Рецепт Печінковий торт з яловичої печінки
Красиве і смачне блюдо до будь-якого свята. Ніжний і ситний торт з печінки готується зовсім нескладно. навіть ті, хто не любить печінку, із задоволенням поласують їм, повірте.
опис приготування:
печінковий торт — відмінна закуска до будь-якого свята і не тільки. Ця страва чудово підійде і для обіду, і для вечері. Ніжний і соковитий торт з печінки люблять в моїй родині. навіть ті, хто не любить печінку в смаженому вигляді, із задоволенням поїдають ось такий торт. А приготувати його зовсім нескладно, в цьому ви переконаєтеся, переглянувши рецепт, в якому детально розказано і показано, як приготувати печінковий торт з яловичої печінки.
- печінка яловича— 1 кілограм
- молоко— 3 склянки(1,5 — щоб замочити печінку, 1,5 — для тіста)
- яйце— 3 штуки
- Борошно пшеничне— 5-6 Ст. ложок
- Цибуля ріпчаста— 4-5 штук
- морква— 4-5 штук
- майонез— 250 грам
- Рослинна олія— 100 мілілітрів
- сіль— 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
- зелень петрушки— 30 грам
зливаємо молоко, в якому була замочена печінку. Шматочки печінки прокрутимо через м'ясорубку або подрібнити блендером.
Додаємо до печінкової масі молоко, яйця, сіль, перець і борошно.
Дуже ретельно перемішати. Тісто по густоті повинно вийти, як на млинці.
Змащуємо сковороду рослинною олією, розігріваємо на середньому вогні і смажимо тонкі печінкові млинці. Якщо млинці розвалюються — додайте трішки борошна, якщо виходять товстими — додайте трохи молока.
Перевертаємо млинець на іншу сторону, коли піде червоний колір. ось, скільки у нас вийшло млинчиків.
Чистимо цибулю і моркву. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву натираємо на тертці. Обсмажуємо цибулю з морквою на олії до готовності. Не лийте багато масла — начинка вийде дуже жирною. Краще смажити-гасити на невеликому вогні і під кришкою.
Даємо цибулі з морквою охолонути, додаємо до них майонез і солимо за смаком. Прошарок для торта готова.
Перемащуємо овочевий прошарком печінкові млинці-коржі. Прикрашаємо подрібненою зеленню петрушки. Ставимо торт в холодильник на пару-трійку годин, нехай просочиться.
Подібні рецепти
Морквяний торт з рікоттою
Паштет з печінки дуже часто подають до столу в якості закуски. Його намазують на хліб або грінки. Паштет зручно брати з собою в дорогу або на пікнік, особливо якщо його запікати в одноразовому формі. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться яловича печінка. Щоб позбутися в...
Печінковий торт з плавленим сиром
Такий торт роблять все. Він хороший і на святковому столі, і просто на вечерю відрізати шматочок дуже непогано. Ситний і ароматний, він непогано зберігається в холодильнику пару днів, тому готуємо! опис приготування: У складі яловичої печінки кількість жиру невелике, зате майже в ній повний ко...
Печінковий кекс
печінковий кекс — страва, яке стало для мене відкриттям, я б сказала дуже несподівано смачним і цікавим. Випічка виходить дуже повітряної, легкої, а з ложечкою сметани — кулінарний шедевр. опис приготування: Печінковий кекс сподобався мені за свою простоту в приготуванні, ніжну текстуру і відм...
Ніжний салат з печінки тріски
Печінка тріски сама по собі неймовірно ніжна, але вона знаходить новий смак в поєднанні з овочами. Тому раджу подивитися, як приготувати ніжний салат з печінки тріски з сиром і овочами. опис приготування: Такий салат найкраще готувати в окремих порційних формочках, тоді буде видно красиві шари...
Паштет з грибів і курячої печінки
На сніданок в якості перекусу або на закуску такий паштет буде дуже до речі. Насичений смак і інтенсивний аромат не залишить нікого байдужим. Спробувати хоча б разок однозначно варто. опис приготування: Якщо ви не впевнені в складі і якості покупних паштетів, найкраще зробити його в домашніх у...