Рецепт Гостра смажена риба по-тайськи

Рецепт Гостра смажена риба по-тайськи
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 25 хв.
ця хрустка, гостра, пікантна рибка порадує всіх шанувальників азіатської кухні. Рецепт приготування риби по-тайськи прекрасно підійде для вечері вдвох або дружньої вечірки.

опис приготування:

Гостра смажена риба - популярна страва тайської кухні, яке можна спробувати в будь-якому тайському ресторані, готується дуже просто і швидко. Для нього підійде будь-яка річкова або морська риба з білим м'ясом. Можна взяти як цілу рибу, так і окремі стейки. Але найголовніше в цій страві, звичайно ж, соус: ароматний. кисло-солодко-гострий, він робить рибу особливо апетитною.

  • рибне філе— 7 штук
  • Luk-salotų— 15 штук
  • часник— 12 зубчиків
  • кмин— 1 Чайна ложка
  • куркума— 1/2 чайних ложки
  • Лимонний сік— 2  чайних ложки
  • Кокосова олія— 3 Ст. ложки
  • листя карі— 3 штуки
  • Фенхель— 1 Чайна ложка
  • сіль, перець— За смаком
  • Запашний перець— 1 Ст. ложка
Гостра смажена риба по-тайськи - фото крок 1 1. Промийте рибу під проточною водою.

Гостра смажена риба по-тайськи - фото крок 2 2. Objarte PIP, часник, фенхель, запашний перець, цибуля шалот і чилі на сковороді.

Гостра смажена риба по-тайськи - фото крок 3 3. Подрібніть спеції в чаші блендера з лимонним соком, додайте куркуму, сіль, перець.

Гостра смажена риба по-тайськи - фото крок 4 4. Замаринуйте рибу в пряному соусі на 1-2 годину.

Гостра смажена риба по-тайськи - фото крок 5 5. У сковороді розігрійте масло і помістіть листя каррі. Обсмажте рибу до хрусткої скоринки з кожного боку.

Гостра смажена риба по-тайськи - фото крок 6 6. Подавайте гостру смажену рибу по-тайськи гарячої.

Подібні рецепти

Гостра риба по-китайському

Шурпа в мультиварці з яловичини

Будь-яка риба за цим рецептом вийде дуже смачною і ароматною, правда трохи гострої, як у всій В'єтнамської кухні. Готується це блюдо простіше простого. Заходьте і дивіться, як… опис приготування: Для цієї страви підійде будь-яка риба, бажано свіжа і ціла (тушка). Кількість гострого перцю самі ...

Гостра баранина з овочами і чорносливом

Гостра баранина з овочами і чорносливом

Гостра баранина з овочами і чорносливом — рецепт для тих, хто не знає, як приготувати баранину. Блюдо досить просте, але, повірте, шалено ніжне і смачне. опис приготування: Гостра баранина з чорносливом і овочами — це просто ідеальне блюдо для зимового періоду, яке завдяки своїй гостроті, жирн...

Гостра яловичина з лимоном

Гостра яловичина з лимоном

Рецепт приготування м'ясної страви з яловичини і овочів. опис приготування: Відварити рис в підсоленій киплячій воді. М'ясо нарізати тонкими скибочками. Приправити соєвим соусом, сіллю, порошком карі, додати дрібно нарізаний чилі перчик. Все ретельно перемішати і залишити на кілька хвилин. Наг...

Гостра курка по-китайськи

Гостра курка по-китайськи

Така гостра курка по-китайськи в домашніх умовах готується просто, а страва виходить дуже смачне. Прекрасно доповнить навіть самий звичайний гарнір, а також внесе різноманітність у ваше меню! опис приготування: Такий простий рецепт гострої курки по-китайськи мені підказав знайомий кухар, який ...

Гостра курка Стир-Фрай з овочами

Гостра курка Стир-Фрай з овочами

швидко, соковитий, хрустяще, корисно і дуже смачно! хочете дізнатися, як приготувати гостру курку Стир-Фрай з овочами? Заходьте і дивіться. опис приготування: Техніка Стир-Фрая дозволяє приготувати соковите і корисне блюдо за короткий термін, зберігаючи смаки, вітаміни і корисні речовини прод...