Рецепт Жульєн з соусом «бешамель»

Рецепт Жульєн з соусом «бешамель»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецептів жульєну існує маса - різні способи, різні добавки. Пропоную вам рецепт приготування класичного жульєну, як готую його я.

опис приготування:

Класичний жульєн з соусом «Бешамель» готується так. Наріжте і обсмажте гриби цибулею. Для соусу розтопіть вершкове масло, додайте борошно і помішуючи, влейте молоко. Після закипання відставте і додайте мелений мускатний горіх. Потім розкладіть гриби по формах для запікання, додайте дрібку сиру, залийте соусом. Зверху посипте сиром, що залишився і запечіть в духовці до золотистої скоринки. Смачного!

  • печериці— 300 грам
  • сир— 100 грам
  • Вершкове масло— 50 грам
  • молоко— 400 мілілітрів
  • Цибуля— 1 штука
  • Масло рослинне— 1 Ст. ложка
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Мускатний горіх— 1 щіпка
  • сіль, перець— За смаком
Жульєн з соусом Гриби помийте і наріжте пластинками.

Жульєн з соусом Цибулину очистіть і подрібніть, сир потріть на крупній тертці.

Жульєн з соусом обсмажте гриби, коли вони пустять сік, додайте цибулю, спеції за смаком, перемішайте і готуйте до тих пір, поки цибуля не стане прозорим.

Жульєн з соусом На гарячій сковороді розтопіть вершкове масло і додайте борошно.

Жульєн з соусом постійно помішуючи, влийте молоко і доведіть до кипіння. Потім відставте з вогню, додайте мелений мускат і розмішайте.

Жульєн з соусом Розкладіть гриби по формах для запікання, додайте дрібку сиру, залийте соусом. Зверху посипте сиром, що залишився.

Жульєн з соусом Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте жульен запікатися протягом 15 хвилин. Коли скоринка стане золотистою - можна подавати на стіл.

Подібні рецепти

Кальмари під соусом бешамель

Картопляна запіканка з соусом «бешамель»

Приготувати кальмари під соусом бешамель можна менше, ніж за одну годину. На гарнір до цього блюда добре підійдуть спагетті або будь-які інші макаронні вироби, а також рис. опис приготування: Незвичайне поєднання продуктів в цій страві і є його родзинка. Кальмари під соусом Бешамель виходять д...

Жульєн грибний в мультиварці

Жульєн грибний в мультиварці

Для мене мультиварка стала відмінною помічницею, в ній я можу приготувати практично все, навіть зробити свій улюблений грибний жульєн, до речі, в мультиварці це блюдо готується набагато швидше і простіше. опис приготування: Я дуже люблю це вишукане французьке блюдо, раніше я часто робила його ...

Жульєн з горбуші

Жульєн з горбуші

Якщо ви любите жульени, то жульен з горбуші вам обов'язково сподобається. Якщо жульени ви ще не пробували — то жульен з горбуші заслуговує того, щоб його спробувати і полюбити опис приготування: Жульєн з горбуші — смачна і ефектно виглядає штука, тому готувати його можна і для святкового столу...

Жульєн з мідій

Жульєн з мідій

Замість традиційного варіанту з грибами і куркою, я пропоную вам зробити жульєн з мідій — це дивовижне блюдо з вишуканим смаком, яке відмінно підійде для святкового обіду або вечері. опис приготування: Як я вже казала, цей простий рецепт жульєну з мідій стане відмінним доповнення до святковог...

Жульєн грибний

Жульєн грибний

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати жульєн грибний, то пора терміново це виправляти! Адже таке витончене смакове поєднання — і в такий короткий термін! Та й особливих кулінарних умінь це не зажадає опис приготування: Цей простий рецепт жульєну грибного мені подобається своєю простотою і досту...