Рецепт Гостра солянка в стилі «Azia суміш»
Якби в азіатських країнах гасили капусту, думаю, вона була б саме такий. соковита, гостро-пряна, з ароматом кунжуту і перцю! Така солянка хороша і гарячої, і холодної.
опис приготування:
Велика кількість овочів, нежирна яловичина і яскраві прянощі ... Корисно і незвично. Ви якраз в пошуках чогось такого? тоді запам'ятовуйте!
- яловичина— 300 грам(м'якоть)
- цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- перець солодкий— 1 штука
- перець угорський— 1 штука(среднеострие)
- капуста білокачанна— 800 грам
- імбир— 3 скибочки(свіжий)
- нори— 2-3 штук
- соєвий соус— 3 Ст. ложки
- устричний соус— 1 Ст. ложка
- рисовий оцет— 1 Ст. ложка(краще коричневий)
- цукор— 1-2 чайних ложок
- перцева паста чилі— За смаком
- масло рослинне— 2 Ст. ложки
- масло кунжутне— 1 Ст. ложка(при наявності)
- суміш прянощів— 1-2 чайних ложок(китайські "; 5 спецій ";)
- кунжут— 1-2 Ст. ложок
Капусту нашаткуйте тонко і промніте до обмяканія.
Рівне і ретельно наріжте овочі тонкою соломкою.
Розігрійте в воке рослинне масло, опустіть дрібно нарізану імбир. перемішайте.
Майже відразу викладіть в вок мариноване м'ясо і смажте, помішуючи, до легкої скоринки.
додайте моркву. Смажте пару хвилин.
Додайте цибулю і перець. смажте, помішуючи, ще пару хвилин.
Полийте м'ясо соєвим соусом і додайте цукор. Гасіть пару хвилин, не забуваючи помішувати.
Викладіть капусту і смажте, весь час помішуючи, до осідання і напівготовності. Полийте устричним соусом і рисовим оцтом, додайте перцеву пасту і кунжутне масло, якщо є. добре перемішайте. Гасіть пару хвилин.
Настриг норі ножицями на смужки.
Додайте в вок суміш прянощів і посипте підсмаженим кунжутом. Перемішайте і зніміть з вогню.
Подавати можна відразу або остудити і подати пізніше. При подачі посипте зеленою цибулею.
Подібні рецепти
Гавайська суміш
Заморожена овочева суміш відмінно підходить для приготування других страви, наприклад, рагу, а також для перших страв або звичайною яєчні. розповім, як приготувати овочеву суміш «Корисну». опис приготування: Навіть обсмажити овочі на сковороді вийде смачний гарнір. Можна додати будь-які спеції...
Гостра баранина з овочами і чорносливом
Гостра баранина з овочами і чорносливом — рецепт для тих, хто не знає, як приготувати баранину. Блюдо досить просте, але, повірте, шалено ніжне і смачне. опис приготування: Гостра баранина з чорносливом і овочами — це просто ідеальне блюдо для зимового періоду, яке завдяки своїй гостроті, жирн...
Гостра яловичина з лимоном
Рецепт приготування м'ясної страви з яловичини і овочів. опис приготування: Відварити рис в підсоленій киплячій воді. М'ясо нарізати тонкими скибочками. Приправити соєвим соусом, сіллю, порошком карі, додати дрібно нарізаний чилі перчик. Все ретельно перемішати і залишити на кілька хвилин. Наг...
Гостра смажена риба по-тайськи
ця хрустка, гостра, пікантна рибка порадує всіх шанувальників азіатської кухні. Рецепт приготування риби по-тайськи прекрасно підійде для вечері вдвох або дружньої вечірки. опис приготування: Гостра смажена риба - популярна страва тайської кухні, яке можна спробувати в будь-якому тайському рес...
Гостра курка Стир-Фрай з овочами
швидко, соковитий, хрустяще, корисно і дуже смачно! хочете дізнатися, як приготувати гостру курку Стир-Фрай з овочами? Заходьте і дивіться. опис приготування: Техніка Стир-Фрая дозволяє приготувати соковите і корисне блюдо за короткий термін, зберігаючи смаки, вітаміни і корисні речовини прод...