Рецепт Жюльєн з риби

Рецепт Жюльєн з риби
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Мало хто знає, але жюльєн можна приготувати не тільки з грибів. Дуже смачним виходить жюльєн з риби. Особливо з червоної риби. Спробуйте.

опис приготування:

Жюльєн з риби можна подавати з гарніром з рису або картоплі. Виходить ситно і смачно. Добре підійде для святкового столу. Ароматний жюльєн з риби сподобається вашим близьким і друзями. Смачного.

  • Філе червоної риби— 200 грам
  • Ріпчаста цибуля— 1 штука
  • Твердий сир— 200 грам
  • вершки— 150 мілілітрів
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • сушена петрушка— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Чорний мелений перець— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком
Жюльєн з риби - фото крок 1 Поріжте червону рибу невеликими кубиками.

Жюльєн з риби - фото крок 2 На рослинному маслі обсмажте дрібно рубаний лук.

Жюльєн з риби - фото крок 3 Коли цибуля стане м'яким, додайте до нього червону рибу. І тушкуйте рибу з цибулею 5 хвилин.

Жюльєн з риби - фото крок 4 додайте борошно, перемішайте. Потім додайте вершки, приправити сіллю, поперчіть і все гарненько перемішайте ще раз.

Жюльєн з риби - фото крок 5 Розкладіть жюльєн з риби по формах для випікання.

Жюльєн з риби - фото крок 6 На великій тертці натріть сир і засипте їм жюльєн з риби. Випікайте жюльєн в розігрітій на 180 градусів духовці 7-10 хвилин. До золотистої скоринки сирної.

Подібні рецепти

Жюльєн з червоної риби

Жюльєн з грибів в горщиках

Julien — це вишукане, але при цьому дуже просте в приготуванні блюдо. Приготувати його можна практично з будь-яких продуктів, наявних на вашій кухні. Сьогодні готуємо жюльєн з червоної риби! опис приготування: Шукаєте рецепт якого-небудь простого в плані приготування, але незвичайного, святков...

Жюльєн з білих грибів

Жюльєн з білих грибів

вишукане і, разом з тим, просте в приготуванні блюдо - ідеальна гаряча закуска для святкового столу. Як зробити жульєн з білих грибів ви дізнаєтеся з цього рецепта. опис приготування: Julien, як відомо, це, взагалі-то, не блюдо, а спосіб нарізки продуктів - тонко, до прозорості. Жюльєн з білих...

Жюльєн з белиx грибів

Жюльєн з белиx грибів

Коли ви дізнаєтеся, як приготувати жульєн з білих грибів, гості оцінять ваші кулінарні успіхи. Вишукане поєднання благородних грибів, вершкового соусу і сирної скоринки доведеться всім до смаку. опис приготування: Щоб приготувати цю страву, знадобиться зовсім небагато інгредієнтів. Рецепт чудо...

Жюльєн з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів

Жюльєн з морепродуктів — дуже незвичайне і смачне блюдо французької кухні, яке відмінно підійде для знайомства з морепродуктами. Спробуйте — не пошкодуєте! опис приготування: Цей рецепт жульєну з морепродуктів — дещо спрощений. Як правило, в звичайної домашньої кулінарії використовується саме ...

Жюльєн з мови

Жюльєн з мови

Незвичайний і неймовірно смачний жюльен з мови запікається в духовці. Готується з цибулею, грибами і молочним соусом. опис приготування: Свинячий або яловичий язик — одна з найпоширеніших закусок на святкових столах нашої країни. І, зізнатися, мені набридло це одноманітність. Я вирішила пригот...