томатної...

Жульєн з баклажанами

Жульєн з баклажанами

Є класичний рецепт жульєну, але ми сьогодні дізнаємося про інший — овочевий жульєн — з баклажанів і кабачків, запечених під вершкової скоринкою… Ммм… просто смакота! опис приготування: Для приготування жульєну з баклажанами і кабачками нам треба приготувати овочі — промити, почистити, нарізати...

Жульєн з грибами і баклажанами

Жульєн з грибами і баклажанами

Баклажани відмінно поєднуються з грибочками і чудово вписуються в загальну композицію цієї страви. Такий жульен виходить вельми вишуканим за смаком, тому вечеря з ним викличе масу захоплень. опис приготування: звичайно, в класичному варіанті жульєну немає ніяких баклажанів, але особисто я завж...

Овочевий суп з баклажанами

Овочевий суп з баклажанами

Овочевий суп з баклажанами - це незвичайний суп, який готується з додаванням вже готових баклажанів. Яскравий ні на що не схожий смак запечених баклажанів відмінно гармонує з овочами і сиром. опис приготування: Овочевий суп з баклажанами - яскраве і смачне першу страву. Сьогодні я розповім, як...