Рецепт Кальмари під соусом бешамель

Рецепт Кальмари під соусом бешамель
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготувати кальмари під соусом бешамель можна менше, ніж за одну годину. На гарнір до цього блюда добре підійдуть спагетті або будь-які інші макаронні вироби, а також рис.

опис приготування:

Незвичайне поєднання продуктів в цій страві і є його родзинка. Кальмари під соусом Бешамель виходять дуже смачними і ніжними. Блюдо подається разом з гарніром: це можуть бути спагетті або рис. Всього одну годину - і смачна вечеря у вас на столі!

  • кальмари— 2  штуки
  • спагеті— 200  грам
  • вершки— 150  грам
  • Вершкове масло— 150  грам
  • борошно— 30  грам
  • часник— 1-2  зубчики
  • базилік— За смаком
Кальмари під соусом бешамель - фото крок 1 1. Легке в приготуванні блюдо, яке відмінно поєднується з соусом. Готувати соус Бешамель також дуже просто. На перший погляд може здатися, що часник з кальмарами — непоєднувані інгредієнти, але це не так.

Кальмари під соусом бешамель - фото крок 2 2. Обсмажуємо на рослинному маслі дрібно нарізаний часник до золотистого кольору. Потім додаємо вершкове масло і борошно. roza_ker, постійно помішуючи.

Кальмари під соусом бешамель - фото крок 3 3. В самому кінці вливаємо вершки і тушкуємо ще пару хвилин на дуже слабкому вогні.

Кальмари під соусом бешамель - фото крок 4 4. Перед відправкою морепродуктів на сковороду відварюємо їх в злегка підсоленій воді не більше 3 хвилин після закипання, після чого нарізаємо їх кільцями.

Кальмари під соусом бешамель - фото крок 5 5. Відправляємо на сковороду і обсмажуємо з обох сторін.

Кальмари під соусом бешамель - фото крок 6 6. Вливаємо до кальмарів соус і смажимо, постійно помішуючи, ще пару хвилин.

Кальмари під соусом бешамель - фото крок 7 7. Тим часом відварюємо спагетті: вони будуть гарніром для нашого основного блюда.

Кальмари під соусом бешамель - фото крок 8 8. Подаємо кальмари під соусом бешамель в гарячому вигляді. Прикрасити можна гілочкою базиліка.

Подібні рецепти

Кальмари під соусом

Овочі під соусом «бешамель» з сиром

Такий простий рецепт кальмарів під соусом сподобається навіть тим, хто до морепродуктів в своєму меню не звик! виходить соковито, смачно і дуже ніжно! До будь-якого гарніру підходить! опис приготування: Цей рецепт приготування кальмарів під соусом дуже простий. взагалі, дотримуючись пропорції ...

Жульєн з соусом «бешамель»

Жульєн з соусом «бешамель»

Рецептів жульєну існує маса - різні способи, різні добавки. Пропоную вам рецепт приготування класичного жульєну, як готую його я. опис приготування: Класичний жульєн з соусом «Бешамель» готується так. Наріжте і обсмажте гриби цибулею. Для соусу розтопіть вершкове масло, додайте борошно і поміш...

Кабачки в духовці під сметанним соусом

Кабачки в духовці під сметанним соусом

Кабачки в духовці під сметанним соусом дуже легкі в приготуванні. Ніжна структура і вершковий смак сподобаються і вам, і вашим дітям. Легке і ситне одночасно, воно не додасть вам багато калорій. опис приготування: Змішайте сметану з часником, зеленню, сіллю і спеціями. Це буде наш соус. Потім ...

Капуста брокколі під вершковим соусом

Капуста брокколі під вершковим соусом

брокколі — один з найбільш корисних видів капусти. А вже приготована в вершковому ніжному соусі, вона просто тане в роті. Таке нескладне і легке блюдо дивовижно підійде як до обіду, так і на вечерю. опис приготування: Приготуйте блюдо з даного рецептом. Я думаю, смак страви вас приємно здивує....

Овочі під соєвим соусом

Овочі під соєвим соусом

Смачний соєвий соус в Азії відомий давно, вже більше 5 тисяч років, а ось в Росію він потрапив порівняно недавно. За сучасною технологією такий натуральний продукт готується 2-3 місяці. опис приготування: Смачний соєвий соус є найпоширенішим продуктів азіатської кухні, а в Японії кухарі викори...