Рецепт Гостра солянка в стилі «Azia суміш»

Рецепт Гостра солянка в стилі «Azia суміш»
Кількість порцій: 3-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якби в азіатських країнах гасили капусту, думаю, вона була б саме такий. соковита, гостро-пряна, з ароматом кунжуту і перцю! Така солянка хороша і гарячої, і холодної.


опис приготування:

Велика кількість овочів, нежирна яловичина і яскраві прянощі ... Корисно і незвично. Ви якраз в пошуках чогось такого? тоді запам'ятовуйте!

  • яловичина— 300 грам(м'якоть)
  • цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • перець солодкий— 1 штука
  • перець угорський— 1 штука(среднеострие)
  • капуста білокачанна— 800 грам
  • імбир— 3 скибочки(свіжий)
  • нори— 2-3 штук
  • соєвий соус— 3 Ст. ложки
  • устричний соус— 1 Ст. ложка
  • рисовий оцет— 1 Ст. ложка(краще коричневий)
  • цукор— 1-2 чайних ложок
  • перцева паста чилі— За смаком
  • масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • масло кунжутне— 1 Ст. ложка(при наявності)
  • суміш прянощів— 1-2 чайних ложок(китайські "; 5 спецій ";)
  • кунжут— 1-2 Ст. ложок
Гостра солянка в стилі Яловичину наріжте крупною соломкою і замаринуйте в ложці соєвого соусу на годину або довше.

Гостра солянка в стилі Капусту нашаткуйте тонко і промніте до обмяканія.

Гостра солянка в стилі Рівне і ретельно наріжте овочі тонкою соломкою.

Гостра солянка в стилі Розігрійте в воке рослинне масло, опустіть дрібно нарізану імбир. перемішайте.

Гостра солянка в стилі Майже відразу викладіть в вок мариноване м'ясо і смажте, помішуючи, до легкої скоринки.

Гостра солянка в стилі додайте моркву. Смажте пару хвилин.

Гостра солянка в стилі Додайте цибулю і перець. смажте, помішуючи, ще пару хвилин.

Гостра солянка в стилі Полийте м'ясо соєвим соусом і додайте цукор. Гасіть пару хвилин, не забуваючи помішувати.

Гостра солянка в стилі Викладіть капусту і смажте, весь час помішуючи, до осідання і напівготовності. Полийте устричним соусом і рисовим оцтом, додайте перцеву пасту і кунжутне масло, якщо є. добре перемішайте. Гасіть пару хвилин.

Гостра солянка в стилі Настриг норі ножицями на смужки.

Гостра солянка в стилі Додайте в вок суміш прянощів і посипте підсмаженим кунжутом. Перемішайте і зніміть з вогню.

Гостра солянка в стилі Подавати можна відразу або остудити і подати пізніше. При подачі посипте зеленою цибулею.

Подібні рецепти

Овочева суміш «Корисна»

Гавайська суміш

Заморожена овочева суміш відмінно підходить для приготування других страви, наприклад, рагу, а також для перших страв або звичайною яєчні. розповім, як приготувати овочеву суміш «Корисну». опис приготування: Навіть обсмажити овочі на сковороді вийде смачний гарнір. Можна додати будь-які спеції...

Гостра баранина з овочами і чорносливом

Гостра баранина з овочами і чорносливом

Гостра баранина з овочами і чорносливом — рецепт для тих, хто не знає, як приготувати баранину. Блюдо досить просте, але, повірте, шалено ніжне і смачне. опис приготування: Гостра баранина з чорносливом і овочами — це просто ідеальне блюдо для зимового періоду, яке завдяки своїй гостроті, жирн...

Гостра яловичина з лимоном

Гостра яловичина з лимоном

Рецепт приготування м'ясної страви з яловичини і овочів. опис приготування: Відварити рис в підсоленій киплячій воді. М'ясо нарізати тонкими скибочками. Приправити соєвим соусом, сіллю, порошком карі, додати дрібно нарізаний чилі перчик. Все ретельно перемішати і залишити на кілька хвилин. Наг...

Гостра смажена риба по-тайськи

Гостра смажена риба по-тайськи

ця хрустка, гостра, пікантна рибка порадує всіх шанувальників азіатської кухні. Рецепт приготування риби по-тайськи прекрасно підійде для вечері вдвох або дружньої вечірки. опис приготування: Гостра смажена риба - популярна страва тайської кухні, яке можна спробувати в будь-якому тайському рес...

Гостра курка Стир-Фрай з овочами

Гостра курка Стир-Фрай з овочами

швидко, соковитий, хрустяще, корисно і дуже смачно! хочете дізнатися, як приготувати гостру курку Стир-Фрай з овочами? Заходьте і дивіться. опис приготування: Техніка Стир-Фрая дозволяє приготувати соковите і корисне блюдо за короткий термін, зберігаючи смаки, вітаміни і корисні речовини прод...