Рецепт Відбивна по-міланськи

Рецепт Відбивна по-міланськи
Кількість порцій: 3 Час приготування: 25 хв.
Відбивна по-міланськи — мабуть, фірмове блюдо європейської столиці моди міста Мілан. моделі, звичайно, навряд чи їдять такі відбивні, а нам — чому б не спробувати?:)

опис приготування:

Якщо ви приїдете в Мілан, то в більшості місцевих ресторанів вам запропонують фірмове місцеве блюдо — відбивну по-міланськи (scalloppe міланці), що представляє собою тонку відбивну з телятини. По суті, відбивна по-міланськи нічим суттєво не відрізняється від інших всякого роду відбивних, хіба що готується з телятини, а не зі свинини або яловичини.

  • вирізка теляча— 300 грам
  • борошно— 1/2 склянки
  • яйця— 2-3 штук
  • сухарі паніроовочние— 1 Склянка
  • Масло оливкове— 100 мілілітрів
  • сіль, перець— — За смаком
  • петрушка— — За смаком
Відбивна по-міланськи - фото крок 1 складові.

Відбивна по-міланськи - фото крок 2 Телятину нарізаємо на великі тонкі пластини, гарненько відбиваємо. солимо, перчимо до смаку.

Відбивна по-міланськи - фото крок 3 Утворені ескалоп спершу гарненько обвалюють в борошні.

Відбивна по-міланськи - фото крок 4 Потім мачає їх в збите яйце.

Відбивна по-міланськи - фото крок 5 нарешті, обвалюють ескалопи в панірувальних сухарях.

Відбивна по-міланськи - фото крок 6 Виходять ось такі красиві відбивні.

Відбивна по-міланськи - фото крок 7 Беремо велику сковороду, розігріваємо в ній масло. У гаряче масло кладемо відбивні, обсмажуємо їх приблизно 2-3 хвилини з одного боку…

Відбивна по-міланськи - фото крок 8 …потім перевертаємо і ще 2-3 хвилини смажимо з іншого боку.

Відбивна по-міланськи - фото крок 9 Подаємо з гарніром і овочами. Смачного!

Подібні рецепти

Відбивна яловичина на сковороді

Ситні кекси на сніданок

Смачні яловичі відбивні — що може бути краще? М'ясо дуже добре прожарівается, виходить соковитим і м'яким. На гарнір завжди можна зварити картоплю або макарони. Просто і швидко, спробуйте! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт приготування відбивною яловичини на сковороді. Готується...

Відбивна по-італійськи

Відбивна по-італійськи

Відбивна по-італійськи готується не складніше, ніж звичайнісінька відбивна, проте її смак — куди більш оригінальний і незвичайний. Простий рецепт відбивною по-італійськи — для любителів експериментів. опис приготування: Вже не знаю, чому ці відбивні назвали саме італійськими. Не впевнений, що ...

Відбивна з грибами та сиром

Відбивна з грибами та сиром

Бажаючи урізноманітнити щоденний раціон смачним і ситним основною стравою, пропоную на замітку рецепт приготування відбивною з грибами і сиром, запеченої в духовці. опис приготування: Відбивна з грибами та сиром в домашніх умовах може бути подана з улюбленим гарніром або як самостійну страву. ...

Відбивна з яловичини

Відбивна з яловичини

Найпопулярніше м'ясну страву на пострадянському просторі — це відбивні і про це скаже будь-який школяр. Ознайомтеся з моїм рецептом, який розповість, як приготувати відбивну з яловичини. опис приготування: Яловичина виходить м'якою, ніжною і прямо тане в роті. Завдяки специфічному маринаду, м'...

Відбивна на кістки

Відбивна на кістки

Шукайте варіант обіду або вечері за 20 хвилин? Я покажу, як приготувати відбивну на кістці в хрусткій паніровці. Дуже класна ідея з мінімумом турбот і витраченого часу. рекомендую рецепт! опис приготування: Подвійна паніровка робить м'ясо дуже ніжним і соковитим всередині, так що обов'язково р...